Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
J-dorama, a japán szappanopera
beküldve: 2011-10-07 18:42:01
(#24) ha nagyon jó doramát akartok nézni: Don Quixote
(ドン・キホーテ) a legjobb, és nem is nyálas
(ドン・キホーテ) a legjobb, és nem is nyálas
どんなに遠く思えても自分で選んだ道をそのまま行けばいい
beküldve: 2010-09-21 17:45:41
(#23) -Life (a legjobb^^ mangában is szívesen olvasnám)
ezek szerint ez az a Life ami mangában is van??? van abból dorama??
Teljesen átpártoltam a doromákhoz. ^^
Én is így jártam -.-
You're beautiful, Boys Over Flowers, Mendol, Life
A You're beautifulból meg a Boys over flowersből eddig csak azokat a részeket láttam, amikhez van felirat, de eddig szerintem mindkettő nagyon jó :)
A Mendolba a héten kezdtem bele. Csak szerintem néznek ki ikemenként is csajnak, vagy...? De a mellüket jobban is leszoríthatnák
A Life -hoz meg már ahogy hozzáfűztem - nagyon jó.
Mondjuk nekem jobban tetszenek a koreai sorozatok, mint a japánok. De azért mindkettőnek megvan a külön hangulata :) Jdrámát akkor nézek általában, ha nevetni akarok :) Ott annyi hülyeséget össze szoktam hordani XD
És kár, hogy az előző kommentemet nem tudom módosítani ( ), mivel a nobuta wo purodyuusu már mégsem akkora kedvenc
Szerk: _gabi 2010-06-14 15:22:43
beküldve: 2010-01-13 10:25:10
(#19) Jajjj húh, én elég régóta vagyok dorama fan. ^^ Sokáig háttérbe is szorultak az animék. Örök favorite a Hana Kimi. Megunhatatlan, főleg hát Toma drágámmal *-* Aztán Nobuta wo Produce (Pi szívemmel aah), Stand up!!, Gokusen évadok, Hana Yori Dango, Zettai Kareshi, Yukan Club, Koizora, Maou, Kimi wa Petto, és még tudám sorolni. Sokat láttam már, de ezek a legnagyobb kedvenceim. Japán pasik forever!
”私は青空をみるのが好きだ。”
Life (a legjobb^^)
Az tényleg nagyon jó De nekem a Nobuta wo produce az első ^^
beküldve: 2009-11-28 11:36:44
(#16) Teljesen átpártoltam a doromákhoz. ^^ A legújabbak, amiket szeretek, az a
-You're beautiful (koreai, de attól még nagyon jó)
-Boys Over Flowers (úgyszint koreai)
-Mendol (elvetemült japán XD)
-Life (a legjobb^^ mangában is szívesen olvasnám)
-és a Liar Game (most álltam neki, de eddig nagyon jó).^^
De persze az animéket, és a mangákat sem hanyagolom, mert abból is jut bőven, de most inkább a filmes adaptációk. ^^
-You're beautiful (koreai, de attól még nagyon jó)
-Boys Over Flowers (úgyszint koreai)
-Mendol (elvetemült japán XD)
-Life (a legjobb^^ mangában is szívesen olvasnám)
-és a Liar Game (most álltam neki, de eddig nagyon jó).^^
De persze az animéket, és a mangákat sem hanyagolom, mert abból is jut bőven, de most inkább a filmes adaptációk. ^^
Szerk: Usagi-chan 2009-11-28 11:38:13
És ezeket magyarul nézted?
*Felesleges idézet törölve. És a helyesírás is, kivételesen.
A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-27 14:08:25
beküldve: 2009-07-19 15:47:09
(#14) Rengeteg jó Doroma van, a két kezemen nem tudom megszámolni, hogy eddig mennyit láttam. Amiket viszont ajánlani tudok;
1 Litre of Tears
Boku to Kanojo to Kanojo no Ikiru Michi
CHANGE
Dream Again
Gokusen 1-2-3
Hana Kimi
Hana Yori Dango
Itazura na Kiss..
Még vannak a többi ázsiai doromák, azok is nagyon jók^^ Kimondott kedvenc a tajvani It started with a Kiss.. ^^ (Az Itazura na Kiss tajvani változata), de még rengeteget tudnék felsorolni^^
1 Litre of Tears
Boku to Kanojo to Kanojo no Ikiru Michi
CHANGE
Dream Again
Gokusen 1-2-3
Hana Kimi
Hana Yori Dango
Itazura na Kiss..
Még vannak a többi ázsiai doromák, azok is nagyon jók^^ Kimondott kedvenc a tajvani It started with a Kiss.. ^^ (Az Itazura na Kiss tajvani változata), de még rengeteget tudnék felsorolni^^
beküldve: 2009-07-19 15:27:23
(#13) Ímádom(:
Egész napra letudnak kötni.
Eddig három nagyon-nagyon jó sorozatot fejeztem be^^ :
Himitsu no Hanazono
Seigi no Mikata
Zeni Geba
Tervbe van még véve:
Seito Shokun!
Hanazakari no Kimitachi
MR.BRAIN
Egész napra letudnak kötni.
Eddig három nagyon-nagyon jó sorozatot fejeztem be^^ :
Himitsu no Hanazono
Seigi no Mikata
Zeni Geba
Tervbe van még véve:
Seito Shokun!
Hanazakari no Kimitachi
MR.BRAIN
There are some things you can never get back, no matter how much effort you put in. ~
beküldve: 2009-06-29 12:36:55
(#12) Ma éjjel fejeztem be a Hanazakari no Kimitachi, azaz HanaKimi doramát. Barátnőm már régóta mondogatta, hogy nézzem meg, mert mekkora!, de eddig még nem sikerült...
Most viszont teljes a fanatizmus! XD De nem csoda, mert tényleg nagyon jó. Írtó sokat röhögtem rajta, és ha az, hogy nagyon vicces önmagában nem lenne elég; még tele is van kawaiibbnál kawaiibb fiúkkal. *___*
Wikipédia a HanaKimiről
Most viszont teljes a fanatizmus! XD De nem csoda, mert tényleg nagyon jó. Írtó sokat röhögtem rajta, és ha az, hogy nagyon vicces önmagában nem lenne elég; még tele is van kawaiibbnál kawaiibb fiúkkal. *___*
Wikipédia a HanaKimiről
szerk.: HanaKimi manga *___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-29 14:26:59
Kíváncsi vagyok hányan néznek j-doramákat... Miket szerettek? Nekem a HanaKimi a kedvencem^^
Én sem régóta nézem őket. De olyannyira fan lettem, hogy most az animék eléggé háttérbe szorultak.
Eddig láttotak sorrendben:
Hana Kimi
Koizora
Boys Love
Folyamatban /éppen töltöm, és nézem/:
Gokusen
Maou
Nobuta wo Produce
A tervezetteket meg nem sorolnám fel mert tök sok van
Most itt órákig tudnám írni az említett doramákról a véleményemet... A lényeg, hogy imádom őket, a sok helyes japán pasitól meg... huh...
Nem tudom szerény kis országunk egyszer vajon be hoz e nekünk valamit... Hát sose lehet tudni, reméljük...
Áh, jó régi már ez a hozzászólás... Nah sebaj.
Unokahúgom ajánlotta nekem a Kurosagit - amit, mint kiderült, már ismertem egy MV-ből régebbről - de még nem sikerült megnéznem végig. Majd ha több időm lesz - remélem lesz ilyen... egyszer...
Hallottam mondjuk, hogy Yamapi nagyot alakít benne...*Piii-chaaan*
Szintén Ő szerepel a Nobuta wo Produce-ban - nem tudom volt-e már szó erről a dorama-ról, nem olvastam vissza, gomeeen - és az naaagyon jóóó! Ajánlom mindenkinek.*Nobuta Power...*[Link]
Unokahúgom ajánlotta nekem a Kurosagit - amit, mint kiderült, már ismertem egy MV-ből régebbről - de még nem sikerült megnéznem végig. Majd ha több időm lesz - remélem lesz ilyen... egyszer...
Hallottam mondjuk, hogy Yamapi nagyot alakít benne...*Piii-chaaan*
Szintén Ő szerepel a Nobuta wo Produce-ban - nem tudom volt-e már szó erről a dorama-ról, nem olvastam vissza, gomeeen - és az naaagyon jóóó! Ajánlom mindenkinek.*Nobuta Power...*[Link]
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-27 14:08:46