Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Asztalaink
mostanság elég sokat kockultam és ebből a gép sem maradhatott ki ez[Link] lett a hátterem
Ismerem a game-t meg is volt, de durva zombis.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
dede, bizony x333
Hú, milyen okos vagyok....
És tök jó a háttérképed, az a kacsa nagyon poén ott középen
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-15 07:58:16
(#222) Egy ideje ez:
Nagyfelbontás nem létezik. : P
Nagyfelbontás nem létezik. : P
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
dede, bizony x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-14 20:58:35
(#220) mostanság elég sokat kockultam és ebből a gép sem maradhatott ki ez[Link] lett a hátterem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Drága egyetlen Zurelily! Kérhetnék eme gyögyörűségről egy linket? Ezt mucájos üvegfestékkel megalkotni!
Jaaj, ne haragudj, hogy ilyen sokára írok, de csak most vettem észre, hogy írtál.
Itt van: [Link]
Nem tudtam, hogy szereted a Gundam 00-t :)
És a mostanin desktopom:
(Reborn fangirlségem bizonyítandó... ;))
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-14 19:10:22
Kaminaga, nem te vagy véletlenül Hachiko14 DA-n?
Nekem ez a két kedvenc háttérképem van:
Nekem ez a két kedvenc háttérképem van:
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Drága egyetlen Zurelily! Kérhetnék eme gyögyörűségről egy linket? Ezt mucájos üvegfestékkel megalkotni!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-09 21:38:55
(#216) Ugyan nem a mostani, de mindenképp meg akartam itt mutatni. (Desktop Jan v2).
Két dolog is nagyon tetszik benne: első, hogy Setsuna még annyira imádnivalóan chibi a képen, a második, és egyben a legfontosabb, hogy Tieria mosolyog (!).
Hmm, most hogy belegondolok, Lockon oldalpillantása sem semmi... ^^
Két dolog is nagyon tetszik benne: első, hogy Setsuna még annyira imádnivalóan chibi a képen, a második, és egyben a legfontosabb, hogy Tieria mosolyog (!).
Hmm, most hogy belegondolok, Lockon oldalpillantása sem semmi... ^^
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-01 14:50:15
(#215) aztaaa Horsee, köszönjük szépen ^^ hasznos leírás :333
btw....mostani hátterem:
:3
btw....mostani hátterem:
:3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-30 11:32:04
(#213) Sikerült megoldást találnom arra, hogy a háttérképek bizonyos idő után váltsák egymást XP alatt. Ezt egy script segítségével értem el, amit a netről szedtem le. Ebbe beleturkáltam és a végeredmény az lett, hogy 4 képet mutogat 10 perces váltással. Ez persze tetszés szerint módosítható. Elmondom a procedúrát is, ami végülis nem bonyolult, főleg, hogy már "csak" be kell illeszteni.
Feltöltöttem egy pakkot a megauploadra. Ez 5 file-t tartalmaz és mindenki másolja ki a C meghajtóra (vagy tetszés szerint máshova).
[Link]
Ezt követően jobb klikk az asztalon --> tulajdonságok --> asztal fül --> (lent) Az asztali elemek testreszabása --> Web fül --> Új... --> Tallózás... --> itt kikeresed a hattervaltas.html nevű file-t, majd leokézod. Pipát raksz a hattervaltas.html elé, majd leokézod, alkalmazod. Ezt követően egy kis ablakot találsz az asztalon. Fölé mész és megjelenik egy kis címsor. Az ott található lefele mutató nyílnál megjelölöd, hogy asztal fedése. És kész is vagy.
Figyelem: a képnek és a html filenak egyazon helyen kell lennie. Továbbá használata kicsit erősebb gépen ajánlott.
Ha el akarod tüntetni, akkor az asztal tetejére viszed az egeret és ott ismét megjelenik a címsor, ahol az X-gombra kattintva eltűnik az egész.
Ha nem működik, akkor valamit rosszul csináltál. Nálam tökéletesen működik. Felelősséget nem vállalok érte.
Feltöltöttem egy pakkot a megauploadra. Ez 5 file-t tartalmaz és mindenki másolja ki a C meghajtóra (vagy tetszés szerint máshova).
[Link]
Ezt követően jobb klikk az asztalon --> tulajdonságok --> asztal fül --> (lent) Az asztali elemek testreszabása --> Web fül --> Új... --> Tallózás... --> itt kikeresed a hattervaltas.html nevű file-t, majd leokézod. Pipát raksz a hattervaltas.html elé, majd leokézod, alkalmazod. Ezt követően egy kis ablakot találsz az asztalon. Fölé mész és megjelenik egy kis címsor. Az ott található lefele mutató nyílnál megjelölöd, hogy asztal fedése. És kész is vagy.
Figyelem: a képnek és a html filenak egyazon helyen kell lennie. Továbbá használata kicsit erősebb gépen ajánlott.
Ha el akarod tüntetni, akkor az asztal tetejére viszed az egeret és ott ismét megjelenik a címsor, ahol az X-gombra kattintva eltűnik az egész.
Ha nem működik, akkor valamit rosszul csináltál. Nálam tökéletesen működik. Felelősséget nem vállalok érte.
beküldve: 2009-01-26 20:33:47
(#212) Felőlem is off end
Akkor is nekem van igazamx3 mert az eltelő idő egymással összefüggésben van,mint pl a kamatozó pénz. Ezért kell szorozni.am meg bencével is egyet értek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Utolsó.
Bence: Zurelily teljesen érthetően elmagyarázta, hogy miért összeadásnak kéne lennie, már ha úgy nézzük ahogy. Persze a te okfejtésed se rossz, de én mégis a 'józanparasztiész' megoldásnál maradok - nekem az ott összeadás.
Józanparasztiész módszerrel is meg tudom indokolni.
De ez már tényleg msn, ha érdekel.
OFF END.
beküldve: 2009-01-26 19:49:22
(#210) Utolsó.
Bence: Zurelily teljesen érthetően elmagyarázta, hogy miért összeadásnak kéne lennie, már ha úgy nézzük ahogy. Persze a te okfejtésed se rossz, de én mégis a 'józanparasztiész' megoldásnál maradok - nekem az ott összeadás.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!