Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Szerintem ez jobban passzolt volna a fektetett téglalapba, ráadásul megy a Mangafan 'arculatához' x') *meow*
Bizony Hanon de tudod...az aranyhal elsőnek, a remény hal meg utoljára
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Teljesen más úton jár a manga mint az anime, nem tudsz viszonyítani.
azért kezdtem bele ebbe a vitába mert nem értem h egy manga árát hogy lehet összehasonlítani egy dvd-ével, amikor 1 kötet manga akár több animeepizódot is feldolgozhat. és egy 51 részt feldolgozó animének az árát, ne hasonlítsák egy olyan mangáéhoz (34kötet) ami nem 51 hanem 220 animerészt dolgoz fel. ez nem logikus. ennyi részemről.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-06 20:42:07
(#610) beküldve: 2008-04-06 20:41:59
(#609) Na de új reményekkel telve, arcommal a jövő sötét vagy épp fényes mivoltjába bámulva várom a holnapi MANGÁT!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De az IRODALOM!!!! (Egy nagy büdös kötet, ami nem kicsit jobb mint 4 rész anime)
Ne mondd már hogy neked 100 percnyi anime megér 1500 forintot....
Tudod kinek mi... Nézőpont kérdése. Még te (vagy én) szívesebben veszel könyvet és DvD-re jobban sajnálod a pénzt, addig sok másik ember azt mondja, hogy ennyi zsé'ért inkább veszek egy DvD-t. Ez ember függő, ezen ne vitassunk >)
Nem mondom, ogy szivesebben veszek DVD-t, mert lassan könyvtár a szobám...de ez jelent meg, és ehhez állok hozzá!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 20:41:07
(#607) Mondjuk ez így vicces, hogy a tokon ott fog virítani a Mangafan felirat. Nyehee.
Ezzel csak az a gond, hogy az FMA valamikori kiadása DVD-n eddig is egyértelmű volt. Annyi a meglepetés, hogy közvetlen az Árnykébáró mellett lesz oszlopokban kirakva, és hogy a 2008-as SakuraConon lesz kapható.
Szerintem ez jobban passzolt volna a fektetett téglalapba, ráadásul megy a Mangafan 'arculatához' x') *meow*
Ezzel csak az a gond, hogy az FMA valamikori kiadása DVD-n eddig is egyértelmű volt. Annyi a meglepetés, hogy közvetlen az Árnykébáró mellett lesz oszlopokban kirakva, és hogy a 2008-as SakuraConon lesz kapható.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
manga.hu-n az van h eddig 8 kötet.
Itt írta valaki hogy neki 14 már megvan. Ha ez alapján számolunk az 28 ezer, vagy jobb esetben 22400. Akkor se éri meg sztem ennyiért, de ez magánvélemény.
De az IRODALOM!!!! (Egy nagy büdös kötet, ami nem kicsit jobb mint 4 rész anime)
Tudod kinek mi... Nézőpont kérdése. Még te (vagy én) szívesebben veszel könyvet és DvD-re jobban sajnálod a pénzt, addig sok másik ember azt mondja, hogy ennyi zsé'ért inkább veszek egy DvD-t. Ez ember függő, ezen ne vitassunk >)
Ezt a postot tekintsétek az FMA DVD topicjába :)
akkor hogy a francba hasonlít vki össze 51 rész árát 220 rész árával?????
Én mittudomén. Ha valaki megmondja hány kötetes az alchemist akkor már tudunk viszonyítani.
Teljesen más úton jár a manga mint az anime, nem tudsz viszonyítani.
Át lehetne helyezni ezt beszélgetést a DVD topikjába? Köszi.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
az a 34 mangakötet az mennyi epizódot is foglal magában? 51 v többet?????
Az első 27 kötet foglalja magába az alap sorozatot, ami 220 rész.
Akkor már csak attól függ, hogy a manga vagy a dvd-e az olcsóbb, hogy a dvd-n hány rész jelenik meg, és egy dvd-nek mennyi az ára.
Szóval ezen most nem jutunk dűlőre, úghyogy hagyhatjuk
Én mittudomén. Ha valaki megmondja hány kötetes az alchemist akkor már tudunk viszonyítani.
manga.hu-n az van h eddig 8 kötet.
Egy kérdés...a mangafan nem egy köyvkiadó,vagy vmi oasmi...?Mer én az FMA DVD láttán kissé sokkot kaptam,hogy ez most mi a ****.....
mivel soha sehol nem jelentették ki h csak mangákat adnak ki v csak könyveket ezért akár japán kaját is eladhatnának ha akarnak...
beküldve: 2008-04-06 20:35:27
(#599) Egy kérdés...a mangafan nem egy köyvkiadó,vagy vmi oasmi...?Mer én az FMA DVD láttán kissé sokkot kaptam,hogy ez most mi a ****.....
az a 34 mangakötet az mennyi epizódot is foglal magában? 51 v többet?????
Az első 27 kötet foglalja magába az alap sorozatot, ami 220 rész.