Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
beküldve: 2010-10-04 20:42:21
(#285) Esti tagozat: Én úgy tudom, hogy egyelőre 3 kötetnél tart, de készül a 4. is. Amúgy megvette valaki? Jó? Nekem a Dramacon nagyon tetszett anno. Van olyan jó?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:38:22
beküldve: 2010-10-04 20:17:31
(#283) beküldve: 2010-09-29 09:27:21
(#282) vadooc: Valószínűleg félbeszakadt. Kétlem, hogy valaha folytatnák.(2001 )
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-29 09:15:55
(#281) A NightSchool-nak nagyon örülök:)Amikor megláttam komolyan boldog voltam és szerintem ha hasonló a DramaCon rajzolásához akkor ronda nem lehet
Viszont akkor a régebben futó mangák új kötetei ezek szerint most megint váratnak magukra?
Viszont akkor a régebben futó mangák új kötetei ezek szerint most megint váratnak magukra?
Szerk: Nanaho 2010-09-29 09:16:23
szerintem csak 2 kötetes mert neten rákerestem és ott az volt hogy már befejezett
Mindenesetre elég furcsán fejeződik be a 2. kötet. (az END az 1. kötet végén is ugyanúgy ott van, szóval az nem jelent sokat)
[Link]
Az egyik oldal pedig ezt írja státusznak: 2 Volumes (hiatus?)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-29 08:05:20
(#279) Miyazaki: köszi
Szerintem jó ez, annyira nem ronda:)
Szerintem jó ez, annyira nem ronda:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
szerintem csak 2 kötetes mert neten rákerestem és ott az volt hogy már befejezett
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:39:49
beküldve: 2010-09-28 22:16:41
(#277) A Kanpai az csak két kötet vagy befejezetlen? Mert én úgy olvastam annó még valahol hogy befejezetlen a mű... Ti tudtok erről valamit?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-28 21:41:42
(#276) egyáltalán nem ronda a rajzolása
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Le sem tagadhatná ezt a mangát.
Tiszta DramaCon (amit szeretek nagyon mellesleg)
Kíváncsi leszek ez milyen lesz..
Tiszta DramaCon (amit szeretek nagyon mellesleg)
Kíváncsi leszek ez milyen lesz..
MIANEVED?!
Ennek az Esti tagozatnak mennyire rondább a rajzolása a Dramacon-hoz képest?
Itt bele lehet nézni (igaz, németül): [Link]
beküldve: 2010-09-28 21:05:39
(#273) Gilje: Csak tán kiadják már azt az 1 kötetet. Ha nem akkor nyaggatni kell őket, hogy fejezzék be^^
Ennek az Esti tagozatnak mennyire rondább a rajzolása a Dramacon-hoz képest? Mert a borító sztem egész szép, és mintha fejlődést is látnék jó irányba a Dramacon és az esti között.
Kanpai! meg két kötet, annyi még belefér.
De azért én annyit elvártam volna a kiadótól, hogy akkor már új kötet hoz ki a graviből és a vörös kertből ősziconra. De lehet tartalékolnak animekarácsonyra.
Ennek az Esti tagozatnak mennyire rondább a rajzolása a Dramacon-hoz képest? Mert a borító sztem egész szép, és mintha fejlődést is látnék jó irányba a Dramacon és az esti között.
Kanpai! meg két kötet, annyi még belefér.
De azért én annyit elvártam volna a kiadótól, hogy akkor már új kötet hoz ki a graviből és a vörös kertből ősziconra. De lehet tartalékolnak animekarácsonyra.
kössz, nem olvastam vissza
de legalább a Vörös Kert menni fog, és a Gravitation, bár az Ördög Menyasszonyát sajnálnám, ha eltűnne a süllyesztőben. Egy kötet van még hátra, a fene egye meg!
de legalább a Vörös Kert menni fog, és a Gravitation, bár az Ördög Menyasszonyát sajnálnám, ha eltűnne a süllyesztőben. Egy kötet van még hátra, a fene egye meg!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-28 18:18:40
(#271) Erről nem is tudtam. Mindenesetre én is hiányolom a folytatásokat. Az ördög mennyaszonyából, Vörös Kertből, Gravitationból és a Bárányok panaszából. De lentebb írják hogy némeik mangát már ki sem adják végig némeik peddig lelasul.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-09-28 18:19:12