Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Samurai Champloo
beküldve: 2008-02-11 11:10:31
(#10) Nem bírom ezt a nagy csendet itt! Akkor valaki mondja meg, hogy itthon találkozott-e már a 6 soundtrack lemez bármelyikével? Már ha jól tudom, hogy ennyi van... ugye 2 "origi" sountrack és 4 további lemez "Masta", "Playlist", "Departure" és "impression" címmel.
Ahogy a Hellsing zenéje meghatározó az anime hangulatában, úgy itt is alapvető szerepe van a sorozat magával ragadó világában. Bár itt érdkes, hogy sokszor a kép - kor - zene annyira ellentétes, hogy normál esetben nem tudnám elképzelni egymás mellett, mégis a végeredményt látva zseniális.
Ahogy a Hellsing zenéje meghatározó az anime hangulatában, úgy itt is alapvető szerepe van a sorozat magával ragadó világában. Bár itt érdkes, hogy sokszor a kép - kor - zene annyira ellentétes, hogy normál esetben nem tudnám elképzelni egymás mellett, mégis a végeredményt látva zseniális.
Azon meg végképp kifeküdtem, amikor a favágók úgy viszik a rönköket a vállukon mint egy egy boomboxot!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-02 13:52:10
(#9) Még jó, hogy csatlakozik, elvégre tudjuk mi a jó, csak ránk kell hallgatnia. XD
beküldve: 2008-02-01 09:49:04
(#8) Ez után is dicsérni fogjuk, az tuti!
Hogy csatlakozol e az csak tőled függ!
Hogy csatlakozol e az csak tőled függ!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-01 09:41:42
(#7) Én még nem láttam ezt az animét, de eddig dícsértétek. Lehet, hogy majd elkezdem valamikor.
beküldve: 2008-02-01 09:27:56
(#6) Toppos nálam is. Jó rajzstílus, csípős humor, szürreális beállítások, izgalmas karakterek. Minden együtt van. Tetszik h nem akarja komolyan venni magát, mégis van mondanivalója.
Na most már csak írjunk ide többet, mint a Naruto animéjéhez, mert ez a topik legalább meg is érdemli!
Na most már csak írjunk ide többet, mint a Naruto animéjéhez, mert ez a topik legalább meg is érdemli!

beküldve: 2008-01-29 10:10:12
(#5) beküldve: 2008-01-28 23:27:08
(#4) A tőrmarkolatba ("mikrofonba") beatboxolás tényleg nagy, de a legjobban az egészben a kezdés tetszik, ahogy vegyítik a hagyományos japán festészetet/metszetet a modern - kb. 20. sz. eleji, vagy inkább közepi grafikai világgal, közben meg rappelnek. Mugen is szimpatikus, bár nehezen tudok attól elvonatkoztatni, hogy a valóságban az ilyen emberek nem ilyen megbízhatóak - de végülis ez egy mese, szóval elfogadom. Jint jobban kedvelem.
beküldve: 2008-01-28 22:48:24
(#3) Az tényleg nagyon ott volt
, nekem mondjuk a poénos részek közül a kedvencem a baseballos rész, igaz filler, de az egészet végig lehetett röhögni.

beküldve: 2008-01-28 22:45:51
(#2) Istenjó anime, 7 kedvencem között bentvan
pojénok nagyot ütnek, harcok látványosak és baromijók, nem tuttam abbahagyni, hamar kivégeztem
a legjobb a hős szamuráj akinek szkreccsel azacsávó
(látom avád is Mugen
)

pojénok nagyot ütnek, harcok látványosak és baromijók, nem tuttam abbahagyni, hamar kivégeztem

a legjobb a hős szamuráj akinek szkreccsel azacsávó

(látom avád is Mugen

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-01-28 22:53:11
beküldve: 2008-01-28 22:24:05
(#1) Elnézegettem az animés topicok felhozatalát és úgy gondolom, hogy ez az anime is igazán megérdemel egyet. Pár napja néztem végig és azt mondom, hogy baromi jó anime, azonnal helyet kapott a kedvencek listámon.
Tele van tűzdelve poénokkal és emellett foglalkozik a komoly dolgokkal is és el lehet gondolkodni egy-egy eseményen. Na és persze az érdekes keverés: szamurájok és hip-hop.
Mindegyik karaktert bírtam, de a kedvencem Mugen a maga brékes harcmodorával.
Nah ezek után várom mások véleményét is.

Nah ezek után várom mások véleményét is.