Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
beküldve: 2010-09-28 18:05:37
(#270) és a régiekkel mi van? NightSchool-ról is volt már szó korábban, még mikor kijött a DramaCon 3 kérdeztem utána, s már akkor tervezték.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-28 18:13:44
beküldve: 2010-09-28 18:00:50
(#269) Az Esti tagozatnak (NightSchool) nagyon csúnya a rajzolása. Ezt onnant tudom hogy van Yen Plus magazinom. Jobban örültem volna egy Bárányok panaszának vagy akármeik folytatásnak.
Kanpait megértem régeben a Mondoban is írták hogy kiakarja hozni a Mangattack.
Kanpait megértem régeben a Mondoban is írták hogy kiakarja hozni a Mangattack.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-09-28 18:01:11
beküldve: 2010-09-28 17:43:21
(#268) Ősszel 2 teljesen ujj sorozattal jön a Mangattack (Esti tagozat és Kanpai címekkel)
Legutóbb ezt a hírt olvastam a kiadóról:
"A sorozatok lelassulásának (leállásának?) személyi okai is vannak, hiszen a kötetekkel foglalkozó páros egyik tagja már jó ideje külföldre ment dolgozni, a másik pedig főszerkesztő lett a kiadócsoporton belül, és így jóval kevesebb ideje maradt a mangákkal foglalkozni .Ezzel együtt azt mondta pár hete, hogy a Gravitationt és a Vörös kertet mindenképpen végig akarják vinni, a többiről még nincs döntés."
"A sorozatok lelassulásának (leállásának?) személyi okai is vannak, hiszen a kötetekkel foglalkozó páros egyik tagja már jó ideje külföldre ment dolgozni, a másik pedig főszerkesztő lett a kiadócsoporton belül, és így jóval kevesebb ideje maradt a mangákkal foglalkozni .Ezzel együtt azt mondta pár hete, hogy a Gravitationt és a Vörös kertet mindenképpen végig akarják vinni, a többiről még nincs döntés."
Ne má' egy csomót elkezdenek de mi értelme ha nem fejezik be? Mer nagyon jók is vannak.
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-09-15 16:26:53
beküldve: 2010-09-15 14:25:06
(#266) valaki tudja esetleg hogy idén még szándékoznak kiadni valamit vagy várni is fölösleges?
Hát remélem is, hogy végig viszik a Vörös kertet, egyrészt, mert rövid, másrészt, mert jó manga.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-28 16:58:26
(#264) Legutóbb ezt a hírt olvastam a kiadóról:
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Én is nagyon szerettem a Bizenghastot. De hát ez a kiadó gyakorlatilag megszűnt =(
Hát akkor legalább jelentsék már be valahogyan ha ez tényleg igaz. 1 éve várok de semmi és bosszantó mert akkor lehet beszerezni külföldről.
Szerk: Nanaho 2010-08-25 19:22:11
Én is nagyon szerettem a Bizenghastot. De hát ez a kiadó gyakorlatilag emgszűnt =(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-25 18:56:53
(#261) Nem tudom mi van a kiadóval,de most néztem hogy a kedvenc mangám-ból (Bizenghast) már kijött a 7.dik kötet amerikában,miközben itthon még csak az 5. Komolyan már írni sincs kedvem nekik h mi van,mert úgysem írnak vissza. Jó lenne ha legalább az ŐsziConra kihoznának valamit,mert kezdek kételkedni hogy érdemes-e ennyit várni a következő kötetekre.
Szerk: Nanaho 2010-08-25 18:57:10
beküldve: 2010-08-25 05:53:24
(#260) Hát igen a Vörös Kert 2 és Gravitation 4 csak egy halvány jele volt annak hogy "még igen élünk", de jó lenne már valami infó vagy új sorozat lehetőleg valami ütős cím ami végig ki is jönne.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-23 17:06:33
(#259) Mondjuk nem csodálom, hogy sokat nem folytatnak, alapból eléggé olyan címekbe kezdtek bele, amit elég csekély számba vettek és még amcsiba is veszteséges volt. De azért már jó lenne valami hír róluk, hogy mit terveznek.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-23 15:52:05
(#258) Hát azért a kiadó csak nem szűnik meg...
De tényleg érdekes,hogy ennyi helyen vannak leárazások,ráadásul ilyen 80-90% közöttiek.Én spec. a Rémmetró 1-2 és a Káosz kapui 1-2-t a Corában vettem meg,mert ott 250 ft-ra voltak leértékelve (soksok más mangattack-os manga mellett) még kb 3 hónapja.Azóta az összes manga és képregény lekerült a polcokról,és egy darabot nem lehet kapni.
Aww...akkor a Bárány panasza is fölkerül az "interneten elolvasandó" címek közé. T.T De azért reménykedjünk,hátha mégis kiadják. ^^
De tényleg érdekes,hogy ennyi helyen vannak leárazások,ráadásul ilyen 80-90% közöttiek.Én spec. a Rémmetró 1-2 és a Káosz kapui 1-2-t a Corában vettem meg,mert ott 250 ft-ra voltak leértékelve (soksok más mangattack-os manga mellett) még kb 3 hónapja.Azóta az összes manga és képregény lekerült a polcokról,és egy darabot nem lehet kapni.
Aww...akkor a Bárány panasza is fölkerül az "interneten elolvasandó" címek közé. T.T De azért reménykedjünk,hátha mégis kiadják. ^^
A Comicsinvest webshop azért vette le a kínálatából a Bárány panasza 1-2-t mivel úgy tudják nem várható folytatása.
Ezt szomorúan hallom pedig beleolvastam és nem indul rosszul a manga, nem tudom megvegyem-e akciósan legalább elolvasni, ha egyszer nem tudom meg a végét
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-23 13:37:23
(#256) A Comicsinvest webshop azért vette le a kínálatából a Bárány panasza 1-2-t mivel úgy tudják nem várható folytatása.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~