Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
beküldve: 2008-07-15 13:36:10
(#89) Új vólpépöröm van, mert újra kalandozó kedvemben vagyok!
[Link]
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-13 10:30:37
(#88) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-07-13 10:31:49
Pedig az elején már komolyan gondolkozni kezdtem, hogy vajon milyen háttered lehet kint? Rájöttem, hogy totál egyértelmű.
beküldve: 2008-07-08 17:14:08
(#86) Voilá, az én ideiglenes hátterem Rajta az Elit Négyes, jobbról balra: Flint, Bertha, Aaron, Lucien, felettük pedig champion cynthia. (azért sokat anyáztam, mire mindet legyőztem x))
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-08 16:45:04
(#85)
Szerk: Usagi-chan 2008-07-08 16:46:55
beküldve: 2008-07-08 08:47:44
(#84) nekem most lett cserélve:
[Link]
[Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sajnálattal látom, hogy minden embernek van vmilyen torrentes progija..ejj, remélem ingyenes MMO-kat töltötök, v olyat amiért fizettetek
Ja, mert te nem torrentezel. AMúgy mi az, hogy "torrentes progi"? Fájlcserélőnek hívják.
Én világos kevésbé díszített háttereket használok általában mert úgy érzem, hogy azokat jobban átlátom ^^°. Úgy sajnálom, pedig van egy csomó sötét, gótikus képem csak sajna néha szinte elvesznek benne az ikonok... >_<° (olyan jó a szemem mint egy bányalónak).
Be se töltött teljesen, de már láttam, hogy Solid
Nekem is Solidos van most (imádlak Yukari-sama *_*), pont két napja váltottam le Inte-chanról.
Meglepően nehezen barátkoztam meg vele. Az addig oké, hogy shota, de annyira fehér az egész. Több mint egy évig folyton csak fekete-vörös háttereim (kb 3-at váltogattam) voltak. De most már megvagyok vele ^^
Nekem is Solidos van most (imádlak Yukari-sama *_*), pont két napja váltottam le Inte-chanról.
Meglepően nehezen barátkoztam meg vele. Az addig oké, hogy shota, de annyira fehér az egész. Több mint egy évig folyton csak fekete-vörös háttereim (kb 3-at váltogattam) voltak. De most már megvagyok vele ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-01 17:49:37
(#80) Már "régóta" (kemény egy hónapja) ez a háttérképem:[Link] [Nagyobb képet sajna nem tudtam produkálni. >_<°]
beküldve: 2008-06-28 06:58:04
(#79) Nem rosz, Zsolti. Azt hittem a képoldaláról, hogy egy L lesz rajta. Plusz egy kis valami is odakerült.
beküldve: 2008-06-27 15:32:52
(#78) Tök szeretem nézegetni, hogy másoknak milyen ikonok vannak kinn az asztalon. (Számológép. ^^)
Nekem mindíg mag 2-3 ikon van kint az asztalon, véghlyzetben , öt^^! De ez csak személyes rigolyám, mert nem szeretem, ha minden ott díszeleg az asztalon x))))
Persze ezek alól a Játékok kivételek, mert azokat szeretem mutogatni^^ :P
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Én nemrég váltottam, szerintem nagyon szép, szerelmes vagyok... [Link]
Erről kérhetek egy olyan linket amin nincsenek ikonok
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Sajnálattal látom, hogy minden embernek van vmilyen torrentes progija
Nekem is van sajna.:(
Jógáz...
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-06-18 21:01:43