Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
Nekem van torrentem... igaz, eddig csak két játékklienst ls egy Complete Sin City Comics-ot töltött le
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Sajnálattal látom, hogy minden embernek van vmilyen torrentes progija
Nekem nincs. Remélem most boldog vagy
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-18 19:13:11
(#72) Sajnálattal látom, hogy minden embernek van vmilyen torrentes progija..ejj, remélem ingyenes MMO-kat töltötök, v olyat amiért fizettetek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tök szeretem nézegetni, hogy másoknak milyen ikonok vannak kinn az asztalon. (Számológép. ^^)
Ej, hát kell a gyors valuta váltáshoz.
Tök szeretem nézegetni, hogy másoknak milyen ikonok vannak kinn az asztalon. (Számológép. ^^)
Én nemrég váltottam, szerintem nagyon szép, szerelmes vagyok... [Link]
Behalok!!nagyon kiráályy!!!(nemcsoda ha szerelmes vagy)!!!Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-06-18 16:46:46
(#68) Nekem egy szép, nagy, a Lordi finn metálbanda a wallom:) Majd ha lesz kedvem felrakom.
Oh, még az is lehet, hogy pont ugyanaz a kép van kint nekünk :3
Én deviantartról szedtem le, valami montázsféle (bár nem látszik rajta)
Ezen a képen tűnt fel, hogy Mr. Lordi (énekes) milyen töpszli xD
Nem töpszli az, magas, csak hát a montázsban a közelítés nem ugynaolyan. amúgy nem ugyanaz, majd én is feltöltöm az enyémet
Nelégyokos! xD
Klipekben és képein is egy kb 20 centi magas talpú csizmában áll.
Nekem egy szép, nagy, a Lordi finn metálbanda a wallom:) Majd ha lesz kedvem felrakom.
Oh, még az is lehet, hogy pont ugyanaz a kép van kint nekünk :3
Én deviantartról szedtem le, valami montázsféle (bár nem látszik rajta)
Ezen a képen tűnt fel, hogy Mr. Lordi (énekes) milyen töpszli xD
Nem töpszli az, magas, csak hát a montázsban a közelítés nem ugynaolyan. amúgy nem ugyanaz, majd én is feltöltöm az enyémet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Paprika :) folyton eldöntöm, hogy nézni fogom de aztán mégse.
Itt a kép az én asztalomról, már annyira unatkoztam, hogy feltöltöm :) Íme :) Lordi!
[Link]
Itt a kép az én asztalomról, már annyira unatkoztam, hogy feltöltöm :) Íme :) Lordi!
[Link]
Szerk: Nagashi 2008-06-16 19:19:24
beküldve: 2008-06-16 18:51:46
(#63) beküldve: 2008-06-14 18:15:21
(#62) szívesen
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kaminaga: szerintem is gyönyörű esetleg egy olyan linket tudsz adni amin nincsenek rajta az ikonok imádom az olyan képeket amin sírnak XD
persze! XD
itt van:
[Link]
használd egészséggel!! XDXD
...poor Sasuke...
Arigatou
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-06-14 18:07:46
(#60)