Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-07 19:57:36
(#701) beküldve: 2008-04-07 19:56:14
(#700) beküldve: 2008-04-07 19:55:24
(#699) Nyugodtan írj véleményt, és fertőzd a fórumot, ez senkinek nem oszt nem szoroz. Mellesleg sehol nem említettem az összes magyar mangát…
mi az h fertőzd meg a fórumot?! azért ezt kikérem magamnak! válogasd meg kultúrált modón a szavaidat ha kérhetem!
"2 éve hol voltak ilyen mangák?"
gondolom itt nem csak a mangafan mangáira gondoltál, hanem úgy összeségében Magyarországon hol voltak ilyen mangák...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-07 19:54:45
(#697) Hmm kellemes meglepetés nekem ez az FMA dvd(nagyon bírom a sorozatot, meg régen láttam már), bár az egszer biztos ,hogy senki nem gondolta ,hogy dvd-kel is fogtok foglalkozni.Kíváncsi vok. ezek után mi lesz a maradék 3, mondjuk az tuti ,hogy az utolsó lesz a legnagyobb durranás.
Örömökkel és jutalmakkal teli időszak ez, az örömök és jutalmak hiányának ellenére is.
beküldve: 2008-04-07 19:54:11
(#696) Na még pár perc.Igazából a dvd kiadásán annyira meglepődtem,hogy tippelni sem tudok mi jön most...
Borzalmas beleolvasni ebbe a topicba.. mi ez a hiszti? Ahelyett h örülnétek..... 2 éve hol voltak ilyen mangák?
khm.. csak hogy megvédjem saját magam ki beszélt itt az ÖSSZES MAGYARUL kiadott műről???
és mi az h hiszti?? ténymegállapítás: a mangafan kiadó eddig olyan mangákat adott ki (és előreláthatólag olyanokat fog most is) amit nem nekem szántak. ennyi. de ettől még nem kezdtem el hisztizni h miért nem x meg y meg z és miért pont FMA meg stb.... az lenne a hiszti ha nem fogadnánk el az értelmes érveket, de ugyanakkor elvárom h az én érveimet is megértsék.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Ki mondta, hogy csak neked írom? Ha nem teccik ne vedd meg. Nyugodtan írj véleményt, és fertőzd a fórumot, ez senkinek nem oszt nem szoroz. Mellesleg sehol nem említettem az összes magyar mangát…
beküldve: 2008-04-07 19:48:38
(#694) Egyre kíváncsibb vagyok!
És szerintem is feleseges a hiszti,mert azért elég rendesen el vagyunk látva mangákkal mostanság...Úgyhogy mindenki válogathat kedvére!!!
És szerintem is feleseges a hiszti,mert azért elég rendesen el vagyunk látva mangákkal mostanság...Úgyhogy mindenki válogathat kedvére!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
Honnan vetéttek olyan biztosan, hogy lesz shoujo?
Leirták ezt valahova, és elkerülte a figyelmemet?
igen. ebben a topicban Csaba h "egy nagyon híres shoujo". és a nagyon szó ki volt emelve vastag betűkkel.
ezek szerint elkerülte
attol még nem örülök
túl sok a hsz.... aki nem követi azonnal az eseményeket annak elkerülheti a figyelmét az apró, ám de igen fontos infók.
igen. ebben a topicban Csaba h "egy nagyon híres shoujo". és a nagyon szó ki volt emelve vastag betűkkel.
ezek szerint elkerülte
attol még nem örülök, tartok tőle hoyg megszívom...
Szerk: kobutasensei 2008-04-07 19:44:16
Pontosan..egyetértek krumplybval...aztán meg miaz h Blícs fújj mii????????
Egyrészt nem szeretem , másrészt meg magyar helyesírás szabályai... ki volt az a hülye, aki most ezt kitalálta? nejlonnak kell már írni a nylont is... (bocsi, off...)
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-04-07 19:36:10
(#689) Mindenkinek meg van a saját véleménye a Bleach-ről! (szerintünk jó , szerinte nem ) De szerintem király!
beküldve: 2008-04-07 19:35:55
(#688) Honnan vetéttek olyan biztosan, hogy lesz shoujo?
Borzalmas beleolvasni ebbe a topicba.. mi ez a hiszti? Ahelyett h örülnétek..... 2 éve hol voltak ilyen mangák?
khm.. csak hogy megvédjem saját magam ki beszélt itt az ÖSSZES MAGYARUL kiadott műről???
és mi az h hiszti?? ténymegállapítás: a mangafan kiadó eddig olyan mangákat adott ki (és előreláthatólag olyanokat fog most is) amit nem nekem szántak. ennyi. de ettől még nem kezdtem el hisztizni h miért nem x meg y meg z és miért pont FMA meg stb.... az lenne a hiszti ha nem fogadnánk el az értelmes érveket, de ugyanakkor elvárom h az én érveimet is megértsék.