Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
beküldve: 2010-02-09 19:49:49
(#284) ígyseXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-09 19:45:56
(#283) Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-02-09 19:48:13
beküldve: 2010-02-09 18:17:10
(#282) mostanában gyorsan váltogatok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-04 13:19:00
(#281) Új képem a Messiah egyik főszereplője, Ryouta... kedvesem...
rólad nincs hasonló képem
XD XD XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-31 16:16:09
Szívesen leírnám, hogy csak azért van ez kint, mert rólad nincs hasonló képem, de kicsit erősnek érzem, szóval inkább kihagyom...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ennél még az én asztalom is heteroszexuálisabb (pedig ott a fiúnak cicafüle, meg lánca van ). De ugye egy lány asztalán bármilyen fiú lehet (ok, tudom; kivétel erősíti a szabályt), attól még heteroszexuálisnak számít. ;) Viszont a te terpeszben elfekvő bácsid már más "tészta"...
Szerk: Yaven 2010-01-31 09:25:11
Nem is akarom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 20:57:29
(#275) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-30 20:16:23
(#274) Jelenleg ezt a háterett használom már jó ideje
Közben imitt amott próbáltam más háttereket is de valahogy nem ilettek a képernyőmre nagyon roszul néztek ki.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-01-30 20:18:51
Már nagyon régen linkelni akartam; ugyan nem konkrétan desktop, mégis valahol a topichoz tartozik: hogy néz ki a google-öm? (katt ^^)
[Link]
Jelenleg.
És régen.
[Link]
[Link]
Jelenleg.
És régen.
[Link]
ez nagyon állat
csokinyul96
Köszi! ^^ Firefoxot használok, amihez ugye elég sok érdekes plugint lehet letölteni.
A Stylish nevű pluginnal weboldalak CSS-ét lehet felülírni (szóval nem változtatod meg az oldal szerkezetét, csak... felülírod. De jól tudok magyarázni :P)
Pl. a youtube-om meg ilyen: [Link]
A Stylish nevű pluginnal weboldalak CSS-ét lehet felülírni (szóval nem változtatod meg az oldal szerkezetét, csak... felülírod. De jól tudok magyarázni :P)
Pl. a youtube-om meg ilyen: [Link]
nagyon aranyosak a narutoék oldalt
csokinyul96
beküldve: 2010-01-29 13:01:05
(#271) beküldve: 2010-01-29 00:36:05
(#270) új