• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mangattack
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2013-02-06 19:52:24
(#315) Válasz Misaki Mei (#314) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
nagy hirdetés új megjelenésekről/hírekről dátum 2009..

Csekkold itt bal oldalt a Legújabb cikkek modult és az utolsó cikket. Annyira nem egyedi az eset.^^"

Amúgy a félbehagyott megjelenések az amúgy is rossz könyv/manga eladási tendenciák, és az egyes sorozatok iránti gyatra érdeklődés eredménye. Alapvetően nem a kiadókkal van a gond.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2013-02-06 19:37:52
(#314)
Misaki Mei
Misaki Mei
[ Megszállott ]
Milyen gyakran szoktak ùj kötetek megjelenni?

Kifejezetten a Jpop bálvány 3 érdekelne.
Nagyon remélem nem hagyták azt is félbe mert ..fhuuhh

Am egyetértek hogy lehet félbe hagyni vmit!!!???

Bár nem rég néztem az oldalukat.. Háát.. ööhm mit ne mondjak elég gyatrán festett, nagy hirdetés új megjelenésekről/hírekről dátum 2009..
Elég érdekes...

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-02-06 19:43:37
beküldve: 2012-05-20 20:08:11
(#313)
XX I F xx
XX I F xx
[ Új arc ]
Én még aszt szeretném megkérdezni hogy mondjuk megvan nekem a további kötetek angolul és valamilyen módon lefordíthatnám magyara,mert nem tudom hogy szokták fordítani a mangákat de ha van rá lehetöség én megcsinálnám.

beküldve: 2012-05-20 20:00:17
(#312) Válasz XX I F xx (#311) üzenetére
Haru-chan
Haru-chan
[ Gyalog ]
értem .Nodjuk aszt nem értem hogy ilyet hogy lehet csinálni hogy elkezdenek egy mangát és már az elsö kötetnél abbahadják!?

Ők mindent megtehetnek
Na, aakkor intézedjünk.

"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-05-20 19:51:04
(#311)
XX I F xx
XX I F xx
[ Új arc ]
értem .Nodjuk aszt nem értem hogy ilyet hogy lehet csinálni hogy elkezdenek egy mangát és már az elsö kötetnél abbahadják!?

beküldve: 2012-05-20 18:04:38
(#310) Válasz XX I F xx (#309) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Nem és valószínűleg /sajnos/ nem is fognak.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-05-20 16:10:51
(#309)
XX I F xx
XX I F xx
[ Új arc ]
Hello,aszt szeretném megkérdezni Hogy az esti tagozatnak kijöttek-e már a második kötete vagy annál több.Nem rég vettem meg eszt az mangát teljesen véletlenül és nagyon nagyon megtetszet de nem láttam további köteteket és nem tudom hogy kijöttek-e már?

beküldve: 2011-05-16 10:23:20
(#308)
Gilraen
Gilraen
[ Addiktgyanús ]
Maga a sztori annyira nem vonz, mert nem szeretem túlságosan az éjszaka teremtményeitk, de imádom Svetlana rajzolási stílusát. És nagyon várom pont emiatt a második kötetet is.

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-11-10 19:53:56
(#307)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Megvettem ezt az Esti Tagozatot. Előző művét, a Dramacont nem olvastam, szóval teljesen új nekem a szerző. Mivel tudtma, hogy nem japán, csak amolyan manga-utánzat, ezért eleve nem túl nagy reményeket hozzáfűzve álltam neki. Hát, ez nem annyira bejövős. A sztori ilyen sablonok összeollózva, a karakterek még úgy-ahogy egyediek. Ennek ellenére nem volt rossz, de azért pl. az Éjféli Opera messze epicebb és eredetibb volt.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-23 11:01:16
(#306)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Már régen fenn vagyok ott csak mostanában nem jártam arra. De kösz majd megnézem mit találok

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-10-23 10:36:31
(#305) Válasz Jack the Stampede (#304) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Ezért írtam lentebb hogy ha szeretnél képben lenni akkor ajánlom a kepregeny.net fórumát (azon belül pedig a mangánoxid topicot) mert ott minden kiadónak a kiadványáról van hír. Fumax és Vad Virágok kiadó eleve jelen van azon a fórumon, a többi kiadó infóit pedig általában Nero Blanco szokta beírni (mivel ő mindenkivel tartja a kapcsolatot). Most is már lehet olvasni a Mangafan Animekarácsonyos megjelenéseit ott.
Szóval ha szeretnél egy helyet ahol minden mangakiadóról megtalálod a legfrissebb infókat, akkor érdemes felnézned oda.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2011-05-17 01:06:51
beküldve: 2010-10-23 10:27:46
(#304)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Sorry ha nem fogalmaztam elég tisztán tudom hogy sokan mások vagy ezer fórumról szerzik infóikat de én inkább csak a kiadók fórumaival foglalkozom és szerintem akkor is érdekes hogy a saját oldaláról kb alig jön le hogy hol tartanak egy adott címnél vagy hogy mik a terveik...hangsúlyozom SZERINTEM!!!!

beküldve: 2010-10-21 21:04:41
(#303) Válasz Jack the Stampede (#302) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
csupán saját szemszögemet írtam le...önző módon

Bocsi, de te nem azt írtad le hogy számodra csak a Mangafan stb... hanem ezt:
"jelenleg csak a Mangafan maradt olyan kiadó akinek megjelenéseiről pontosan lehet értesülni és még egy sorozatot sem hagyott félbe. "

Ez egy kő kemény kijelentés volt, melyben egyáltalán nem írtad le azt hogy számodra csak a Mangafan maradt. Azt írtad le hogy szerinted csak a Mangafan olyan kiadó....
Az előbbi arról szól amit akartál írni, viszont amit leírtál az arról szól hogy szerinted csak a Mangafan kiadó értesíti a vásárlókat az újdonságokról. Ez pedig nagy különbség.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-10-21 21:10:04
beküldve: 2010-10-21 17:10:43
(#302)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Az a helyzet hogy a Fumax-tól és a Vad Virágok-tól engem inkább csak az amcsi képregények foglalkoztatnak ( Usagi Yojimbo, X-Men stb) na jó talán egyik kedvencem a D, a vámpírvadász pont kivétel de őszintén az már jó ideje csúszik. De manga téren nekem akkor is a Mangattack, a Delta és a Mangafan a főbb kiadó én erre gondoltam. nincs bajom a többivel csak olyan mangákat ad ki amik számomra talán nem dolgoznak fel érdekes témát..csupán saját szemszögemet írtam le...önző módon

beküldve: 2010-10-21 16:30:28
(#301) Válasz waterhorse (#295) üzenetére
Arina-sama
Arina-sama
[ Új arc ]
A régi címek folytatásának jobban örülnék: Káosz kapui, Gravitation, Bizenghast. Vagy utóbbit már befejezték?
Egyébként a honlapjukat és a rendezvényeket is elhanyagolják, saját pultjuk már nincs is. Sajnálom, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott

a Bizenghast jelenleg 7 kötetnél tart (Tokyopop)

A világ csak addig érdekes, amíg a csodát reméljük.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>