Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mangattack
beküldve: 2010-06-23 13:25:15
(#255) Nem hiszem hogy megszűnne tudtommal egy nagyobb könyvkiadó úgymond "kisvállalkozása" a Mangattack. De azért én még reménykedem a folytatásokban mert már így is vannak félbemaradt mangasorozataim a hazai felhozatalból és nem szeretném ha ezek száma nőne. Ha nemis lesz új sorozat nembaj de legalább azt a 3-at (Bárány panasza-7, Vörös Kert-4, Gravitation-12) folytassák nem kell olyan sok hozzá, már csak bírják ki a végéig!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Bizony, bár én személy szerint a Lírától rendeltem neten, ugyanis nemigazán vagyok pesti
Én is beszereztem az említett köteteket, és nem tudom mi ez a leárazás... megszűnne a kiadó, és most mindent elpasszolnak?
Én is beszereztem az említett köteteket, és nem tudom mi ez a leárazás... megszűnne a kiadó, és most mindent elpasszolnak?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-23 11:55:25
(#253) Király volt a tegnapom bementem a könyvesboltba mivel megrendeltem a Hellsing 3-at de sajnos ismét valami oknál fogva nem érkezett meg erre az eladó hölgy aki már ismer eléggé közölte hogy majd jön ne aggódjak addig nézek szét ott...lepillantottam és egy nyitott karton tele mangákkal fölötte AKCIÓ!! basszus minden manga 300 Ft volt és nemcsak egy-két cm. Így egyből vettem 2 Gravitation (2-3) és egy Vörös Kert-et (1). De majd még visszanézek a Bárány Panaszáért (1-2)
Fura hogy a Mangattack szinte az összes mangáját (kivéve Gravitation 4, Vörös Kert 2) ilyen alacsony árra szállította le..ennyire nem fogynának? Jó tudom, örülnöm kellene ennek nem pedig firtatni de szerintem az ilyen nemű akciók nem feltétlenül jelentik a manga piac sikerességét. De azért klassz hogy egy átlag manga áráért 2000Ft én most beszerezhetek 6-7-t és ezáltal is bővülhet a gyűjteményem csak félek ez már egyfajta vészjelzés hogy tőlük se biztos hogy sok újdonságra számíthatok Amúgy valaki tud már valamit a terveikről? (Gravitation, Bárány Panasza, Vörös kert folytatások illetve valami új sorozat?)
Fura hogy a Mangattack szinte az összes mangáját (kivéve Gravitation 4, Vörös Kert 2) ilyen alacsony árra szállította le..ennyire nem fogynának? Jó tudom, örülnöm kellene ennek nem pedig firtatni de szerintem az ilyen nemű akciók nem feltétlenül jelentik a manga piac sikerességét. De azért klassz hogy egy átlag manga áráért 2000Ft én most beszerezhetek 6-7-t és ezáltal is bővülhet a gyűjteményem csak félek ez már egyfajta vészjelzés hogy tőlük se biztos hogy sok újdonságra számíthatok Amúgy valaki tud már valamit a terveikről? (Gravitation, Bárány Panasza, Vörös kert folytatások illetve valami új sorozat?)
beküldve: 2010-06-23 09:44:44
(#252) No,tegnap megjött a bárány panasza 1-2 és Vörös kert 1.
A bárány panasza kifejezetten tetszett,összvissz annyi bajom volt vele,hogy néha nem tudtam eldönteni,hogy ki beszél kihez...de persze sikerült kiderítenem. :)
Vörös kert...erre voltam talán a legjobban kíváncsi,de okozott egy kisebb csalódást.Valahogy nekem olyan,mintha az egész egy nagy összevisszaság lenne.Néha kicsit már követhetetlen volt,és kicsit idegesítő is,hogy sokszor csak iszonyat kevés információt kap az olvasó...bár nyilván (vagy legalábbis remélem) a következő részekben majd fény derül mindenre .
Mondjuk lehet alapvetően az volt a gond,hogy a 3 kötetet kb 2 óra alatt olvastam ki ^^".(szóval lehet kicsit elkapkodtam)
Azon viszont meglepődtem,hogy a bárány panaszának van folytatása,sőt,nem is 1 vagy 2 manga,hanem összesen áll 7 mangából (legalábbis ha jól láttam).Ez azért fura,mert ezt a mangát tudtommal már régebben kiadták (sztem már több mint egy éve),és még csak 2 része jelent meg. Folytatásáról lehet tudni valamit?
A bárány panasza kifejezetten tetszett,összvissz annyi bajom volt vele,hogy néha nem tudtam eldönteni,hogy ki beszél kihez...de persze sikerült kiderítenem. :)
Vörös kert...erre voltam talán a legjobban kíváncsi,de okozott egy kisebb csalódást.Valahogy nekem olyan,mintha az egész egy nagy összevisszaság lenne.Néha kicsit már követhetetlen volt,és kicsit idegesítő is,hogy sokszor csak iszonyat kevés információt kap az olvasó...bár nyilván (vagy legalábbis remélem) a következő részekben majd fény derül mindenre .
Mondjuk lehet alapvetően az volt a gond,hogy a 3 kötetet kb 2 óra alatt olvastam ki ^^".(szóval lehet kicsit elkapkodtam)
Azon viszont meglepődtem,hogy a bárány panaszának van folytatása,sőt,nem is 1 vagy 2 manga,hanem összesen áll 7 mangából (legalábbis ha jól láttam).Ez azért fura,mert ezt a mangát tudtommal már régebben kiadták (sztem már több mint egy éve),és még csak 2 része jelent meg. Folytatásáról lehet tudni valamit?
beküldve: 2010-06-14 00:00:30
(#251) Hé! Ott van még a Vad Virágok is! Igaz, hogy főleg rózsaszín cukormázas koreai mangákat adnak ki, de hát arra is van igény.
Mangattacknak nem hiszem, hogy lenne webáruháza.
Mangattacknak nem hiszem, hogy lenne webáruháza.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-06-13 22:43:26
(#249) Ez szomorú tőlük is reméltem valami klassz sorozatot, de mostanában a legtöbb kiadó vagy totál lelassúlt vagy csak simán abbahagyták a mangák kiadását. A Deltavisiont (Trigun Maximum, Berserk miatt) már szinte temetem dehogy már a Mangattack-ot is...nagy kár akkor már csak a Mangafanban lehetek biztos. Ők azért legalább igyekeznek. Az a legnagyobb baj hogy egyetlen kiadó nem tud akkora választékkal előrukkolni és így kb verseny sincs. Örülhetünk ha az a pár sorozat megéri az utolsó köteteit. Azért hozzáfűzöm hogy ez csak számomra ilyen tragikus mert nagyon bejön a Berserk és a Trigun és nagyon csalódott vagyok. És reméltem hogy később több kedvenc sorozatom (Hunter x Hunter,One Piece, Fairy tail, Soul Eater stb) fog megjelenni magyarul a már említett kiadók jóvoltából.
Szerk: Jack the Stampede 2010-06-13 22:44:06
beküldve: 2010-06-13 22:01:48
(#248) Hát alapvetően a honlapjukat nem frissítik legalább egy éve. Maximum emailben lehet érdeklődni, de nem hiszem, hogy lenne kiadói tervük. Én úgy ismerem a helyzetüket, hogy van a nagy kiadó, az Athenaeum, aminek a Mangattack csak egy picike része és jelenleg nem nagyon van olyan emberük, aki ezzel a kis résszel foglalkozna. Persze lehet, hogy nem is éri meg kiadni némely sorozatukat, vagy legalábbis nem éri meg sűrűn.
A Gravitation 4. nem rég jelent meg. ( talán áprilisban..) Vörös kert 2. szintén
Igen ezekről tudok, csupán az esetleges kiadói tervek érdekelnének ha van valakinek infója
Erre én is kíváncsi lennék,főleg h 1 éve várok a Bizenghast 6-dik kötetére.
A Gravitation 4. nem rég jelent meg. ( talán áprilisban..) Vörös kert 2. szintén
Igen ezekről tudok, csupán az esetleges kiadói tervek érdekelnének ha van valakinek infója
Igen, a SakuraConra jelentek meg. Persze azóta megint ugyanannyi hír van felőlük, mint ezt megelőzően.
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2010-06-13 19:20:47
beküldve: 2010-06-13 18:04:27
(#243) Na Mangattack. Vannak jó mangáik amiket szívesen olvasok mert jók. Bár nem sokat vettem meg többségét csak kölcsönbe kaptam elolvasni.
Megvettem :
Éjféli Opera 1-3 10/5
Star Trek A manga 1-2 10/8
Pirontan 10/3
Gravitation 1 10/7
Kölcsönbe Olvastam:
Dramacon 1-3 10/5
Nyári srácok 1-3 10/7
Rémmetró 1-3 10/6
Káosz Kapui 1-3 10/7 (de csak a vége
miatt)
És kíváncsi vagyok még a Vörös kertre is
Lehet-e már tudni hogy mik lesznek az új kiadványok vagy esetleg folytatások mikorra várhatók (Vörös Kert, Gravitaion ezek érdekelnek)?
Megvettem :
Éjféli Opera 1-3 10/5
Star Trek A manga 1-2 10/8
Pirontan 10/3
Gravitation 1 10/7
Kölcsönbe Olvastam:
Dramacon 1-3 10/5
Nyári srácok 1-3 10/7
Rémmetró 1-3 10/6
Káosz Kapui 1-3 10/7 (de csak a vége
miatt)
És kíváncsi vagyok még a Vörös kertre is
Lehet-e már tudni hogy mik lesznek az új kiadványok vagy esetleg folytatások mikorra várhatók (Vörös Kert, Gravitaion ezek érdekelnek)?
Szerk: Jack the Stampede 2010-06-13 18:05:30
Vajon lesz valami a Képregényfesztiválra is? Én még mindig várok egy új címet tőlük. Vagy többet.
Szerintem újdonság nem lesz a fesztre, de úgy tudom később lesz új cím.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-25 23:06:31
(#241) Hm, tényleg kiadták a Gravi 4-t és a Vörös kert 2-t. Vajon lesz valami a Képregényfesztiválra is? Én még mindig várok egy új címet tőlük. Vagy többet.
beküldve: 2010-04-11 19:15:03
(#240) Efelé a kiadó felé is pozitív véleménnyel vagyok. mangám van tőlük, és semmi hibát nem találtam bennük, az árak is kedvezőek. Meg úgy az egész, jól van összerakva, nekem tetszik