Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hungarocomix 2007
Kapcsolódó tartalom: Hungarocomix 2007
-Rozen Maiden poszter (fektetett, enyém az egyetlen fektetett állású Rozen Maiden poszter *büszke* x33)
azt hány tízezresért vetted? bár mondjuk érdekes h pont magyaro-n van az egyetlen fektetett... dehát te tudod. =)
majd fényképet kérek!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-02 20:45:09
(#29) Óóh, ez mekkora volt már
Azt hiszem mikor vásárolok valami külső erő irányít...de komolyan, miért veszek Black Catet amikor nem is szeretem? És egyszerűen már...ahányszor odamentem a pultokhoz mindig vettem valamit. Vége felé már egyik csávó egyből úgy közöntött, hogy "újabb kör?". Nyehee, naná
Tehát, vettem:
-Hellsing vol. 8. (óóh yeah!)
-Black Cat vol. 1-2.
-Chobits vol. 2-3.
-Loveless (na igen, ez sok volt) vol. 2. 4. 5. 6. 7.
-Árnybíró vol. 8
-Rozen Maiden poszter (fektetett, enyém az egyetlen fektetett állású Rozen Maiden poszter *büszke* x33)
És, Csaba: hosszú hajad van? x3
Azt hiszem mikor vásárolok valami külső erő irányít...de komolyan, miért veszek Black Catet amikor nem is szeretem? És egyszerűen már...ahányszor odamentem a pultokhoz mindig vettem valamit. Vége felé már egyik csávó egyből úgy közöntött, hogy "újabb kör?". Nyehee, naná
Tehát, vettem:
-Hellsing vol. 8. (óóh yeah!)
-Black Cat vol. 1-2.
-Chobits vol. 2-3.
-Loveless (na igen, ez sok volt) vol. 2. 4. 5. 6. 7.
-Árnybíró vol. 8
És, Csaba: hosszú hajad van? x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tán OSA-LOGY?
Megválaszolom magamnak: Nem... egy korábbi Mondo magazin, és egy mangafanos papírszatyor.
beküldve: 2007-12-02 17:27:33
(#27) Nemár, azt hittem h az Élnihez lesz meglepi, de nem volt Sebaj, akkor is vettem egyet, már várom h elolvashassam
És köszi, h mégis sikerült kiadni a Mondot a kezetekből, már beleolvasgattam Very nice
Amúgy jó volt Hungarocomix, fórumtalira mentem oda (velem együtt voltunk keményen 3an, mit ne mondjak nagy tali voltXD), Élni-n és Mondon kívül Tarot Café 3,4-gyel is gazdagabb lettem, meg egy Bleaches artbookkal, bár csak átvettem ottXD
És köszi, h mégis sikerült kiadni a Mondot a kezetekből, már beleolvasgattam Very nice
Amúgy jó volt Hungarocomix, fórumtalira mentem oda (velem együtt voltunk keményen 3an, mit ne mondjak nagy tali voltXD), Élni-n és Mondon kívül Tarot Café 3,4-gyel is gazdagabb lettem, meg egy Bleaches artbookkal, bár csak átvettem ottXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-29 12:44:35
(#25) Én megyek!Készüljetek standosok!Ha ha ha! már elvonási tüneteim vannak a Naruto miatt és a 4.részben feltűnik Ino is yesss!Ja és a standos szöveg komoly!Ki foglak készíteni titeket!Mindent meg akarok tudni a NAruto-ról XP!De nyugi remélem nem leszek nagyon idegesítő!A Mostohanővéremmel megyünk!Muhaha!
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-11-28 12:56:36
(#24) Árnybíró 8-ra lesz esetleg kedvezmény?
A meglepi nem lehetne esetleg az első kötet originál borítója? :)
Jövő évi terveitekről is beszéltek majd?
A meglepi nem lehetne esetleg az első kötet originál borítója? :)
Jövő évi terveitekről is beszéltek majd?
Persze, a hírlevélben is írtuk, hogy cserélünk ezerrel. A meglepi meglepi lesz
Na igen, én két hírlevelet is kaptam (Amiket már sajnos kitöröltem.), és mindkettő vmi hibajelzés volt, vagy mi, szóval nem volt lehetőségem elolvasni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-11-27 19:42:15
(#22) Én nem találgatok...:P legyen meglepi elvileg meglepi ajándik...hehe kész öröm Mangafan mangát venni
Meg, ahogy irodalom tanárom mondaná, "nagyon humánus", hogy visszacserélitek az árnybírókat, köszi! és amúgy
JAH, hogy ugye van egy kis ööö "hogyan olvasd a mangát?" papier a mangához mellékelve (a hetesnél, árnybírónál az Élni-s) és azt megtarthatom, emléknek, hogy volt nálam első kiadás is?
Meg, ahogy irodalom tanárom mondaná, "nagyon humánus", hogy visszacserélitek az árnybírókat, köszi! és amúgy
/mit akartam? /
JAH, hogy ugye van egy kis ööö "hogyan olvasd a mangát?" papier a mangához mellékelve (a hetesnél, árnybírónál az Élni-s) és azt megtarthatom, emléknek, hogy volt nálam első kiadás is?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-27 19:46:53
beküldve: 2007-11-27 18:26:53
(#21) Júúj, remélem Árnybírós meglepetés lesz :) Naruto-s zacsim már van, meg inkább vagyok Árnybíró-"fan", mint Naruto :)
beküldve: 2007-11-27 18:17:09
(#20) Narztóhoz adtok fejpántot????
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Legszivesebben találgatnék mert van egy sejtésem hogy mihez fog járni a meglepi :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Volt már Árnybírós és Narutós cucc is, szóval most valószínűleg egy Kensines következik.
Amúgy a csereakcióhoz: csak simán odasétálunk a pulthoz és bemondjuk, hogy "lécci cseréd' má' ki nekem is!"? Vagy a pultotoknál lesz egy külön néni/bácsi aki cserélget?
Amúgy a csereakcióhoz: csak simán odasétálunk a pulthoz és bemondjuk, hogy "lécci cseréd' má' ki nekem is!"? Vagy a pultotoknál lesz egy külön néni/bácsi aki cserélget?
Mindig igyekszünk ahhoz csinélni cuccot, ami épp megjelenik, szóval nem talált
Igen, odasétálsz, odaadod valakinek a régit, és csere.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-27 16:24:47
(#17) Volt már Árnybírós és Narutós cucc is, szóval most valószínűleg egy Kensines következik.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-11-27 16:25:12
Most milyen cuccok lesznek??Valakinél láttam narutós táskát most is adtok olyat
Nem, az a conra volt. A mostani meglepi, ha mondom
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...