Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bárnyíró
Oldalak:
1
Egy ilyen topik már volt korábban is, nem?
Dehogynem volt már! Nem is tudom melyik zseni indította... Csak a fáradt agyak ráfáradtak és kifáradt a topik is... ééérteeem?!
Szóval volt/van offtopikban.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-06 13:38:45
(#4) Egy ilyen topik már volt korábban is, nem?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-04 22:52:38
(#3) Oh. Emberek, aki kíváncsi a Bárnyíró Shimohira-féle verziójára, annak 2 hetet minimum várnia kell. Sorry. Családi problémák.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-01-03 22:05:03
(#2) És lenne egy, két, ill. három kupicás mahai pecsét!
aaaa! "egy Bárnyíró áll elöttetek!" Végtelen mennyiségű alkoholt idézne meg a pecsét, vagy ittas fantomokat? (esetleg részeges mester kung-fu stílus?)
Vagy háromszoros másnapot okoz és megidéz egy bandzsa bangdzsát!
Javaslom, legyen egy ilyen Bárnyírós topic is és oda írhatnánk az ilyesmit. És ki fogja ezt megrajzolni?
Munszu kiáll, egy kis csuklás, egy kis tántorgás után: Egy Bárnyíró áll előtte.. tek!!! És abban a pillanatban minden célszemélybe beleüt a másnaposság.
Eddig itt tartunk.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-01-03 21:54:10
(#1) Oldalak:
1