Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Mért a többi anime mennyibe kerül??? Am az Árnybíró is ennyi....
De az IRODALOM!!!! (Egy nagy büdös kötet, ami nem kicsit jobb mint 4 rész anime)
Ne mondd már hogy neked 100 percnyi anime megér 1500 forintot....
Nem vitatkozom ezzel!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
az a 34 mangakötet az mennyi epizódot is foglal magában? 51 v többet?????
Az első 27 kötet foglalja magába az alap sorozatot, ami 220 rész.
Én is belenyugodtam, hisz jó ez igy is, bár erre nem tippeltem nagy hezitálás után....de örülök, hogy FMA Dvd lesz. És pláne hogy nem kerül majd egy vagyonba!!!!
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf
68.000-hez képest nem sok, amennyibe a Naruto manga eddig kerülni fog (34x2000) x'D
Úgy érzem felesleges erről vitatkoznunk! Ez az első és PONT! Ha valaki akarja megveszi, ha nem...akkor nem...ENNYI!
ÉN mindenesetre köszönöm CSABA!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 20:32:19
(#594) Mért a többi anime mennyibe kerül??? Am az Árnybíró is ennyi....
De az IRODALOM!!!! (Egy nagy büdös kötet, ami nem kicsit jobb mint 4 rész anime)
Ne mondd már hogy neked 100 percnyi anime megér 1500 forintot....
beküldve: 2008-04-06 20:31:48
(#592) Én is belenyugodtam, hisz jó ez igy is, bár erre nem tippeltem nagy hezitálás után....de örülök, hogy FMA Dvd lesz. És pláne hogy nem kerül majd egy vagyonba!!!!
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf
68.000-hez képest nem sok, amennyibe a Naruto manga eddig kerülni fog (34x2000) x'D
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Én is belenyugodtam, hisz jó ez igy is, bár erre nem tippeltem nagy hezitálás után....de örülök, hogy FMA Dvd lesz. És pláne hogy nem kerül majd egy vagyonba!!!!
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf
Köszönöm!
Tök logikus. Fektetett téglalap=DVD, ami véletlenül sem =manga. Oh, Csaba...
Ugye, hogy TELJESEN egyértelmű?
TELJESEN!! Mi balgák, hogy erre nem jöttünk rá...
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf
én tényleg azt hittem h nem fért volna ki normálisan egymás mellé a négy téglalap....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf
Mért a többi anime mennyibe kerül??? Am az Árnybíró is ennyi....
Tök logikus. Fektetett téglalap=DVD, ami véletlenül sem =manga. Oh, Csaba...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én röhögtem egy jót. Szinte látni kellett volna ahogy majd' 200 ember lessi a monitort, hogy "na, milyen manga lesz" erre megjelenik a DvD kiírás és 188 szem egyszere kerekedi "hogy mivan?"
Másrészt: majd elválik beruházzok-e rá. Ez függ az árától és hogy hány rész lesz rajta. Az FMA nem favorit sorozatom, de szerintem sok embernek okoztatok örömet
Másrészt: majd elválik beruházzok-e rá. Ez függ az árától és hogy hány rész lesz rajta. Az FMA nem favorit sorozatom, de szerintem sok embernek okoztatok örömet
1500 Ft ba fog kerülni, és 4 rész lesz rajta...már legalábbis innen ugy néz ki :)
Nem mi?
Az 51 rész úgy 20000huf