Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
beküldve: 2009-02-06 01:10:58
(#179) Megjelent A bárány panasza 1. része
"As your attorney I advise you to drive extremely fast and we'll sort out the details later."
beküldve: 2009-02-02 19:07:01
(#178) Hát én is a 3 új Mangattack cím közül, a Red Garden-t néztem ki a másik 2 nem nagyon érdekel.
Peddig már 2008.09.29 -én bejelentették és még most 5 hónap után sem jelent meg.
Peddig már 2008.09.29 -én bejelentették és még most 5 hónap után sem jelent meg.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-02 19:01:11
(#177) A 2009 eleje eléggé tág intervallum...
Jellemző, hogy az jelenik meg legkésőbb, ami engem érdekel.
Jellemző, hogy az jelenik meg legkésőbb, ami engem érdekel.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Valaki nem tudja mikor adják ki a Red Garden 1-et?
1. kötet megjelenés: 2009. eleje
(biztos forrás wikipédia mangattack, itt megtalálható az összes mangáiknak a megjelenési dátuma)
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-02 14:25:16
Valaki nem tudja mikor adják ki a Red Garden 1-et?
Most a Bárány panasza fog megjelenni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-02-02 12:02:35
(#174) beküldve: 2008-12-20 21:46:10
(#173) én azt mondom 16-os karika ide vagy oda,én megszerzem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mai világ...
Ezért mondom én most 19 éves fejjel, h SOHA nem akarok gyereket.. egy ilyen mocskos világba minek..
De ez már nagyon OFF
Red Garden fel keltette az érdeklődésem, bár nem tudom mennyi esélye van nálam
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-20 21:45:38
Úristen, ez ijesztő! Az ilyeneknek a pszichiátrián a helye!
Hogy ON is legyek: sikerült belekukkantanom a Red Garden első kötetébe. Japánul volt, úgyhogy egy mukkot sem értettem belőle, de annyit azért meg tudtam állapítani, hogy pörgősebb, mint az anime, a négy lány közül inkább Kate áll a középpontban (ami jó, mert az animében is ő volt a kedvencem), az erőszakfaktor simán megköveteli a 16-os besorolást és yuri fanszervíz nem nagyon van benne (bár én nem olyan szemüvegen át néztem), csak Paula viselkedik kétértelműen, de az már az animében is megvolt.
Hogy ON is legyek: sikerült belekukkantanom a Red Garden első kötetébe. Japánul volt, úgyhogy egy mukkot sem értettem belőle, de annyit azért meg tudtam állapítani, hogy pörgősebb, mint az anime, a négy lány közül inkább Kate áll a középpontban (ami jó, mert az animében is ő volt a kedvencem), az erőszakfaktor simán megköveteli a 16-os besorolást és yuri fanszervíz nem nagyon van benne (bár én nem olyan szemüvegen át néztem), csak Paula viselkedik kétértelműen, de az már az animében is megvolt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-20 21:42:44
beküldve: 2008-12-20 21:33:05
(#170) hát igen,zűlött ez a világ.Mondok egy megtörtént esetet,amit tesómtól hallottam,aki egy taxisofőrtől tudja:
A taxba beszállt két lány,oszt csókolóztak majd elkezdtek beszélgetni.Kiderült hogy az egyik csajnál voltak mikor a kisöccs rájuknyitott arra az meg egyezséget ajánlott: Nem mondja el senkinek,ha a nővére barátnője lenyom vele heti xy mentet.EZ így ment is,és ha a csaj nem ért rá, akkor az "öcsike" követelte,hogy a nővére verje ki neki...A gyerek volt kb 12 éves....Ez amgy TÉNYLEG megtörtént
A taxba beszállt két lány,oszt csókolóztak majd elkezdtek beszélgetni.Kiderült hogy az egyik csajnál voltak mikor a kisöccs rájuknyitott arra az meg egyezséget ajánlott: Nem mondja el senkinek,ha a nővére barátnője lenyom vele heti xy mentet.EZ így ment is,és ha a csaj nem ért rá, akkor az "öcsike" követelte,hogy a nővére verje ki neki...A gyerek volt kb 12 éves....Ez amgy TÉNYLEG megtörtént
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Csak úgy általánosságban beszéltem, természetesen mindig vannak kivételek. És nem akartam véleményezni az Elfen Liedet (még nem is láttam), csak azokat a 12 éveseket, akik a szex-vér-erőszak arány alapján ítélik meg egy történet komolyságát.
Egyébként yuri fanszervíz ≠ yuri manga.
Egyébként yuri fanszervíz ≠ yuri manga.
Szerk: Mariko 2008-12-20 21:27:52
beküldve: 2008-12-20 21:25:42
(#168) na épp ezért kell még lelkileg nőnöd/fejlődnöd...
Amúgy baniaa3: Nem attól vagy nagy ha yurit meg ecchit olvassol.Akkor mondjad magad nagynak,ha meglátod bennünk az értelmet, és a mondanivalót.
Na ebböl anyit értetem meg h, Nem attól vok nagy ha yurit, ecchit olvasok ha ... utána nem értetem...
Szerk: baniaa3 2008-12-20 21:28:49
beküldve: 2008-12-20 21:19:58
(#166) Én az Elfent csak animében láttam.
nekem bejött, de csak azért, mert nem csak öldöklés volt benne, hanem vmiről szólt is...
nekem bejött, de csak azért, mert nem csak öldöklés volt benne, hanem vmiről szólt is...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 21:10:39
(#165) mariko: Én jelentem alássan Elfen lied-et nem is olvastam,nem is láttam,nem is tervezem.Az ilyen extra véres izék nem az én stílusom...Bár ha lesz talán megveszem a red gardent,mert 1:
Kéne valami új manga
2:Állítólag jó
3:Yuri sztorik jöhetnek,de csak ha van értelmük(ne hasonlíts össze baniaa3-al)
4:Egy olyan bleach meg annál valamivel véresebb sztorik még jöhetnek
Amgy baniaa: Nem attól vagy nagy ha yurit meg ecchit olvasol.Akkor mondajd magad nagynak,ha meglátod bennünk az értelmet és a mondanivalót
Kéne valami új manga
2:Állítólag jó
3:Yuri sztorik jöhetnek,de csak ha van értelmük(ne hasonlíts össze baniaa3-al)
4:Egy olyan bleach meg annál valamivel véresebb sztorik még jöhetnek
Amgy baniaa: Nem attól vagy nagy ha yurit meg ecchit olvasol.Akkor mondajd magad nagynak,ha meglátod bennünk az értelmet és a mondanivalót