Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Samurai Champloo
beküldve: 2010-08-06 17:16:25
(#25) Ez is egy állati jó anime. Kicsit le lehetek maradva mert én csak most néztem +. Az utolsó bejegyzés pedig 2008-as.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-08-06 17:17:01
Ahogy mondod! Jó mutatna a (már megrendelt) CB-s doboz mellett...
Elvégre rokonok, vagy mi a szösz!
Elkezdetem random újra nézni, szemezgetek a viccesebb epizódok közt!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kipottyanhatna a nagyvilágba ebből is egy szép kis díszdoboz!
Ahogy mondod! Jó mutatna a (már megrendelt) CB-s doboz mellett...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-01 10:37:45
(#22) Kipottyanhatna a nagyvilágba ebből is egy szép kis díszdoboz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nekem az első harci jelenet (Fuu fendéglőjében) eladta az egész sorozatot.
Jaja, én is így jártam Hm, újra kéne nézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Megvan az összes, nagyon jóóóóók, tartja az anime színvonalát.
Thx az infot! Azóta én is előtúrtam őket és simán hallgatható mindegyik! Igazi kis ambient gyöngyszem mind!
beküldve: 2008-03-12 19:40:13
(#19) Remek...kösz az infót
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
elkezdtem nézni..nagyon érdekes anime...Kicsit szerintem réteg de én szeretem az ilyen dolgokat. Van manga változata is?
Természetesen van, angolul a Tokyopop adta ki.
beküldve: 2008-03-12 17:28:29
(#17) elkezdtem nézni..nagyon érdekes anime...Kicsit szerintem réteg de én szeretem az ilyen dolgokat. Van manga változata is?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem bírom ezt a nagy csendet itt! Akkor valaki mondja meg, hogy itthon találkozott-e már a 6 soundtrack lemez bármelyikével?
Megvan az összes, nagyon jóóóóók, tartja az anime színvonalát.
Egyetértek És ami külön király, hogy úgy tud komoly maradni, hogy közben iszonyú vicces néha, én konkrétan gurultam a röhögéstől néhány részben.
Kagetoki sztem azért maradt alul, mert az ő filozófiájában nincs benne az önfeláldozás, ezért nem tudott mit kezdeni Jin mozdulatával.
Kagetoki sztem azért maradt alul, mert az ő filozófiájában nincs benne az önfeláldozás, ezért nem tudott mit kezdeni Jin mozdulatával.
Örülök, hogy ilyen "magas helyekről" is vannak rajongók!
Néha én is kapartam az arcom a nevetéstől, az egyik talán legciccesebb a "szavak háborúja" rész, meg a "beatbox banditák" is különösen kacagtatóra sikerült. Amúgy engem főleg a történethez és az adott szituációhoz totál nem illő mellékpoénok borítottak fel. Mugen fagolyó iq megmozdulásai viszik a prímet!
A végén Jin tudta hasznosítani az öreg remete Miyamoto Musashi tanácsát: Ha az áramlatnak szemben mész, akkor a halak észrevesznek és szétrebbennek. Ha rábízod magad az áramlatra.... (aztán az öreg végül jóóól vizet fogott csak! )
Szerintem akár egy egész estés megvalósítást is kibírna a téma... bár úgysem lesz.
Az összes harcjelenet eszméletlen koreográfiával kivitelezve, szerintem a sorozat animék legjobbjai között van.
Egyetértek És ami külön király, hogy úgy tud komoly maradni, hogy közben iszonyú vicces néha, én konkrétan gurultam a röhögéstől néhány részben.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-04 00:50:00
(#13) Az nekem furcsa volt, hogy folyton a főszereplők győznek, bár rossz lett volna, ha nem. Viszont a neten folyton Mugen halálát emlegették, mielőtt végignéztem volna a sorozatot, és két részenként mondtam magamba, hogy ahá, most vége, most tényleg vége, de ilyen az élet...és nem halt meg...:)
Ami nem baj, csak az a -szerencsére itt nem valós- szitu történt velem, ami a Youtubeon látható volt a Harry Potter megjelenésekor (egy idióta gyerek odament a rajongók egyikéhez, elkezdett a bizalmába férkőzni, majd lassan közbekérdezett, hogy tudta-e, hogy XY meg fog halni benne a 321-ik oldalon? Máskor meg a bolt előtt álló sor mellett elautózva a kocsi tetőablakán kihajolt, és hangosbemondóval felsorolta a fő csattanókat, oldalszámmal)
beküldve: 2008-02-11 12:14:00
(#12) Külön jó a kontraszt Mugen szertelen fejjel a falnak capoeira kaszabolása és Jin tradícionális dojo tanítása között és mégis mindkettő eredményes a maga módján... bár...
Az összes harcjelenet eszméletlen koreográfiával kivitelezve, szerintem a sorozat animék legjobbjai között van.
Sara kisasszony rendesen kiosztja őket és végül Kagetoki is csak az elbizakodottsága miatt maradt alul
beküldve: 2008-02-11 11:41:13
(#11) Nekem az első harci jelenet (Fuu fendéglőjében) eladta az egész sorozatot. Ennyire megkoreografált harcokat ritkán látni. Most kezdtem el ismét nézni és másodjára is megával ragadott a hangulat.