Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-07 16:26:10
(#642) Miért milyen ajándék jár érte? XD
ezt nem is tudtam xD mind1 fma sztem úgyse jött be(mitn tipp)
(bizto azért hírdették, h. ajándék lesz mert mindenki mangára tippelt és így tudták hogy senki se fog nyerni ...cseles persze nem ám:) )
ezt nem is tudtam xD mind1 fma sztem úgyse jött be(mitn tipp)
(bizto azért hírdették, h. ajándék lesz mert mindenki mangára tippelt és így tudták hogy senki se fog nyerni ...cseles persze nem ám:) )
beküldve: 2008-04-07 15:53:39
(#641) Csaba vald be elvezitek igy cibalni az idegeink!
Ez igazsagtalan....Az utolsot meg tobb mint 10 nap mulva tudjuk csak meg....Ez kegyetlen!
Ez igazsagtalan....Az utolsot meg tobb mint 10 nap mulva tudjuk csak meg....Ez kegyetlen!
Akkor lesz majd őrjöngés, ha az egyik manga FMA
De négy új címről volt szó.
beküldve: 2008-04-07 15:39:54
(#639) beküldve: 2008-04-07 15:37:02
(#638) 4 percen belül kiderül az egyik!!!!!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-04-07 15:34:19
(#637) Akkor lesz majd őrjöngés, ha az egyik manga FMA
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-07 15:00:18
(#636) amit én szeretnék azt tippelem... Kár hogy csak 3-at lehet...
Death Note
Fullmetal Alchemist
Elfen Lied
Death Note
Fullmetal Alchemist
Elfen Lied
Már nem lehet tippelni.
//update: akartam volt mondani mostmár nem jár érte ajándék.
//update: akartam volt mondani mostmár nem jár érte ajándék.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-07 14:46:08
(#634) beküldve: 2008-04-07 12:39:22
(#633) Habár nem látok rá túl nagy esélyt, de Deat Note mangának nagyon örülnék.
Annak meg külön örülök, hogy FMA-nál nem manga lesz (most) hanem DVD.
Valahogy nem vagyok oda a mangájáért. (de amint látom én vagyok az egyetlen aki így van ezzel XD)
Annak meg külön örülök, hogy FMA-nál nem manga lesz (most) hanem DVD.
Valahogy nem vagyok oda a mangájáért. (de amint látom én vagyok az egyetlen aki így van ezzel XD)
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
beküldve: 2008-04-07 10:42:19
(#632) Én örülök, hogy a MangaFan lesz a DVD forgalmazó (a kiadó ugyebár az Elementál Media)
1. mert ki más lenne alkalmasabb rá, mint aki a társ műfaj itthoni kiadója. (a Mangattackos anime DVD pl. hogy hangzana, nálam min. horror kategória, de lehet a közösség elleni izgatás témakörben is bőven belegázol, min egy 48-as bakancsal)
2. Kedvezmény se ingyen van, gondolom vmi reklámmegállapodás lehet, mangákban, Mondoban FMA reklám (és késöbbi kiadványok) mi meg fanok ha innen rendelünk, kapunk egy ilyen gesztust a Mangafantól (Mondjuk tuti így is lesz nyereségük a DVD-n)
Igaz most a Ninja Scroll DVD győzött nálam, de azért hajrá MangaFan!!!
1. mert ki más lenne alkalmasabb rá, mint aki a társ műfaj itthoni kiadója. (a Mangattackos anime DVD pl. hogy hangzana, nálam min. horror kategória, de lehet a közösség elleni izgatás témakörben is bőven belegázol, min egy 48-as bakancsal)
2. Kedvezmény se ingyen van, gondolom vmi reklámmegállapodás lehet, mangákban, Mondoban FMA reklám (és késöbbi kiadványok) mi meg fanok ha innen rendelünk, kapunk egy ilyen gesztust a Mangafantól (Mondjuk tuti így is lesz nyereségük a DVD-n)
Igaz most a Ninja Scroll DVD győzött nálam, de azért hajrá MangaFan!!!
Szerk: Daisuke Ido 2008-04-07 10:45:22
beküldve: 2008-04-07 10:25:40
(#631) Huh, első bejött Bár tény, hogy nem ilyen formában számítottam rá... (Ez így most számít?)
Azért örvendjünk, ez is jobb mint a semmi
A többivel már nem lesz ilyen szerencsém, azok már tul vannak az álom-határon(DGM, DN, Reborn).
Epekedve várjuk a többit is
Azért örvendjünk, ez is jobb mint a semmi
A többivel már nem lesz ilyen szerencsém, azok már tul vannak az álom-határon(DGM, DN, Reborn).
Epekedve várjuk a többit is
beküldve: 2008-04-07 09:25:30
(#630) Én személy szerint örülök neki, de mangába jobban érdekelt volna…De sebaj, legalább van rajta japán hang is , azért kíváncsi vagyok mit javítottak a magyar szinkronon.
Kíváncsi vagyok mi a következő cím!
Kíváncsi vagyok mi a következő cím!
beküldve: 2008-04-07 09:18:48
(#629) Phew! már nagyon izgulok hogy melyik mangák jelennek meg kis hazánkban.
remélem hogy Bleach, Death Note, DN Angel és Hana Kimi
remélem hogy Bleach, Death Note, DN Angel és Hana Kimi
beküldve: 2008-04-07 08:53:57
(#628) Gaaahj én inkább nem tippelgetek, majd meglátjuk, hogy mik lesznek még. XD