Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-06 20:08:23
(#538) Mindenki fikázik?Én igenis örülök neki és ponyt.Izé,pont.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-06 20:07:59
(#537) Nekem tetszett az anime.
De még ha manga lett volna meg is veszem.Animokat nem veszek mert hát az internet csodái.Inkább mangákra fordítom a pénzem.Ugyhogy ezt kihagyom.
Amúgy hány rész lesz rajta?Extrák?
De még ha manga lett volna meg is veszem.Animokat nem veszek mert hát az internet csodái.Inkább mangákra fordítom a pénzem.Ugyhogy ezt kihagyom.
Amúgy hány rész lesz rajta?Extrák?
beküldve: 2008-04-06 20:07:09
(#536) beküldve: 2008-04-06 20:06:59
(#535) Nem arról volt szó hogy MANGA LESSSZZZZ ÉDESEIM?
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 20:06:54
(#534) Én szeretem az FMA-t! Igaz mangát vártam de megelékszem a DVD -vel is! Azért köszi!
én azt hittem manga lesz....:(
Az elején mondtam, hogy elég a címet eltalálni Pont ezért. (Bár ha Naruto DVD lett volna, most biztosan letépnétek a fejem, ugye? )
Előcsúszna az acélkeretes Death Laptop!
beküldve: 2008-04-06 20:06:34
(#532) vagy Csaba az is ér hogy mi mangákra voksoltunk és valaki irta az FMA-t, de nem mangába jelenik meg hanem dvd-be??
Mondom, csak a cím számít. Ha valaki FMA-t mondott, egyet eltalált. Ennyi
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-06 20:06:20
(#530) mind a négy új cím dvd lesz? csak mert akkor felesleges a gép előtt ülnöm...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 20:06:04
(#529) Nagy királyság
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
FMA...sose bírtam...de mangában még talán..
nem vagy egyedül én se bírtam.... *ne kövezettek meg*
Bár ha Naruto DVD lett volna, most biztosan letépnétek a fejem, ugye?
Akkor már vennénk is elő a kis fekete noteszunkat
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-04-06 20:05:31
(#527) FMA...sose bírtam...de mangában még talán..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-06 20:05:05
(#526) beküldve: 2008-04-06 20:04:49
(#525) nem úgy volt, hogy új mangák? akkor mi ez a dvd? ez így nem fair!
egyébként ezen a dvd-n is úgy mint az inuyasha dvd-n, hogy van rajta 5 rész és kerül 2000 ft-ba? remélem, hogy nem.
egyébként ezen a dvd-n is úgy mint az inuyasha dvd-n, hogy van rajta 5 rész és kerül 2000 ft-ba? remélem, hogy nem.