Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-06 20:17:48
(#568) ugye a dvd-n nem lesz 5 rész és lesz kb 2000 ft? mint egyes más animéknél. mert akkor szerintem felesleges megvenni.
Hát ez kicsit furcsa volt számomra,azt hittem manga lesz vagy annyira hülye lennék hogy nem olvastam volna el vagy csak elfelejtettek szólni róla hogy DVD?? De azért örülök kicsit,de nem nagyon
nem értesített minekt senki sem hogy dvd lesz, megnyugodhatsz...
beküldve: 2008-04-06 20:17:31
(#566) Holnap szerintem a nagyon híers shoujo lesz, amiről a végén még kiderül, hogy shounen.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-06 20:16:53
(#565) Hát ez kicsit furcsa volt számomra,azt hittem manga lesz vagy annyira hülye lennék hogy nem olvastam volna el vagy csak elfelejtettek szólni róla hogy DVD?? De azért örülök kicsit,de nem nagyon
beküldve: 2008-04-06 20:16:16
(#564) Manga nem lesz? Mármint fma manga?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2008-04-06 20:15:57
(#563) Kellett megváltoztatnom a tippem...lol xD affene
Manga jobb lett volna, de hát ez van, reméljük ami késik nem múlik. Remélem a holnapi Death Note lesz.. mert utána már sokat kell várni a visszaszámlálásokig
Manga jobb lett volna, de hát ez van, reméljük ami késik nem múlik. Remélem a holnapi Death Note lesz.. mert utána már sokat kell várni a visszaszámlálásokig
soha sehol nem emléxek h említették volna h esetleg más ágazat felé is kacsintgatnak.
Pont te vetted észre, hogy sorozatokról volt szó mindenütt. Sehol egy mangasorozat. Nyugi, mindenki. Mindig lesz, aki csalódik, ezen nem tudunk segíteni...
de most akkor a másik három manga lesz? mert ha nem akkor nem fogok esténként a gép előtt összeszorult gyomorral ülni. bocsi de a dvd az nem az én műfajom... a mangákat ezerszer többre értékelem és jobbnak is tartom!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 20:15:45
(#561) Mi nem csalódtunk, hanem pofára estünk, de rendesen. XD Mondjuk hogy váratlanul ért minket. Legalább a formátumról értesíthetted volna a lelkes rajongótábort.
beküldve: 2008-04-06 20:15:18
(#560) Nahjó kezdek megbékélni a helyzettel legyen DVD Úgyis kiváncsi voltam már rá^^ Most még nem ölünk meg Csaba
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Csabaaaaaaaa...
ha ez DVD... akkor a többi micsoda?
ha ez DVD... akkor a többi micsoda?
Manga. Mind. Ne öljetek már meg!
nem ölünk meg de azért...Mindenkinek elkerekedett a szeme kicsit..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
soha sehol nem emléxek h említették volna h esetleg más ágazat felé is kacsintgatnak.
Pont te vetted észre, hogy sorozatokról volt szó mindenütt. Sehol egy mangasorozat. Nyugi, mindenki. Mindig lesz, aki csalódik, ezen nem tudunk segíteni...
Tehét még egyszer:
- az FMA DVDn jön ki
- a többi három cím mind manga
Így okék vagyunk?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-06 20:13:44
(#557) Csaba. Nem ölünk meg. Még nem. Egy feltétellel: ha nem kell még 12 napot várni az utolsó leleplezéséig.
beküldve: 2008-04-06 20:13:40
(#556) Gondolom a FMA manga lesz, csak éppen dvd-n is ki fog jönni elvégre már olyan 50 rész körül jár a tvben.
De ezek után csak még jobban fel vagyok csigázva a másik három sorozattal kapcsolatban.
Vajon mi lesz, már alíg várom
De ezek után csak még jobban fel vagyok csigázva a másik három sorozattal kapcsolatban.
Vajon mi lesz, már alíg várom
beküldve: 2008-04-06 20:13:27
(#555) Nem értem minek kell felháborodni... én örülök neki, nincs animaxom, lusta voltam megnézni pedig le van töltve, de biztos megveszem és megnézem
De persze ez nem meglepő a magyar közönségtől akiknek soha semmi nem jó...
De persze ez nem meglepő a magyar közönségtől akiknek soha semmi nem jó...
Manga. Mind. Ne öljetek már meg!
Csaba, nem ölünk meg ne aggódj.. Akkor mi lenne a kiadóval?? No de azért reméljük a holnapi meglepetés már jobb lesz....