Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
A Nana nem josei?
És az Air mi? És a DnAngel?
A DNAngel shoujo, az Air pedig egy játék alapján csinált manga, bár nem tudom pontosan, hogy az eredeti visual novel-t milyen célközönségnek szánták.
A Nana pedig [Link] . Már csak az a kérdés, hogy Csaba is így tudja-e. De szerintem igen.
Szerk: A mordályos nyul 2008-04-06 19:53:22
A Nana nem josei?
És az Air mi? És a DnAngel?
Air
Inuyasha
Vampire Knight
One Piece
beküldve: 2008-04-06 19:41:23
(#492) ha már mindenki változtat akkor én is az utolsó percekben. a végleges tippem:
death note
skyhigh
fullmoon
rozen maiden
death note
skyhigh
fullmoon
rozen maiden
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ha híres shoujo, akkor Nana szerintem is.
Mellette inuyasha, Death Note és Vampire Knight.
De legalább biztos, hogy nekünk csajoknak is szánt valamit Csaba. Kíváncsi vagyok végül hányan lesznek, akik nyernek. Lesznek-e egyáltalán.
Nana
Inuyasha
DNAngel
Air
akkor legyen az FMA helyett Nana (lécci^^)
az utolsó tipp az érvényes úgy is. amit utoljára írsz, míg ki nem derül az első cím. ;)
beküldve: 2008-04-06 19:39:30
(#489) 1.InuYasha (egyzser már volt róla szó--le is vették a manga.hu-ról)
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
2.Vampire Knight (ne kérdezzétek miért, de sztem lesz)
3.Ghost in Shell (eég híres, elég jó szóval jöhetne )
4.Sailor Moon ( hát örök klasszikus--és Shoujo-t még nem nagyon hozott a Mangafan(mondjuk én se épp azokat írtam )
Hát időközben változtatgattam magamban,de mikor rájöttem h ezt a hsz egy nagyon gyenge pillanatomban hoztam ugy döntöttem ujraírom:
InuYasha (marad)
Death Note
FMA
Blame!
tehát előző törölve (most még lehet ugye ^^""")
végülis még 1 se hangzott el
akkor legyen az FMA helyett Sailor Moon (lécci^^)
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-06 19:35:59
(#487) Ha híres shoujo, akkor Nana szerintem is.
beküldve: 2008-04-06 19:31:37
(#486) beküldve: 2008-04-06 19:30:13
(#485) shoujora lehetséges a nana, full moon, honey és clover ill KKJ is szerintem. bár én örülnék egy maria sama ga miterunak is. csak az nem eléggé híres. =(
szerk: ezek nem tippek, csak egy meglátás. a tippem még mindig ugyanaz ami lentebb is van.
szerk: ezek nem tippek, csak egy meglátás. a tippem még mindig ugyanaz ami lentebb is van.
Igen? Ennyire nyomják a Hikaru no Go-t? Informálatlan vagyok. =.=
Akkor Hikaru no Go; Inuyasha; Death Note; Shaman King.
Ez csak az én meglátásom. Nem feltétlenül jelenti ez az informálatlanságodat, esetleg csak a személyes túlkombinációmat.
Másrészt ha a 4 között van egy nagyon híres shoujo , és már el is hangzott korábban, és teszem azt Kioli helyes ítélte meg hogy a továbbiakban is a Shueisha- val fenntartja a kapcsolatát a Mangafan, akkor nagy esélyes lehet a NANA, ill. a Honey and Clover. De ez mind csak feltételzés.
Tehát az újabb varriáció: InuYasha, Death Note, Hikaru no Go, NANA
Már nem is az érdekes, hogy nyerjek, csak arra vagyok kíváncsi, helyesen gondolkodtam- e, vagy ekkora blődségeket, még senki sem hordott össze.
"BWAHAHAHA......"
1.Skyhigh
2.Death Note
3.Nana
4.és, amire senki sem számít(valójában csak ezt szeretném... ): Yotsubato!
2.Death Note
3.Nana
4.és, amire senki sem számít(valójában csak ezt szeretném... ): Yotsubato!
Ez könyörtelen szembesítés volt, tudja bácsi?
Akkor énis szavazok az Inuyashara, az Osa Logy-ra /ami tisztára úgy hangzik, mint az, hogy aszalódj / a Death Note-ra, és a Wolf's Rain-ra.
Javítok: Osa Logy helyett Neon Genesis Evangelionra szavazok.
Akkor énis szavazok az Inuyashara, az Osa Logy-ra /ami tisztára úgy hangzik, mint az, hogy aszalódj / a Death Note-ra, és a Wolf's Rain-ra.
Javítok: Osa Logy helyett Neon Genesis Evangelionra szavazok.
Neon Genesis Evangelion helyett Hikaru no go. :P
beküldve: 2008-04-06 19:25:04
(#481) No, ha már lúd, legyen kövér xD :
Bleach
Death Note
Fullmetal Alchemist
Inuyasha
Bleach
Death Note
Fullmetal Alchemist
Inuyasha
Akkor FMA helyett legyne mondjuk... NANA... ha már nagyon híres shoujoról van szó. Bár a H&C volt Mondoban, fut az Animaxon, úgyhogy az vhogy szimpibb lenne, de az kevésbé híres... nembaj, NANA
Remélem aztán a sok Death Note tippelő nem fog csalódni, kell az a sorozat nekem/nekünk x)