Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
Hát, ha tényleg visszatérnek a tavaszi conra, akkor remélhetőleg már nincsenek komolyabb gondjaik.
Ha az eladások sem megfelelőek, akkor lehet a hiba a mangáikban van, nem a vásárlók hiányában, amik nem sikeresek, mert más kiadó sorozataik meg szépen fogynak. Kiváncsi lennék a Gravitáció eladásaira, mert az az egyetlen itthon korábban is ismert manga tőlük.
Ezért szerintem a legjobb, ha a népszerübb manga újdonságokkal jönnek ki.
Ha az eladások sem megfelelőek, akkor lehet a hiba a mangáikban van, nem a vásárlók hiányában, amik nem sikeresek, mert más kiadó sorozataik meg szépen fogynak. Kiváncsi lennék a Gravitáció eladásaira, mert az az egyetlen itthon korábban is ismert manga tőlük.
Ezért szerintem a legjobb, ha a népszerübb manga újdonságokkal jönnek ki.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Kb. egy éve nem adnak ki semmit, az oldaluk nem frissül és úgy nagyjából semmit sem lehetett tudni, de azt mondták, hogy a mostani conra visszatérnek. Lehet, hogy az eladások se voltak túl jók, de valami belső dolog miatt álltak egy darabig a megjelenések. Én azt hallottam, hogy nem volt kapacitásuk a mangákra, nem volt olyan ember, aki ráért volna foglalkozni vele, persze lehet, hogy ez is csak valami mendemonda.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Ha tényleg visszatérnek, akkor gondolom lesz Gravitation is meg Bizenghast, de kár, hogy még két héttel a con előtt sem lehet tudni semmit. Kíváncsi vagyok, hogy a réges-régen beharangozott Kampai!-t is kiadják-e, de valahol reménykedem, hogy hátha talán kiadnak valami újat, ami érdekelne.
Visszatérnek? Miért eddig eltüntek?
Mondjuk annyit észrevettem, hogy egy ideje nem valami aktívak megjelenések terén, és azóta, hogy olvastam, hogy a Delta Vision-nél szó volt a gyenge eladásokról és a visszafogottabb jövőbeni megjelenésekről, megilyedtem. Ha ez a Mangattacknál is betett az nem valami jó.
Új megjelenés(ek)nek én is örülnék, a Dramacon és a Nyári Srácok óta nem vettem tőlük új mangát, mondjuk az is tény, hogy a kedvenc sorozataim nem Tokyopopposak, leszámítva a námbör vánt, azaz a Love Hinát. De legszivesebben azt (is) a Mangafan kiadásában látnám. ^^'
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-10 23:54:17
(#236) Azt csiripelik a madárkák, hogy a Vörös Kert folytatása meg fog jelenni. Egyelőre ennyit hallottam, persze ez sem biztos teljesen.
Ha tényleg visszatérnek, akkor gondolom lesz Gravitation is meg Bizenghast, de kár, hogy még két héttel a con előtt sem lehet tudni semmit. Kíváncsi vagyok, hogy a réges-régen beharangozott Kampai!-t is kiadják-e, de valahol reménykedem, hogy hátha talán kiadnak valami újat, ami érdekelne.
Én is öeülnék a "nagy durranásnak", de jobb lenne, ha nem évente adnának ki egy kötetet az adott mangákból, mert így sose lesz végük.
beküldve: 2010-01-13 21:15:01
(#234) Szerintem még ne adjuk fel a reményt,hiszen igaz 2009 tavaszán is kihoztak elég sok folytatást...lehet hogy megint nagy durranásra készülnek!
Nagyon örülnék ha bejönne a jóslat!!
Nagyon örülnék ha bejönne a jóslat!!
Tényleg rég hallottunk már felőlük
Igen, és már nagyon várom néhány mangájuk folytatását...
beküldve: 2009-11-30 23:05:35
(#232) Tényleg rég hallottunk már felőlük
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Valaki megtudná mondani, hogy a Gravitation 4. kötete megjelent már?
A legújabb AS hátoldalán hirdetik, hogy hamarosan megjelenik. Egyébként fura, hogy már vagy fél éve semmi hír felőlük.
beküldve: 2009-11-23 12:59:45
(#230) Nem, sajnos mindig semmi hír a kiadóról.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-11-23 07:45:18
(#229) beküldve: 2009-10-29 23:07:13
(#228) Hm, ha ők az ország legnagyobb kiadója, akkor lazán felvehetnének egy embert, aki időnként rendet rak az oldalukon, mert a fórum fele spam. Persze ettől függetlenül maga az oldal is egy kicsit gagyi és zavaros.
Köszi a választ! Akkor megnyugodtam, mert már tényleg attól féltem, hogy befuccsolt az egész, nem lesz több mangattackos manga. :( De akkor várok tovább türelmesen, és addig is megveszem a még hiányzó köteteket. :)
Én két dologra tudok gondolni: vagy csődbe mennek/mentek, vagy valami újdonságra készülnek...
egyik sem. az ország egyik legnagyobb könyvkiadója nem ment csődbe. egyéb elfoglaltságok miatt szüneteltetik a kiadást. természetesen az újabb köteteket ki fogják adni információim szerint.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-10-12 13:26:38
(#225) Nem tudja valaki, hogy mi újság a kiadónál? Nagyon régen adtak ki mangát, semmi frissítés a honlapon, a fórum teljesen kihalt... Mi történt? Én két dologra tudok gondolni: vagy csődbe mennek/mentek, vagy valami újdonságra készülnek... Remélem a 2., mert szeretem az általuk kiadott mangákat.