Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
A mangáról: történet >>
Manga őstörténet 2.
Kapcsolódó tartalom: Manga őstörténet 2.
Oldalak:
1
beküldve: 2022-07-11 09:52:26
(#6) Thanks for sharing about manga/novel and If you are looking the Best novel to read online free you may visit novelfull.
beküldve: 2009-04-24 21:10:43
(#5) Naná h várjuk,végre van mivel fityist mutatni anámnak ha a ,,baromságom" miatt piszkál!:)
beküldve: 2008-10-21 18:42:50
(#4) beküldve: 2008-02-29 11:10:14
(#3) Hiába, aki elfoglalt ember... De emiatt ne csüggedj! Mi úgy is kivárjuk a folytatást, és annak is örülni, kell, ha van mit csinálnia az embernek szóval csak lelkesen és pozitívan! *ujjaival V betűt formáz*
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-02-28 15:08:07
(#2) A leginkább én örülnék annak, ha volna időm tovább írni
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-02-28 13:58:18
(#1) Kedves Csaba!
Miután mindkét cikket végigolvastam, bátran köszönetet nyílváníthatok neked Az írásod tartalmas, "jó stílusú", és sokat tanulhatunk belőle mindannyian, akik mangát olvasunk és ha ráérsz, elmesélhetnéd a szójátékotis. Tehát köszönöm szépen!
Miután mindkét cikket végigolvastam, bátran köszönetet nyílváníthatok neked Az írásod tartalmas, "jó stílusú", és sokat tanulhatunk belőle mindannyian, akik mangát olvasunk és ha ráérsz, elmesélhetnéd a szójátékotis. Tehát köszönöm szépen!
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Oldalak:
1