Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
infók terén a Delta sincs eleresztve kijött a Warcraft Legendák 2. kötete és semmi hírverés, egyszer csak a fórumon írták semmi előzetes infó nélkül, hogy megjelent!
A fórumon írták, hogy Angyalok Menedéke folytatás már kész van csak nem tudnak megegyezni a japánokkal a kiadás feltételeiről. Berserk-nél meg gazdasági okokra hivatkoznak.
Hát ez azért gáz....semmi infó a kiadó honlapján a két új kötetet is a bolt polcán vettem észre és csak pislogtam.
Új megjelenéseket már itt lehet nyomon követni.
[Link]
jelenleg csak a Mangafan maradt olyan kiadó akinek megjelenéseiről pontosan lehet értesülni és még egy sorozatot sem hagyott félbe.
Vad Virágok és a Fumax is ilyen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2010-10-21 15:34:18
jelenleg csak a Mangafan maradt olyan kiadó akinek megjelenéseiről pontosan lehet értesülni és még egy sorozatot sem hagyott félbe.
A Fumax kiadó honlapján is mindig lehet értesülni az újdonságaikról. A fórumokról már nem is beszélve, mivel fórumra én szoktam beírni az újdonságaikat (ld ezen a fórumon a Fumax topicot).
Amúgy ajánlom neked a kepregeny.net oldalt, ahol a fórumon van olyan topic hogy mangánoxid és ott mindig van hír arról hogy mangás rendezvényre mik fognak megjelenni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-21 15:13:18
(#297) Hát ez azért gáz....semmi infó a kiadó honlapján a két új kötetet is a bolt polcán vettem észre és csak pislogtam. A Dramacon-t olvastam de nem igazán jött be a stílusa így nem hiszem hogy elolvasom az Esti tagozatot. A Kampai nem tűnik rossznak (első beleolvasásra) de az hogy két kötet után félbeszakadt eléggé lerontja a vételi szándékomat. A régi sorozatokból meg csak a Gravitation az amit jómagam is veszek és várom a folytatást is. De ami az oldalukat illeti tényleg eléggé el van hanyagolva még mindig az évekkel ez előtti megjelenések vannak csak fenn ami eléggé elszomorító. az infó adagolásáról nem is beszélve. infók terén a Delta sincs eleresztve kijött a Warcraft Legendák 2. kötete és semmi hírverés, egyszer csak a fórumon írták semmi előzetes infó nélkül, hogy megjelent! Ez azért akárhogyis nézem gáz...jelenleg csak a Mangafan maradt olyan kiadó akinek megjelenéseiről pontosan lehet értesülni és még egy sorozatot sem hagyott félbe.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-10-21 09:47:53
(#296) Mondjuk inkább én is a régieknek.. annál is inkább, mert a két új kötet nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Most nem tudom mi van a Mangattackal...
Most nem tudom mi van a Mangattackal...
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-10-20 22:50:38
(#295) A régi címek folytatásának jobban örülnék: Káosz kapui, Gravitation, Bizenghast. Vagy utóbbit már befejezték?
Egyébként a honlapjukat és a rendezvényeket is elhanyagolják, saját pultjuk már nincs is. Sajnálom, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott
Egyébként a honlapjukat és a rendezvényeket is elhanyagolják, saját pultjuk már nincs is. Sajnálom, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott
Szerk: waterhorse 2010-10-20 22:52:31
beküldve: 2010-10-20 18:12:43
(#294) Értem, köszi. Utánuk nézek. Sajni MondoCon-ra nem tudtam menni ToT
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Umi 2010-10-20 18:13:10
beküldve: 2010-10-20 18:09:23
(#293) Most nemrég jelent meg (MondoConra) két új cím a Mangattacktól:
Kanpai (bár csak két kötetes, de a mű félbeszakadt/befejezetlen)
Esti tagozat (a Dramacon szerzőjének új mangája, ami viszont ongoing, tehát még fut)
Kanpai (bár csak két kötetes, de a mű félbeszakadt/befejezetlen)
Esti tagozat (a Dramacon szerzőjének új mangája, ami viszont ongoing, tehát még fut)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-20 17:50:31
(#292) Csak nekem tűnik úgy, h a Mangattack most alszik? Se Gravitation, se Káosz kapui, se semmi. Új sorozatról meg szó sincs, vagy tévednék?
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-10-17 17:19:59
(#291) Szerintem is nagyon jó eddig a történtet! Csak kicsit rövidke volt, mármint nagyon el lett húzva a sztori, alig volt valami eksön.
Amúgy nagyon remélem hogy a Mangaattack átveszi a YenPress mangáit Imádnám! <3
Amúgy nagyon remélem hogy a Mangaattack átveszi a YenPress mangáit Imádnám! <3
lumana.wordpress.com
beküldve: 2010-10-15 14:48:20
(#290) Nekem nagyon bejött a történet kíváncsian várom a folytatást.
Nem csalódtam Svetlanaban megint szuper mangát alkotott.
Nem csalódtam Svetlanaban megint szuper mangát alkotott.
Szerk: Nanaho 2010-10-15 15:07:47
én is megveszem, vártam már egy ideje
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Esti tagozat: Én úgy tudom, hogy egyelőre 3 kötetnél tart, de készül a 4. is. Amúgy megvette valaki? Jó? Nekem a Dramacon nagyon tetszett anno. Van olyan jó?
Én személy szerint meg fogom venni(még a héten). De majd csak a szülinpom után olvashatom ki(mert ezt kértem^^ és azért én veszem mert a szüleim nem értenek hozzá)ami nincs messze^^ De ha a Dramacon ilyen jól sikerült akkor ez sem lehet rossz :):)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-10-06 14:45:53
(#287) Gyerekek, ez az esti tagozat marha jó! Egy óra alatt megkajáltam Nagyon tudom ajánlani
3 kötetes!
Egyenlőre, de még fut. Pont ebben a hónapban fog kijönni a negyedik kötet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.