Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Yuki Kaori Mangái
beküldve: 2007-12-02 00:50:25
(#6) Én is szeretem, főleg a rajzstílusa gyönyörű!!!
Az AS-t egy jó darabig olvastam, de aztán vhogy elmaradt. (Kicsit lehet túlbonyolítottá vált egy idő után, vagy nem tom.) de a végét azért elolvastam.
Alapból tetszenek a művei. Barátnőmnek pedig a kedvenc mangakája.
Sztem annyi a gond az animevel, hogy kevés történetet dolgoz fel. (Én az animevel találkoztam először, még régebben, de nekem tetszett, csak kár hogy úgy félbemaradt. )
Az AS-t egy jó darabig olvastam, de aztán vhogy elmaradt. (Kicsit lehet túlbonyolítottá vált egy idő után, vagy nem tom.) de a végét azért elolvastam.
Alapból tetszenek a művei. Barátnőmnek pedig a kedvenc mangakája.
Sztem annyi a gond az animevel, hogy kevés történetet dolgoz fel. (Én az animevel találkoztam először, még régebben, de nekem tetszett, csak kár hogy úgy félbemaradt. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-29 16:46:26
(#5) nem bánám ha egyszer bármelyiket olvashatnám töle.bár az angel sanctuary a kedvencem a töbit nem ismerem. egy darabig olvastam magyarul de nem jutotam tovább. az anime verziot még nem látam. egyesek szerint gyenge a mangához képest.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2007-11-28 21:08:23
(#4) Yuki Kaorit én is nagyon-nagyon szeretem!!! A művei egyszerűen utánozhatatlanok, én egy óráig is el tudok ámélkodni egy-egy rajzán, Bár személy szerint leginkább két rövidebb terjedelmű - de annál csodásabb - mangáját szeretem: Kaine, és Boy's next door... Mindkettő vérbeli YK alkotás, gyönyörű szinbólumokkal, mély történettel, és sok-sok megütköztető karakterrel
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2007-11-28 21:08:51
beküldve: 2007-11-28 18:22:12
(#3) Áááááá! Istenem! Mostanában meg vagyok húzatva Yuki Kaori mangáival!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egyébként igen, ő készítette az Angel Sanctuaryt is!
De ezen kívül még rengeteg aprób és nagyobb munkája is van!
Személyes kedvenceim az Angel Sanctuary, Got Child, Gravel Kingdom! XD
Ja, és egy kis figyelmeztetés a gyengéb idegzetűeknek vagy azoknak akik egyszerűen nem bírják az ilyesmit.
Homoszexualitással, perverzióval és vérfertőzéssel találkozhattok a mangákban! (Csak megjegyzem: az AS-ben mind a hárommal találkozhattok!XD)
Ja és ha már az as-eknél tartunk az As-magazin legújabb számában bővebben is olvashattok a mangákról és a mangakáról is!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egyébként igen, ő készítette az Angel Sanctuaryt is!
De ezen kívül még rengeteg aprób és nagyobb munkája is van!
Személyes kedvenceim az Angel Sanctuary, Got Child, Gravel Kingdom! XD
Ja, és egy kis figyelmeztetés a gyengéb idegzetűeknek vagy azoknak akik egyszerűen nem bírják az ilyesmit.
Homoszexualitással, perverzióval és vérfertőzéssel találkozhattok a mangákban! (Csak megjegyzem: az AS-ben mind a hárommal találkozhattok!XD)
Ja és ha már az as-eknél tartunk az As-magazin legújabb számában bővebben is olvashattok a mangákról és a mangakáról is!
beküldve: 2007-11-28 14:30:11
(#2) Ő alkotta az Angel Sanctuaryt is?
Ha igen, akkor ezt az egyet ismerem tőle... és ezt is csak elmondásból illetve képekből... meg azt a pár meganimesített részt láttam belőle XD - ami máig homályos folt, a fejemben -
De amúgy szép rajzai vannak
Ha igen, akkor ezt az egyet ismerem tőle... és ezt is csak elmondásból illetve képekből... meg azt a pár meganimesített részt láttam belőle XD - ami máig homályos folt, a fejemben -
De amúgy szép rajzai vannak
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-28 09:25:38
(#1) Imádom Yuki Kaori mangáit. Érdekel mit gondoltok róla.
Néhány műve:
-Blood Hound
-Count Cain(God Child)
-Ludwig Revolution
-Fary Cube
-Stb.
Néhány műve:
-Blood Hound
-Count Cain(God Child)
-Ludwig Revolution
-Fary Cube
-Stb.