Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-07 19:35:28
(#686) Én is remélem, hogy Bleach lesz az egyik. Legalább spórolok. Most miért, ez is szempont!
Amúgy a Nana is fut még, nem? Igaz, hogy az josei...
Amúgy a Nana is fut még, nem? Igaz, hogy az josei...
beküldve: 2008-04-07 19:34:38
(#685) Pontosan..egyetértek krumplybval...aztán meg miaz h Blícs fújj mii????????
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 19:34:04
(#684) Szerintem is örüljünk annak hogy kiadnak valami újjat. Ha valami olyan jelenik meg amit én nem ismerek még az is lehet hogy megveszem vagy belenézek, megtetszik és attól kezdve jó.
beküldve: 2008-04-07 19:31:43
(#683) Borzalmas beleolvasni ebbe a topicba.. mi ez a hiszti? Ahelyett h örülnétek..... 2 éve hol voltak ilyen mangák?
beküldve: 2008-04-07 19:31:03
(#682) Én örülnék egy Bremen-nek, de jöhetne mondjuk a Nana is. (tippnek nem is rossz)
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
sokan fintorogni
miért van olyan érzésem h megint ebbe a kategóriába fogok tartozni.
Én akkor fogok fintorogni, ha a Blícs lesz... Én a Get Backers-nek (getbekkörz?) örülnék nagyon.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-04-07 19:19:40
(#680) Már nincs sok hátra és megtudjuk!!!!!!!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2008-04-07 19:17:41
(#679) beküldve: 2008-04-07 19:15:43
(#678) beküldve: 2008-04-07 19:11:13
(#677) Én is a Bleach-ben reménykedem,de most már nagyon örülnék ha a Death note manga is megjelenne...bár szavazni nem szavaztam rá én hülye...
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
Mind nagyon híres. Van rövidebb és hosszabb. Van még futó, és van már végetért. Sokan fognak örülni és sokan fintorogni Mondtam újdonságot?
(szörnyű vagyok, tudom)
Pont azt mondtad amire számítottam, és így kell beszélni a druszáddal?
Mindenesetre én a magam részéről remélem hogy közte lessz a Gantz. Azér mer olyan beteg mint én vagyok!
beküldve: 2008-04-07 18:59:31
(#675) beküldve: 2008-04-07 18:40:20
(#674) sokan fintorogni
miért van olyan érzésem h megint ebbe a kategóriába fogok tartozni.
*csatlakozik* T~T Dehát ez a szép ebben, ha pesszimistán állsz hozzá a dolgokhoz, akkor max pozitívan tudsz csalódni :3
végülis ha belegondolok az is már előrelépés h shoujot fognak kiadni. legalább ennek örülök bármi is legyen az a bizonyos manga. de vhogy akkor is keserédes.
Jesszus Mária! Tipikus magyar felfogás! Pont ezt beszéltük spanyol órán perui osztálytársammal... én bezzeg optimista vagyok (lévén, hogy valamennyi részt német vagyok...ahhoz képest nem tok németül...).
A beszélő szerencsesüti...
DE most miért lenne ez baj???
Lesz még rajta kívül 2cím ami megfog jelenni, nem muszáj megvenni^^
Sött, nemis biztos, h a Bleach lesz az....
Lesz még rajta kívül 2cím ami megfog jelenni, nem muszáj megvenni^^
Sött, nemis biztos, h a Bleach lesz az....
asszem te leszel az aki manga.hu-n is rákérdeztél. ott ment a válasz kérdésedre.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~