Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
Akkor bukta._.
Főleg, hogy ezeket már angolul sem lehet sehol beszerezni. Legalábbis a Vörös Kertet nem..:|
Főleg, hogy ezeket már angolul sem lehet sehol beszerezni. Legalábbis a Vörös Kertet nem..:|
beküldve: 2013-07-25 17:42:50
(#329) Ez inkább rossz hír. Lekértem a dns rekordját és sajnos a webcím már nem az Athenaeum-é, szóval innentől hivatalosan is búcsút inthettek a sorozatok folytatásának. Eleve a fejlécben lévő Man - G - Attack rosszat sugallt. A domaint a Silicium Network Informatikai Kft. kezeli, akik Zalaba Gabriel számára regisztrálták. A facebook pedig egyetlen ilyen magyar nyelvű embert talál, aki az EA Games-nél online community manager. Hmmm... Az ő emailcímével fut a Werzo is, aminek a linkjei megtalálhatók a mangattack.hu-n. Ezen a címen, ha valaki akar tud érdeklődni, de szerintem felesleges. Már a kiadó távoli terveiben sem szerepel semmi.
gzalaba@gmail.com
gzalaba@gmail.com
Nem te vagy az egyetlen aki ebben reménykedik. Húgom is meg én is itt vagyunk kapásból. Szeretnénk ha a megjelent sorozatokból megjelenne a folytatás.
Ma kaptam meg amit a húgom nevében rendeltem (Gravitation 1-4 bár nem tom mennyire fogja szeretni mert yaoi és mondta hogy nem szereti annyira a yaoi-t). De hát az ő pénze. A grandon 1000 ft volt a 4 manga.
Ma kaptam meg amit a húgom nevében rendeltem (Gravitation 1-4 bár nem tom mennyire fogja szeretni mert yaoi és mondta hogy nem szereti annyira a yaoi-t). De hát az ő pénze. A grandon 1000 ft volt a 4 manga.
És már nagyon rágja a fülem, hogy a Bizenghast sorozatomat adjam oda neki.
beküldve: 2013-07-25 15:10:28
(#327) Megnéztem kíváncsiságból a Mangattack hivatalos weboldalát(Mangattack.hu) és 2013/07/06-án frissítették az oldalt erre: "Az oldal fejlesztés alatt áll"
Tudom, nincs rá sok esély, hogy feléledjen a kiadó, én mégis reménykedek.^^
Tudom, nincs rá sok esély, hogy feléledjen a kiadó, én mégis reménykedek.^^
beküldve: 2013-04-30 21:12:38
(#326) Háát nagyon remélem, hogy azt a kettőt még kiadják... szerintem rohadtjó manga, nem értem mért kellett pont félbehagyni.___."
Animében is van, sőt állítólag az volt előbb, de az nekem nem jön be :SS
Aki nem tudná, Red Garden néven indavideon fentvan:*
Animében is van, sőt állítólag az volt előbb, de az nekem nem jön be :SS
Aki nem tudná, Red Garden néven indavideon fentvan:*
beküldve: 2013-04-30 20:13:42
(#325) beküldve: 2013-04-30 19:14:42
(#324) A Vörös Kert folytatását én is várom.Bár odafigyelhettek volna a kiadásra,ugyanis a 2.kötet egy kicsivel nagyobb mint az első.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-30 19:14:59
beküldve: 2013-04-30 04:21:26
(#323) beküldve: 2013-04-29 16:52:11
(#322) Azúgyjó... pedig a Vörös Kertnek is csak az első 2 kötete van lefordítva a 4-ből... én meg hónapok óta itt várom már hogy mikor jelenik meg a 3. kötet._. mert ezt is a Mangattack adta ki..
Sajna nem. Amikor tavaly az egyik conon kint voltam mondta egy csávó aki a DeltaVision-nél volt eladó, hogy eltűnt a jogtulaj.
Sajnos.
Pedig én már annyira a Bizenghast folytatását. A 8. kötet tavaly jelent meg.
Sajnos.
Pedig én már annyira a Bizenghast folytatását. A 8. kötet tavaly jelent meg.
beküldve: 2013-04-15 02:34:22
(#320) A Mangattacknál volt manapság valamilyen megjelenés?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Nah látod.^^ Sajnos kicsike ország vagyunk, kicsikék a szubkultúrák, az addiktközönségek, ennélfogva a legkifizetődőbb a legnépszerűbb sorozatokra beruházni, ezeket azonban ugye a MangaFan abszolút viszi. A többi kevésbé ismert sorozattal sok a meló: érdeklődés felkeltése, sztori ismertetés az alapoktól és a közönség megtalálása és felmérése. Ha a közönség nem túl nagy, úgy vélik könnyebb és kifizetődőbb új projektbe vágni.
Van benne valami.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-08 22:17:14
(#318) Tudom h nem ez a helye de az első kettő mégis csak Mangattackos....tehát
KERESEM JÓ ÁLLAPOTBAN AZ ALÁBBI MANGÁKAT:
-Káosz kapui 1
-Rémmetró 1
-Élni
Személyes átvétel lebonyolítható Győr és Tatabánya közötti bármelyik állomáson de a postai utánvétel is jó számomra...aki egyben adná a 3at az előny...ez esetben bónuszt fizetnék ;)
ide írhatsz: skinnykrunkastic@hotmail.com
KERESEM JÓ ÁLLAPOTBAN AZ ALÁBBI MANGÁKAT:
-Káosz kapui 1
-Rémmetró 1
-Élni
Személyes átvétel lebonyolítható Győr és Tatabánya közötti bármelyik állomáson de a postai utánvétel is jó számomra...aki egyben adná a 3at az előny...ez esetben bónuszt fizetnék ;)
ide írhatsz: skinnykrunkastic@hotmail.com
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
Szerk: Keichiro 2013-04-08 22:17:50
Nah látod.^^ Sajnos kicsike ország vagyunk, kicsikék a szubkultúrák, az addiktközönségek, ennélfogva a legkifizetődőbb a legnépszerűbb sorozatokra beruházni, ezeket azonban ugye a MangaFan abszolút viszi. A többi kevésbé ismert sorozattal sok a meló: érdeklődés felkeltése, sztori ismertetés az alapoktól és a közönség megtalálása és felmérése. Ha a közönség nem túl nagy, úgy vélik könnyebb és kifizetődőbb új projektbe vágni.
beküldve: 2013-02-06 20:12:04
(#316) A 2009-es a mangattackon volt kb 3-4hònapja. XD
És igazad van, bár a jpop azért elég jòl ment.
Mondjuk pl Vk val nincsenek ilyen gondok az ùj adagot az 1-3 kötetekből mindig elkapkodják pár hèt alatt.
És igazad van, bár a jpop azért elég jòl ment.
Mondjuk pl Vk val nincsenek ilyen gondok az ùj adagot az 1-3 kötetekből mindig elkapkodják pár hèt alatt.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!