Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hungarocomix 2007
Kapcsolódó tartalom: Hungarocomix 2007
beküldve: 2007-12-03 21:15:36
(#45) Bizony-bizony, én is igényelnék egy jó hosszú, körülményes élménybeszámolót a Hungarocomix-ról! Sajnos én se mehettem el... Na, de majd jövőre DE akkor tuti *előre örül*
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-12-03 20:32:30
(#44) Én még ezelőtt soha nem voltam ilyenen, és sajnos most sem jutottam el a rendezvényre - vagy minek nevezik az ilyet -, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá. Valaki, aki ott volt, mondja el, hogy milyen volt. Csakhogy tudjam, hogy mit hagytam ki. Remélem ez jövőre nem fog bekövetkezni.
beküldve: 2007-12-03 20:23:53
(#43) Voltam tegnap a rendezvényen. Hát...a helyről csak annyit, hogy a Sugár jobb volt, főleg mert könnyebben megközelíthető, gyakorlatilag egy csomópontban található, míg az Aranytíz két metróvonal között. Tömeg az volt. Annyira, hogy a méter széles folyosón alig tudtuk magunkat átpréselni. Persze ez azért volt, mert éppen akkor húztak tombolát, ami miatt mindenki odatömörödött. Hát sajna mi most nem nyertünk, pedig a legutóbbi kéregényfeszten még ez is összejött. Amúgy nem voltunk sokat, max. egy órát, venni meg egy Árnybíró 8-at és egy decemberi Mondót vettem csupán. De az vicces volt, hogy láttam Usagi Yojimbo figurákat.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-12-03 20:10:34
(#42) Én koleszos lévén csak délután utaztam pestre. Cska anarutóért meg az árnybíróért mentem volna a fesztre. Fél 5 kor értem oda, de akkor más csak egy üres asztal fogadott magafan stand helyett.... Hogy van ez emberek megvan a rendezvény hirdetve 18 ig, de ti már másfél órával a zárás előtt seholse vagytok? Pedig cserélni is vittem volna Árnybírót, meg valami ajándékban is bíztam, dehát ebból még friss mangam se lett. :(
beküldve: 2007-12-03 11:06:58
(#41) Én is kinnt voltam, szerzemények:
- Borsmenta első kötet (hivatalosan ugyan csak karácsonyra kapom meg, szóval még várhatok az elolvasásával X),
- Árnybíró nyolcadik kötet (már elkezdtem olvasni, nagyon jó, főleg az új minőségű lapok tetszenek ),
- Mondo magazin nyolcadik száma. :)
Képregényeket nem nagyon vettem, azok általában nem érdekelnek. :P Viszont vettem egy Tenjho Tenge-s posztert. X) Már a szobám falán tetszeleg. Annyira megtetszett, hogy egyből vett a Barátom is egyet magának. :P Szóval az eredmény két Tenjho Tenge-s poszter és a mangák. ^^
- Borsmenta első kötet (hivatalosan ugyan csak karácsonyra kapom meg, szóval még várhatok az elolvasásával X),
- Árnybíró nyolcadik kötet (már elkezdtem olvasni, nagyon jó, főleg az új minőségű lapok tetszenek ),
- Mondo magazin nyolcadik száma. :)
Képregényeket nem nagyon vettem, azok általában nem érdekelnek. :P Viszont vettem egy Tenjho Tenge-s posztert. X) Már a szobám falán tetszeleg. Annyira megtetszett, hogy egyből vett a Barátom is egyet magának. :P Szóval az eredmény két Tenjho Tenge-s poszter és a mangák. ^^
És, Csaba: hosszú hajad van? x3
Amikor legutóbb néztem (ma reggel, tükör) még nem volt...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-02 22:11:50
(#39) OMG, ez aztán tényleg anyagi csődO_O
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-02 22:03:52
(#38) Jómagam a következő mangákkal tértem haza:
Árnybíró 7 (kicserélt)
Árnybíró 8
Naruto 3
Élni
D, a vámpírvadász 1
Bania, a pokoli futár 4
Ez mellett kb 15-20e Ft-nyi képregénnyel. Anyagi csőd!!!
Árnybíró 7 (kicserélt)
Árnybíró 8
Naruto 3
Élni
D, a vámpírvadász 1
Bania, a pokoli futár 4
Ez mellett kb 15-20e Ft-nyi képregénnyel. Anyagi csőd!!!
beküldve: 2007-12-02 21:58:25
(#37) Affene, és én nem láttam megXD Na sebaj, majd legközelebb a conon
Igen, én voltam aki a folyosón átvettem a Bleaches artbookot... mérhetetlenül örülök neki, mindig is akartam egy artbookot, és h pont a kedvenc animémből...XD oh, köszönöm animebazár.huXD
Igen, én voltam aki a folyosón átvettem a Bleaches artbookot... mérhetetlenül örülök neki, mindig is akartam egy artbookot, és h pont a kedvenc animémből...XD oh, köszönöm animebazár.huXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Én Rozen Maiden mangát kerestem, de sajna nem volt-_-
Volt egy De nem vettem meg, mert nem 1-3. kötet volt (új sorozatba nem kezdek bele, csak ha 1-3. kötet megvan). Annál a pultnál, ahonnan elvittem az egy szál Hellsing 8-at Aztán kisült, hogy volt még egy egy másik pultnál (ahol a csávóval már jól kijöttünk x3).
Aki esetleg látott, én voltam az a szerencsétlen, aki egy nagyobb adag manga megvétele után bemondta a csüccsöt, és ott helyben a mangafan pultja mellet letérdeltem és pakolgattam (legjobb helyen x3). Mondjuk ugyanezt eljátszottam a Rozen Maidenes pult mellett. Hehe, de ari lehetettem x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Te voltál aki átvette a folyósón a Bleach artbookot?
Miután megláttam a jelenetet a lépcsőház a nyavajgásomtól zengett... El se tod képzelni mennyire irigy vok! ()
Én az Árnybíró 8ra és a Naruto 3ra csaptam le, meg egy Borsmentát újítottam még be amúgy
Miután megláttam a jelenetet a lépcsőház a nyavajgásomtól zengett... El se tod képzelni mennyire irigy vok! ()
Én az Árnybíró 8ra és a Naruto 3ra csaptam le, meg egy Borsmentát újítottam még be amúgy
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-12-02 21:22:21
(#34) Vazz, én hülye meg sem néztem a posztereketX__X pedig nekem is kéne egy Rozen Maidenes
Én Rozen Maiden mangát kerestem, de sajna nem volt-_- Ouran mangát rögtön kiszúrtam, ciki h olcsóbban is meg tudom venni 700ft-al... hát, azért örülök a szerzeményeimnek, nagyon is (mangákból már csak az Élni van hátraXD)
Én Rozen Maiden mangát kerestem, de sajna nem volt-_- Ouran mangát rögtön kiszúrtam, ciki h olcsóbban is meg tudom venni 700ft-al... hát, azért örülök a szerzeményeimnek, nagyon is (mangákból már csak az Élni van hátraXD)
ezt am milyen pultnál vetted? holdfény?
Hehe, több helyen is volt? ^_^" Fogalmam sincs x3
Jó, nem úgy értettem >P Csak már összevissza kerestünk barátnőmmel (meg egy időközben odatévedt segítőkész bishivel x3) a két hatalmas kupacban egy normális fektetett posztert. És találtunk, és nagyon örültünk
Fénykép amint leszedem a régi posztert a falról x3
nekem kettő álló poszter van RM-es még a conról. de ha lesz sakuraconon még akkor megveszem. meg Chobits-on is gondolkodok. ^^
ezt am milyen pultnál vetted? holdfény?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Jó, nem úgy értettem >P Csak már összevissza kerestünk barátnőmmel (meg egy időközben odatévedt segítőkész bishivel x3) a két hatalmas kupacban egy normális fektetett posztert. És találtunk, és nagyon örültünk