Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-07 06:58:20
(#627) Hali!
Nem azé' a huszasért mondom/írom, de:
Kedves Kiadó!
Mivel csoró kollégista vagyok, miattatok nincs/lesz pénzem kajára. Az őseim mikor küldhetik a kárigénylésüket, ha éhenhalok?
Ui: Remélem a többi azért manga lesz!
Nem azé' a huszasért mondom/írom, de:
Kedves Kiadó!
Mivel csoró kollégista vagyok, miattatok nincs/lesz pénzem kajára. Az őseim mikor küldhetik a kárigénylésüket, ha éhenhalok?
Ui: Remélem a többi azért manga lesz!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-04-07 05:40:05
(#626) Mondjuk ez egy teljesen nagy "átverés" volt így, mert pl ha tudom, h nem csak manga, tippelek, mert azt azért tudtam, h nem fogjnak kiadni minden nagynevű mangát, ez Mo., no de mindegy, sebaj, legalább nem kell megvennem, mert engem nem érdekel az FMA :)
Gaara21
beküldve: 2008-04-06 23:12:25
(#625) beküldve: 2008-04-06 23:09:16
(#624) Oké, ezt beszoptuk, mint nagybeteg a kanalas gyógyszert
Poénnak nem volt rossz, hogy megveszem-e, az a jövő zenéje.
Poénnak nem volt rossz, hogy megveszem-e, az a jövő zenéje.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kissé meglepett Oo.
Pont most álltam le a yasha dvd-k beszerzésével pedig kedvenc. .. nem vagyok milliomos...tényleg én is úgy vagyok vele, h inkább manga, de remélem nem fonetikusan mint pl Kenshin akarom mondani Kensin :P
(de örülök, h. legalább kiadták)
remélem a többi manga lesz:)
Pont most álltam le a yasha dvd-k beszerzésével pedig kedvenc. .. nem vagyok milliomos...tényleg én is úgy vagyok vele, h inkább manga, de remélem nem fonetikusan mint pl Kenshin akarom mondani Kensin :P
Amúgy szerencsére az FMA-nál (többnyire) angol nevek vannak, így nem lehetne hogy magyarítani...
Maradhatna Edward meg Alphonse Erlic (nagy amatőr hiba lenne, ha ez magyarítva lenne).
beküldve: 2008-04-06 21:37:58
(#622) Kissé meglepett Oo.
Nem értek egyet azzal, hogy a naruto mellé már nem kell bleach. Én például nem veszem a narutót és nem is fogom, ezzel jópár ismerősöm van így, de a bleachre egyből lecsapnék és ők is A műfaj ugyanaz, de olyan 65% ban más piac a kettő. Ha mégis lesz Bleach, azt holnap hírezzétek
nem is azzal van a "baj", hanem h elég egy never ending story is nem kell több, mert ha nem bírják szusszal akkor tönkremegy a kiadó és akkor nincs több manga, se ilyen, se olyan....
és most egy kezdő mangapiac van kialakulóban tehát senki se mondja h bezzeg usa, németo v franciao stb.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 21:34:37
(#620) Nem értek egyet azzal, hogy a naruto mellé már nem kell bleach. Én például nem veszem a narutót és nem is fogom, ezzel jópár ismerősöm van így, de a bleachre egyből lecsapnék és ők is A műfaj ugyanaz, de olyan 65% ban más piac a kettő. Ha mégis lesz Bleach, azt holnap hírezzétek
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-04-06 21:34:44
beküldve: 2008-04-06 21:31:04
(#619) Első gondolat: Nanda kore? Na mind1, legalább nem kell agonizálnom majd, hogy a 4. új Mangafan mangát vegyem-e majd meg, vagy egy másikat, mivel nincs 4. manga. ^^ Nincs bajom az FMA-val, egyszer végig tudtam nézni, ha mangában jött volna ki, annak én is jobban örültem volna. Én is szívesebben költök mangára.
Szerintem ez jobban passzolt volna a fektetett téglalapba, ráadásul megy a Mangafan 'arculatához' x') *meow*
Hanon, tőled mi mást várhattunk volna? De lehet, hogy valamelyik állítoot téglalapban még benne lesz valami hasonló Hellsinges cucc.
Most kivételesen nem olvastam vissza azt a 16 oldalt, tehát ne haragudjatok, ha már volt rá válasz. Csaba, Con-on a megjelent mangákés FMA DVD közül lehet valamelyiket kapni?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-06 21:31:39
Bevallom nagyon őszintén: csalódott és dühös vagyok!!! (Megjegyzés: ez kit érdekel? )
De most tényleg. Alapjában véve szeretem az FMA-t, (sőt!) de csak mangában. Így ezek a DVD-k nem érdekelnek. Sorry, ez van.
Ui.: Nevet kéne változtatni (pl: animangafan).
De most tényleg. Alapjában véve szeretem az FMA-t, (sőt!) de csak mangában. Így ezek a DVD-k nem érdekelnek. Sorry, ez van.
állítólag a többi manga lesz. bár én úgy állok már ehhez hozzá hogy:
kenshin-magyaros átírás-csalódás (azóta már megbékéltem vele, de akkor sem veszem pénzhiány miatt)
FMA-dvd-csalódás
ezek után hogy álljak hozzá a dolgokhoz? asszem egy életre megutáltam ezeket a mangafanos visszaszámlálósdis bejelentéseket. (de ahogy te is írtad ez kit érdekel? legalább vkinek örömöt tudtak okozni, és ahogy látom elég sokmindenkinek. a mangafan nem az én kiadóm.... =/ mármint nem nekem szánt kiadó...)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 21:19:00
(#616) Bevallom nagyon őszintén: csalódott és dühös vagyok!!! (Megjegyzés: ez kit érdekel? )
Teljesen más úton jár a manga mint az anime, nem tudsz viszonyítani.
azért kezdtem bele ebbe a vitába mert nem értem h egy manga árát hogy lehet összehasonlítani egy dvd-ével, amikor 1 kötet manga akár több animeepizódot is feldolgozhat. és egy 51 részt feldolgozó animének az árát, ne hasonlítsák egy olyan mangáéhoz (34kötet) ami nem 51 hanem 220 animerészt dolgoz fel. ez nem logikus. ennyi részemről.
Viszont akár egy epizód is feldolgozhat több fejezetet a mangából, arról nem is szólva, hogy több epizód van egy DVD-n, nem csak egy.
Mondjuk én sem értem, miért kell összehasonlítani. Aki szereti, és megengedheti magának, az megveszi, aki nem, az keres magának mangát. De hiánypótló kiadás, nem vitás.
beküldve: 2008-04-06 20:47:19
(#614) Hm, valóban, fillerhegyek. Viszont arányaiban össze lehetne hasonlítani a kettőt, ha figyelembe vesszük a fillereket, meg melyik animéből hány rész egy chapter stb stb, szóval jó hosszú lenne mire átrágnánk magunk rajta, de ezt nem várjuk senkitől.
Tehát nem vitázni akartam, de ki lehetne számolni, hogy melyik merre hány méter.
Aki akarja vegye meg a dvd-t, aki meg a mangákat szereti az azt, várom a holnapi mangát, remélem tetszeni fog nekem
Tehát nem vitázni akartam, de ki lehetne számolni, hogy melyik merre hány méter.
Aki akarja vegye meg a dvd-t, aki meg a mangákat szereti az azt, várom a holnapi mangát, remélem tetszeni fog nekem
Szerintem ez jobban passzolt volna a fektetett téglalapba, ráadásul megy a Mangafan 'arculatához' x') *meow*
Hehe, éreztem, hogy ki fog rám mosolyogni ha a linkre kattintok :). Amúgy most hogy mondod... téll'eg fekete&vörös x')