• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mangattack
Oldalak: ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... <<>>
beküldve: 2010-04-11 18:59:19
(#239) Válasz Andicilin (#238) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Hát, ha tényleg visszatérnek a tavaszi conra, akkor remélhetőleg már nincsenek komolyabb gondjaik.
Ha az eladások sem megfelelőek, akkor lehet a hiba a mangáikban van, nem a vásárlók hiányában, amik nem sikeresek, mert más kiadó sorozataik meg szépen fogynak. Kiváncsi lennék a Gravitáció eladásaira, mert az az egyetlen itthon korábban is ismert manga tőlük.
Ezért szerintem a legjobb, ha a népszerübb manga újdonságokkal jönnek ki.

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-04-11 13:38:50
(#238) Válasz Travis (#237) üzenetére
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Kb. egy éve nem adnak ki semmit, az oldaluk nem frissül és úgy nagyjából semmit sem lehetett tudni, de azt mondták, hogy a mostani conra visszatérnek. Lehet, hogy az eladások se voltak túl jók, de valami belső dolog miatt álltak egy darabig a megjelenések. Én azt hallottam, hogy nem volt kapacitásuk a mangákra, nem volt olyan ember, aki ráért volna foglalkozni vele, persze lehet, hogy ez is csak valami mendemonda.

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-04-11 00:33:00
(#237) Válasz Andicilin (#236) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
Ha tényleg visszatérnek, akkor gondolom lesz Gravitation is meg Bizenghast, de kár, hogy még két héttel a con előtt sem lehet tudni semmit. Kíváncsi vagyok, hogy a réges-régen beharangozott Kampai!-t is kiadják-e, de valahol reménykedem, hogy hátha talán kiadnak valami újat, ami érdekelne.

Visszatérnek? Miért eddig eltüntek?
Mondjuk annyit észrevettem, hogy egy ideje nem valami aktívak megjelenések terén, és azóta, hogy olvastam, hogy a Delta Vision-nél szó volt a gyenge eladásokról és a visszafogottabb jövőbeni megjelenésekről, megilyedtem. Ha ez a Mangattacknál is betett az nem valami jó.
Új megjelenés(ek)nek én is örülnék, a Dramacon és a Nyári Srácok óta nem vettem tőlük új mangát, mondjuk az is tény, hogy a kedvenc sorozataim nem Tokyopopposak, leszámítva a námbör vánt, azaz a Love Hinát. De legszivesebben azt (is) a Mangafan kiadásában látnám. ^^'

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-10 23:54:17
(#236)
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Azt csiripelik a madárkák, hogy a Vörös Kert folytatása meg fog jelenni. Egyelőre ennyit hallottam, persze ez sem biztos teljesen.

Ha tényleg visszatérnek, akkor gondolom lesz Gravitation is meg Bizenghast, de kár, hogy még két héttel a con előtt sem lehet tudni semmit. Kíváncsi vagyok, hogy a réges-régen beharangozott Kampai!-t is kiadják-e, de valahol reménykedem, hogy hátha talán kiadnak valami újat, ami érdekelne.

beküldve: 2010-01-13 21:27:29
(#235) Válasz Nanaho (#234) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Én is öeülnék a "nagy durranásnak", de jobb lenne, ha nem évente adnának ki egy kötetet az adott mangákból, mert így sose lesz végük.

beküldve: 2010-01-13 21:15:01
(#234)
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Szerintem még ne adjuk fel a reményt,hiszen igaz 2009 tavaszán is kihoztak elég sok folytatást...lehet hogy megint nagy durranásra készülnek!
Nagyon örülnék ha bejönne a jóslat!!

beküldve: 2009-12-05 22:05:32
(#233) Válasz 屍鬼レゲ (#232) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Tényleg rég hallottunk már felőlük

Igen, és már nagyon várom néhány mangájuk folytatását...

beküldve: 2009-11-30 23:05:35
(#232)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Tényleg rég hallottunk már felőlük

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-11-30 23:02:55
(#231) Válasz Kitycat (#229) üzenetére
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Valaki megtudná mondani, hogy a Gravitation 4. kötete megjelent már?

A legújabb AS hátoldalán hirdetik, hogy hamarosan megjelenik. Egyébként fura, hogy már vagy fél éve semmi hír felőlük.

beküldve: 2009-11-23 12:59:45
(#230)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Nem, sajnos mindig semmi hír a kiadóról.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-11-23 07:45:18
(#229)
Kitycat
Kitycat
[ Gyalog ]
Valaki megtudná mondani, hogy a Gravitation 4. kötete megjelent már?

beküldve: 2009-10-29 23:07:13
(#228)
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Hm, ha ők az ország legnagyobb kiadója, akkor lazán felvehetnének egy embert, aki időnként rendet rak az oldalukon, mert a fórum fele spam. Persze ettől függetlenül maga az oldal is egy kicsit gagyi és zavaros.

beküldve: 2009-10-12 15:17:23
(#227) Válasz vadooc (#226) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Köszi a választ! Akkor megnyugodtam, mert már tényleg attól féltem, hogy befuccsolt az egész, nem lesz több mangattackos manga. :( De akkor várok tovább türelmesen, és addig is megveszem a még hiányzó köteteket. :)

beküldve: 2009-10-12 15:03:39
(#226) Válasz Szederinda (#225) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Én két dologra tudok gondolni: vagy csődbe mennek/mentek, vagy valami újdonságra készülnek...

egyik sem. az ország egyik legnagyobb könyvkiadója nem ment csődbe. egyéb elfoglaltságok miatt szüneteltetik a kiadást. természetesen az újabb köteteket ki fogják adni információim szerint.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-10-12 13:26:38
(#225)
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Nem tudja valaki, hogy mi újság a kiadónál? Nagyon régen adtak ki mangát, semmi frissítés a honlapon, a fórum teljesen kihalt... Mi történt? Én két dologra tudok gondolni: vagy csődbe mennek/mentek, vagy valami újdonságra készülnek... Remélem a 2., mert szeretem az általuk kiadott mangákat.

Oldalak: ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... <<>>