Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Ömm... egyáltalán valaki tudja, hogy mit lehet ezzel nyerni?
ha a 4ből 3 címet eltalálsz akkor közülük egy mangát választhatsz teljesen ingyen.
Én is erre gondoltam, mert tavaly úgy volt, de a szabályok közt nem volt ez így leírva, csak hogy a nyertes jelentkezzen további megbeszélésre. Mondjuk igen valószínű, de leírva nem láttam.
itt ebben a topicban írta le Csaba még az elején...
"Szabályok tehát: három eltalált cím, egyet választhat az illető közülük. Hajrá"
28. hsz
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
ha a 4ből 3 címet eltalálsz akkor közülük egy mangát választhatsz teljesen ingyen.
Én is erre gondoltam, mert tavaly úgy volt, de a szabályok közt nem volt ez így leírva, csak hogy a nyertes jelentkezzen további megbeszélésre. Mondjuk igen valószínű, de leírva nem láttam.
beküldve: 2008-04-07 17:37:51
(#655) Nagyon kis cseles, hogy DVD lett az egyik meglepi Szerintem erre konkrétan senki sem számított, remekül meg lett oldva. Viszont most már igazán kíváncsi vagyok, hogy az FMA DVD után még mit pottyantanak az ölünkbe^.^
"Runaway, runaway, runaway...!"
beküldve: 2008-04-07 17:33:40
(#653) Ömm... egyáltalán valaki tudja, hogy mit lehet ezzel nyerni?
flower-of-ice.deviantart.com
Kedves Csaba, úgy gondoltam hogy mivel már nem lehet tippelni, meg mivel te egy áldott jó lélek vagy, kiszivárogtathatnál apró infókat a mangákról. Gondolok itt mondjuk az eddig megjelent kötetszámra, meg hasonlókra.
Ühümm, ühümm!
Mondjuk hogy mi lesz még a nagyon híres shoujo mellett...
beküldve: 2008-04-07 17:27:07
(#651) Kedves Csaba, úgy gondoltam hogy mivel már nem lehet tippelni, meg mivel te egy áldott jó lélek vagy, kiszivárogtathatnál apró infókat a mangákról. Gondolok itt mondjuk az eddig megjelent kötetszámra, meg hasonlókra.
Akkor lesz majd őrjöngés, ha az egyik manga FMA
Te Csaba.... ne tegyél felelőtlen kijelentéseket. A baráti köröm már csak azért önfeledt rózsaszín örömmámorban úszik, mert kimondtad, hogy FMA manga. Ha leverik a csillárt, eskü lehúzom rajtad!
egyáltalán vki visszaolvasott a topic elejére? addig tart a nyereményjáték amíg ki nem derül az első cím, azaz tegnapig tartott....
Attól még tippelhet, hogy nem nyerhet. Te is találgathatsz simán, azt senki nem tiltja meg, csak azt már versenyen kívül.
beküldve: 2008-04-07 17:08:48
(#648) egyáltalán vki visszaolvasott a topic elejére? addig tart a nyereményjáték amíg ki nem derül az első cím, azaz tegnapig tartott....
beküldve: 2008-04-07 16:53:23
(#647) Na a tippjeim:
Elfen lied
Chobits
Honey and clover
Elfen lied
Chobits
Honey and clover
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Fullmetal Alchemist
Death Note
Elfen Lied
Death Note
Elfen Lied
Ezt tippelted az előbb is.
De segítek: Fullmetal Alchemist manga nem lesz, és lesz egy híres shoujo manga (azaz lányoknak való).
beküldve: 2008-04-07 16:46:31
(#645) Annak örülnék,ha az egyik a Death Note manga lenne,de akkor szegény fordítónak elég sok munkája akadna egyszeriben.^^"
Miért lenne több, mintha bármi más lenne? Annyira azért nem extrém a nyelvezete.
Véleményem az FMA-ról: egy idő után a manga és az anime eltérő szálon fut, ami működik is egy darabig. Egészen az anime utolsó pár részéig, ami szvsz nagy kontárság lett. Én nagyon szeretem az animét is, de hát abban nincs Lin. (love) Másik kedvenc mangaszereplőm Barry the Chopper. Ő milyen nemmondomkimi már az animében, de a mangában... áááá!
A Wolf's Rain-t fölösleges felhozni: annak az animéje volt előbb, és az utólagos mangafeldolgozások a legritkább esetben szoktak jók lenni.
Vajon mi lehet a shoujo cím?
Annak meg külön örülök, hogy FMA-nál nem manga lesz (most) hanem DVD.
Valahogy nem vagyok oda a mangájáért. (de amint látom én vagyok az egyetlen aki így van ezzel XD)
Valahogy nem vagyok oda a mangájáért. (de amint látom én vagyok az egyetlen aki így van ezzel XD)
tévedsz,én is így gondolom,a Wolf's rain-nél szintén, az anime nagyon jó,de a manga vhogy nem üti a színvonalt.(ami furcsa,mert a megjelenéssel ez épp fordított arányosságban van,de akkor is)
Annak örülnék,ha az egyik a Death Note manga lenne,de akkor szegény fordítónak elég sok munkája akadna egyszeriben.^^"