Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Blue Gender-Harcra született
beküldve: 2013-05-13 16:57:10
(#16) Én nem is olyan rég néztem meg újra. És hát mit ne mondjak, kicsit réginek tűnt. Nem is csoda hiszen 1998-as Anime. Azóta nagyon sokat válltozott a techinika. Ettől függetlenül persze nekem nagyon bejön. Jó a történet. A világvége mindíg jó témaalap egy animéhez. Persze már jobban érdekelnek a komolyabb, és újjabb Animék. De azért egyszer-egyszer jó visszatekinteni a múltra.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Hogyhogy? : D
Tudom hogy a korral változnak az ízlések is, de esetleg van amit máshogy látsz benne?
Tudom hogy a korral változnak az ízlések is, de esetleg van amit máshogy látsz benne?
már nem érdekel a téma amiről szól
at the end,we all die alone
Hogyhogy? : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-01-08 20:14:40
(#12) MA ismét elkezdtem a Blue Gendert.... Rég nem foglalkoztam az animével, így arra gondoltam, hogy itt az idő az ismétlésre. Mivel az első anime volt amit valaha láttam, ez az eggyik kedvencem...
beküldve: 2010-09-21 13:48:29
(#11) beküldve: 2010-08-06 17:11:09
(#10) Ide már rég írtak. Úgyhogy megtöröm a jeget.
Az első Anime volt amit láttam. És nagyom mefogott. Szerintem elejétől a végéig hibátlan a fil is, és a sorozat is.
Az első Anime volt amit láttam. És nagyom mefogott. Szerintem elejétől a végéig hibátlan a fil is, és a sorozat is.
Szerk: Angel eyes 2010-08-06 17:12:01
Ezzel én is vagyok, hiszen ahogy már elöttem is leírták, a film szinte a sorozatból van összevágva...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:13:48
beküldve: 2008-06-28 07:21:57
(#8) Én is a sorozat mellett teszem le a voksom, bár annak is csak az eleje volt igazán jó. Szerintem.
Egen, ez így van. És azért is van így, mert a sorozat és a film rendezője nem ugyanaz, valszeg mást helyeztek a középpontba. Én is a sorozatra szevazok.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:15:23
beküldve: 2008-04-05 21:51:23
(#6) Nagyjából ugyanaz, mint a sorozat, de (gondolom időhiány miatt, pedig így is elég hosszú) a történet nem olyan kidolgozott, inkább mintha összecsapták volna...
Szóval nekem nem tetszett, sokkal jobb a sorozat belőle,
itt volt idő a szereplők jellemét is bemutatni...
Szóval nekem nem tetszett, sokkal jobb a sorozat belőle,
itt volt idő a szereplők jellemét is bemutatni...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-03-27 21:01:43
(#5) A film után, április 5-től majd kifejtem a véleményem, mert eddig nincs róla semmi információm.
Nekem a sorozat jobban tetszett de ízlések és pofonok.
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:14:57
Ha teszett a BG, akkor ajánlom, mert kicsit más a történet. Nem is emlékszem már rá nagyon, mert már legalább 1 éve láttam, de annyira nem fogott meg mint a sorozat. Akár nevezhetnénk összefoglaló filmnak is.
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:14:43
Nos... a BG-Harcra született NEM sorozat, hanem egy mozifilm... és igen, a sorozatban lévő szereplők vannak ebben is... egyébként a film gyakorlatilag a 26 részes anime zanzásított változata... hogy tetszett-e? Hát... fogjuk rá... de a sorozat-változat jobban bejött...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:14:22