Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-06 20:26:17
(#582) Én is belenyugodtam, hisz jó ez igy is, bár erre nem tippeltem nagy hezitálás után....de örülök, hogy FMA Dvd lesz. És pláne hogy nem kerül majd egy vagyonba!!!!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
na jó, kezdek belenyugodni.... szerintem igyis örüljünk hogy ezek után még szóba állnak velünk Csabáék és nem vonják vissza a többi meglepit
bocsi de ha a postára hozzám bejön egy ügyfél akkor nekem kell az ő kivánságait teljesítenem, mégha ordibál is velem. nem pedig azt mondanom h örüljön h egyáltalán szóba állok vele és elvégzem a munkám, amiért én pénzt is kapok....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 20:25:38
(#580) Én röhögtem egy jót. Szinte látni kellett volna ahogy majd' 200 ember lessi a monitort, hogy "na, milyen manga lesz" erre megjelenik a DvD kiírás és 188 szem egyszere kerekedik "hogy mivan?"
Másrészt: majd elválik beruházzok-e rá. Ez függ az árától és hogy hány rész lesz rajta. Az FMA nem favorit sorozatom, de szerintem sok embernek okoztatok örömet
Másrészt: majd elválik beruházzok-e rá. Ez függ az árától és hogy hány rész lesz rajta. Az FMA nem favorit sorozatom, de szerintem sok embernek okoztatok örömet
beküldve: 2008-04-06 20:24:07
(#579) na jó, kezdek belenyugodni.... szerintem igyis örüljünk hogy ezek után még szóba állnak velünk Csabáék és nem vonják vissza a többi meglepit
beküldve: 2008-04-06 20:23:50
(#578) Én azt hittem, a fektetett azért kakukktojás, mert egykötetes. Ó, én balga. De ahogy Titkos írta: jó lesz így!
istenkém... csak egy értesítésbe került volna az elején hogy az egyik az DVD picinyeim úgy tippeljetek!
Ugye? Szerintem is. De nem baj, Csaba, mi azért még szeretünk. [/QUOTE]
.
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
istenkém... csak egy értesítésbe került volna az elején hogy az egyik az DVD picinyeim úgy tippeljetek!
Ugye? Szerintem is. De nem baj, Csaba, mi azért még szeretünk.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-06 20:21:58
(#576) és most tényleg nem piszkálódni akarok csak úgy szerintem kevesebben lepődtünk volna meg ennyien ^^
Nagy a kavarodás, tehét még egyszer:
- az FMA DVDn jön ki
- a többi három cím mind manga
Így okék vagyunk?
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
A DVD formátum miatt volt fektetett a téglalap.
beküldve: 2008-04-06 20:20:06
(#574) 4 négyzet van a 4. kicsit más volt lehetett sejteni h van vele valami:) ha ugyan az lenne benyomhattak volna 4 négyzetet is egymás mellé nem csak 3 négyzet meg 1 hoszunégyzet valahova máshova.
mondjuk én sem sejtettem de akkor se legyetek ennyire meglepődve.
mondjuk én sem sejtettem de akkor se legyetek ennyire meglepődve.
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
Fogjuk rá
Egykötetes lesz a címek között?Idén megjelennek?
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
Tök logikus. Fektetett téglalap=DVD, ami véletlenül sem =manga. Oh, Csaba...
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-06 20:19:34
(#571) ugye a dvd-n nem lesz 5 rész és lesz kb 2000 ft? mint egyes más animéknél. mert akkor szerintem felesleges megvenni.
japanimania.hu
beküldve: 2008-04-06 20:18:28
(#569) Nagy a kavarodás, tehét még egyszer:
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
- az FMA DVDn jön ki
Így okék vagyunk?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...