Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
Ez lenne a jelenlegi asztalom
Sexy béjbé Szólíthatom úrnőmnek?
de mindig akadnak dögösebb csajok :)
Nállam szeptember-december között volt egy rakás hasonlóan dögös csajszi az asztalomon,de mindig jött egy dögösebb-szekszibb csajszi,így váltottam Koyoi-ra,számomra ő is szekszi,a legszekszibb.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-06 20:12:30
Ez viszont király! XD
Marvin RULES 'EM ALL!
Dimenso:
Ez se rossz
Marvin RULES 'EM ALL!
Dimenso:
Ez se rossz
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-01-06 20:01:21
beküldve: 2011-01-06 19:55:19
(#343) Ez lenne a jelenlegi asztalom, de mindig akadnak dögösebb csajok :)
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2011-01-06 19:56:11
Nemmö. Infóórán is körberöhögnek, mert nem tudom kezelni. Nem is tudom, hogy minek járok infóórára, sose fogok leérettségizni
ON
Nekem még ikszpém van, csak így ki van cicomázva, hogy szép legyen
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
win7 mindenütt
Hát nem awesome?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-06 18:53:50
beküldve: 2011-01-06 18:41:44
(#339)
Szerk: ∂z 2011-01-06 18:42:02
Nice
És akkor énismár.
És akkor énismár.
Tudom,sosem növök ki a Kawashita Mizuki lázból,de sebaj.Am ez a Hatsukoi limited 4. kötetének a borítója,annyira nem is rossz.Sőt,Koyoi Bessho sokat dob rajta,ja meg sokkal pörgősebb karatker,mint ez a kis görcs Haruhi Suzumiya,LOL
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-06 17:32:20
(#337) És eddig sikerült kitartani XP-vel. Ne haragudj édesem, de az a köcsög blúréj.
Zsírúj rendszernek zsírúj háttér.
Zsírúj rendszernek zsírúj háttér.
Csak egy screenshot erejéig volt ám piros, egyébként meg kék.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-01-06 17:32:53
Valóban Vocaloid. Our beloved Kaito(s)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-30 21:13:30
(#335) Melyik animéből van? Vagy ez csak úgy vki fejéből kipattant?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-09-30 20:32:02
nekem is 8)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez nagyon teccik
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-30 15:15:24
(#331) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\