Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
Csak annyit mondok, hogy nem attól lesz valami idősebbeknek való, hogy korhatáros. Sajna sok kiskölyök ebben a téveszmében él.
Amúgy véres erőszak is lesz benne és gondolom minimum 16 éven felülieknek fogják ajánlani.
Amúgy véres erőszak is lesz benne és gondolom minimum 16 éven felülieknek fogják ajánlani.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-20 20:46:26
(#163) Mariko:Nem értelek, elöször azt mondtad hogy nönöm kell,
most meg azt hogy lassú, drámai.
most meg azt hogy lassú, drámai.
Légy büszke rá, verd bőszen a mellkasodat!
Egyébként nem a véres erőszak miatt írtam, hanem mert, ha követi manga az anime stílusát, akkor ez egy lassabb, drámaibb történet lesz, amit a csihi-puhit és kalandot váró kiskölkök valószínűleg unalmasnak fognak találni.
Nagy dolog, az Elfen Liedet már minden 12 éves látta sőt valszeg ez volt az első animéjük.
Egyébként nem a véres erőszak miatt írtam, hanem mert, ha követi manga az anime stílusát, akkor ez egy lassabb, drámaibb történet lesz, amit a csihi-puhit és kalandot váró kiskölkök valószínűleg unalmasnak fognak találni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-20 20:42:46
beküldve: 2008-12-20 20:11:54
(#161) Mariko:Én már az Elfen Lied elsö 8fejezetét is megnéztem vagyis nem akadály..
beküldve: 2008-12-20 19:59:17
(#160) Nekem eddig, csak a Dramacon van meg tőlük, de ez szerintem jó. A többi sorozatuk eddig nem nagyon tudta felkelteni az érdeklődésemet.
baniaa: neked még nőnöd kell a Red Gardenhez és nem a yuri miatt
baniaa: neked még nőnöd kell a Red Gardenhez és nem a yuri miatt
beküldve: 2008-12-20 16:42:24
(#159) Háát nem tudom én az Ördög menyasszonya kötetet vettem meg és engem egyáltalán nem nyűgözött le...de Dramacon jó volt...
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
Rémmetró meg.. az első kötetét olvastam, lehet ebből még sok minden
Én már a masodikat is olvastam, és nagyon tetszik, egyre érdekesebb a sztori, úgyhogy ha az első tetszett, szerintem érdemes a folytatást is elolvasnod.
Mindenképpen, csak most más fontosabb volt
MIANEVED?!
Én már a masodikat is olvastam, és nagyon tetszik, egyre érdekesebb a sztori, úgyhogy ha az első tetszett, szerintem érdemes a folytatást is elolvasnod.
A DramaCon nekem kedvenc lett^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 15:06:14
(#155) Engem Mangattack eddig nem nyűgözött le. A Dramacon megvan barátnőmnek, azt olvastam, meg a bibliamangát.
Mind a kettő csak elég jó kategória, de azért ez nem túl jó a hazai piaci viszonyokat nézve.
A Rémmetróba belepörgettem, többen azt mondják zavaros és nagyon ingadozó a történet minősége.
Mind a kettő csak elég jó kategória, de azért ez nem túl jó a hazai piaci viszonyokat nézve.
A Rémmetróba belepörgettem, többen azt mondják zavaros és nagyon ingadozó a történet minősége.
no pussy, just the dicks
Rémmetró nekem tetszik, de a Káosz kapui sem rossz.
Rémmetró jó, a Káosz Kapuit meg tervezem venni^^
MIANEVED?!
Valaki yurit emlegetet? Megveszem!!!!!!!
Megmondjuk anyukádnak
De abba nincs yuris bórito nem?
Megmondjuk anyukádnak
no pussy, just the dicks
Én a Red Gardenre leszek kíváncsi, az animéje tetszett, bár állítólag yuri fanszervízzel próbálták felturbózni a mangát,
Én eddig mangattack-tól csak a DRAMACON-t rendeltem.VAn még vmi jobbfajta mangájuk?( nyári srácok kilőve,szülők kezemben látnák,kinyírnának érte...)
Rémmetró nekem tetszik, de a Káosz kapui sem rossz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym