• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Yuki Kaori Mangái
Oldalak: 1 2 3 4 5 >>
beküldve: 2010-01-13 00:07:48
(#66)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
a Camelot Gardent olvastam tőle legutóbb, és ismét nem csalódtam a második kedvenc mangakámban

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-12-15 19:15:41
(#65)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
ejjdejó, mágikus ősmagyar-japán tolvajbagázs leszármazottja vagyok *örömkönnyek*

szerk: Félhettek tőlem,jövök a kétméteres fakanalammal,megbüntetni azokat akiknek sok a strigulájuk

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-15 19:16:32
beküldve: 2008-12-15 19:15:01
(#64) Válasz buzifaszvagyok (#63) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Onnan jött.

Tolvajbagázs a pokolból!? Lehet, hogy jobb lesz, ha elkezdünk félni Exiledtől?

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-15 19:13:20
(#63) Válasz Mariko (#62) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Kurai Gehenna hercegnője, ami a pokolban található, és oda simán eljuthatott a tolvajbagázs.

Onnan jött.

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 19:11:50
(#62) Válasz The Exiled (#60) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Kurai Gehenna hercegnője, ami a pokolban található, és oda simán eljuthatott a tolvajbagázs.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-15 19:09:21
(#61) Válasz Mariko (#59) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Hogy ne lenne már a szentemnek! Kurai... Kurai a diabolosz (vagy mi a rák)

Tiszta Leonardo da Vinci érzés >;o

Szerk: wakka 2008-12-15 19:11:03
beküldve: 2008-12-15 19:08:42
(#60) Válasz Mariko (#59) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Kurai az Angyalok menedéke egyik fontos szereplője, de neki ez a keresztneve (családneve nincs is).

O.o lehet hogy az általam említett tolvajbagázs eljutott japánba is? ÁÁÁÁÁ,lehet hogy a felmenőim között van japán

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-15 19:05:21
(#59)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Yuki Kaori shoujóban utazik, főleg a darkos, kicsit morbid stílusáról híresült el. Mangazinon van ismertető a legtöbb mangájához.

Kurai az Angyalok menedéke egyik fontos szereplője, de neki ez a keresztneve (családneve nincs is).

beküldve: 2008-12-15 18:59:11
(#58)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
én meg spec azon lepődtem meg,amit apám mondott,mert már érdekelte,hogy honnan származhat a nevünk: Még a honfoglalás előtt volt egy naaagy tolvajbagázs nomád, ősmagyar törzs,a kurák.a honfoglalás után,mi is visszacsappantunk a hungarista bandához,oszt innét jött a kurai

Szerk: The Exiled 2008-12-15 18:59:57
beküldve: 2008-12-15 18:55:17
(#57) Válasz The Exiled (#56) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
az előbb kurait mondtál? Véletlen ez a családnevem

Ja igen, emlékszem múltkor jót derültem ezen ^^

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 18:54:16
(#56)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
oké,én mint kis névtelen senki,hozzászólnék: 1: Ennek a mangakának milyen mangái vannak? 2: az előbb kurait mondtál? Véletlen ez a családnevem

beküldve: 2008-12-15 18:50:53
(#55) Válasz Kinchou (#54) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Azért ne feldjük, hogy Kurai Setsunához is eléggé vonzódik, és sztem amit Alexiel iránt érzett, az inkább gyermeki rajongás volt (de persze szigorúan szvsz).

beküldve: 2008-12-15 02:39:22
(#54)
Kinchou
Kinchou
[ Új arc ]
Az Angel Sanctuaryt kivégeztem már egy ideje, a Boys Next Doort is bár azt csak a mangaka miatt olvastam el... Érdekes, szokatlan stílusa van. Amit meg néha odabiggyesztett az AS-ben a kis oldalsó jegyzeteibe, az kész
jah és letisztázandó a transzi kérdést: Arakune igazából férfi, de nőként öltözik, Kurai pedig lány, és a saját neméhez (leginkább Alexielhez) vonzódik, hétköznapi nyelven leszbikus.

Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
Szerk: Kinchou 2008-12-15 02:41:41
beküldve: 2008-11-30 13:04:31
(#53)
Pandafari
Pandafari
[ Addiktgyanús ]
Nagyon szeretem Yuki Kaori mangáit... meg is van pár pl a Fairy Cube 1-3. az Angyalok Menedéke 1 és most fog megjönni pl a Blood hound meg a Ludwig Revolution 1-2 is.
Tetszik a rajzstílusa és a történetvezetése (persze néha nem tudom hogyan merre ki ) és a történetek meg a szereplők is jól ki vannak dolgozva! Az egyik legjobb mangaka!

Positive vibration.
beküldve: 2008-08-28 18:06:52
(#52)
Csillagvadász
Csillagvadász
[ Rászokóban ]
Most végeztem a AM 2. kötettel (magyarul)... tényleg Kató...:) ezen túl kellett tennem magam valahogy
a fairy cube 2-t is most olvastam el
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
tetszik a "tündéri" összeesküvés és örülök, hogy többet tudtam meg Tokagéról.
kiváncsi vagyok a folytatásra.

"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2008-08-28 18:11:17
Oldalak: 1 2 3 4 5 >>