Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
beküldve: 2008-05-03 22:01:27
(#14) Én ma cseréltem háttérképet, de szerintem ez nem fog túl sokáig maradni... Túl rikító zöld.
[Link]
[Link]
Szerk: .., 2008-05-03 22:01:43
Rákattintok a linkre és nem látok semmit.
Tényleg nagyon megnyugtató
énsem
Sorry... xarakodott a gépem... hiba elhárítva... mostmár jó lesz, ha rákatt a linkre...
Szépek ezek a képek, az egyik Fujisat be is raktam háttérnek. Szentem egy darabig elmazsolázgatok ezekből háttérügyileg a jövőben
Someday the Dream will End
énsem
Sorry... xarakodott a gépem... hiba elhárítva... mostmár jó lesz, ha rákatt a linkre...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-03 17:13:43
(#11) Rákattintok a linkre és nem látok semmit.
énsem
Szerk: martin 2008-05-03 17:11:09
[Link]
Amióta sógorom felpörgette egy kicsit a jószágot, azóta gyakorlatilag ez a kép van kinn... Kinakuji-templom, Kyoto
Olyannyira megnyugtató a hely, h a melóhelyemen is ez van beállítva az ottani gépemen is... lol
Amióta sógorom felpörgette egy kicsit a jószágot, azóta gyakorlatilag ez a kép van kinn... Kinakuji-templom, Kyoto
Olyannyira megnyugtató a hely, h a melóhelyemen is ez van beállítva az ottani gépemen is... lol
beküldve: 2008-05-03 16:34:35
(#8) [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-05-03 17:45:16
beküldve: 2008-05-03 15:07:25
(#7) beküldve: 2008-05-03 15:00:12
(#6) Mostanában mindig az aktuális naptárat szoktam berakni wall-nak. Hopp, le kéne cserélni egy májusira.
beküldve: 2008-05-03 14:30:47
(#5) Nekem egy idelye most ez a hátterem, pedig álltalában pár hétnél tovább nem bírom ugyanazt nézni, de ez olyan megnyugtató
A Widescreen miatt nem tölti ki teljesen a képet, de szerintem nem túl zavaró.
[Link]
A Widescreen miatt nem tölti ki teljesen a képet, de szerintem nem túl zavaró.
[Link]
beküldve: 2008-05-02 23:35:54
(#4)
Szerk: Rudymester 2008-05-02 23:36:14
beküldve: 2007-12-09 14:00:13
(#3) Háháh! Remek téma, grat! =) Bár először mikor megláttam, már azt hittem (reménykedtem benne ), hogy enni kell majd, de ez talán még jobb is. Szeretem nézegetni, hogy egyeseknek mennyi mindennel van tele az asztala/tálcája, miközben panaszkodnak, hogy tök lassú a gépük. XD (Ne vegye senki személyeskedésnek, régóta vagyok szanaszét a neten, és sokmindent láttam már.)
Magam részéről ezt a képet meglátva rögtön asztalra kellett varázsoljam, csak bajlódtam vele csöppet a méret miatt. Ha vkinek véletlenül megvan nagyobban, légyszi, szóljon.
[Link]
Magam részéről ezt a képet meglátva rögtön asztalra kellett varázsoljam, csak bajlódtam vele csöppet a méret miatt. Ha vkinek véletlenül megvan nagyobban, légyszi, szóljon.
[Link]
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-09 13:25:17
(#2) Ha asztalaink... [Link]
Widescreenben nyomom és lassanmásfél hónapja eme wallal szennyezem a retinámat :]
Widescreenben nyomom és lassanmásfél hónapja eme wallal szennyezem a retinámat :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-12-09 12:51:24
(#1) Sok fórumon láttam már ilyen témát, ahol be lehet linkelgetni, hogy kinek mi virít épp az asztalán (akár animés, akár nem).
Nos, nekem elég sokáig (kb 4 hónapig /rekord!/) ez a Rasmusos gyöngyszem volt: [Link]
De most nagy Yukari Toshimichi fansággá válásom miatt leváltottam Yukari néni egyik művére (sajna nem sok wallpapert gyárt T_T): [Link]
Ebben csak az a rossz, hogy mindig elröhögöm magam, ha az asztalomra nézek
Nos, nekem elég sokáig (kb 4 hónapig /rekord!/) ez a Rasmusos gyöngyszem volt: [Link]
De most nagy Yukari Toshimichi fansággá válásom miatt leváltottam Yukari néni egyik művére (sajna nem sok wallpapert gyárt T_T): [Link]
Ebben csak az a rossz, hogy mindig elröhögöm magam, ha az asztalomra nézek
Felső sor balról jobbra: III. Dracula, Alucard, GayCard (szerintem legalábbis..), majd lent YoungCard (mármint ő inkább YoungDracula), GirlyCard és végül ee...kényszerzubbonyos, ÉhesCard ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!