Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
Csak aztán vigyázz mert a mangafan ha ilyen jól halad akkor ajjajjj.... nekem is SZERETLEK MANGAFAN!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
SZERETLEK MANGAFAN!!!
Igény van, pénz nincs. A Mangafan stand egyre nagyobb veszélyben van....
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-07 20:25:32
(#759) Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
SZERETLEK MANGAFAN!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-07 20:22:29
(#758) Najó...És akkor most görcsölhetünk még pár napot a következő bejelentésig...
De a Hellsing tényleg jó nagy meglepi!!!!!
De a Hellsing tényleg jó nagy meglepi!!!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2008-04-07 20:21:06
(#757) Nah, Casba, mégsem lesz egy anyagi csőd ez a verseny. Még egy embert sem találtam, aki mindkettőt eltalálta volna. Ráadásul szép kereslet van rá, nagyon úgy fest. Hanon is örül. Most már biztos nem ölünk meg a tegnapiért.
beküldve: 2008-04-07 20:20:53
(#756) A manga.hu-n már nincsenek fent a fordtások!
Ez gyors volt.
Én örülök neki, de még gondolkodom rajta.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
beküldve: 2008-04-07 20:18:53
(#754) beküldve: 2008-04-07 20:18:52
(#753) Én sem számítottam erre, de NAGYON örülök neki!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2008-04-07 20:17:59
(#751) A manga.hu-n már nincsenek fent a fordtások!
"Hülye vagyok? De csak amennyire kell!"
beküldve: 2008-04-07 20:16:15
(#750) Na, a Hellsingre nem számítottam
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-04-07 20:16:01
(#749) Egyre jobban várom a Con-t! Hellsing Hellsing Hellsing! Nekem is futnom kéne 2 kört...
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
De én annyira szeretlek titeket, köszönöm Mangafan *______*
Feltámadtak szép emlékeim, midőn tavaly ezidőtájt a Kenshin kapcsán reagáltam hasonlóképpen, csak nem itt, hanem kis mangaszentélyemben
Hellsingre nem számítottam, sok vevő lesz rá, az egyszer tuti
[bár nekem a vámpíros-vérfürdős-hentelő s cuccok nem jönnek be XD]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
A feldühüdütt tömeg lecsillapítását Hanonra bízom. Hanon, kérlek, tied a szó.
*megköszörüli a torkát* Elnézést a késésért, csak futottam két kört a lakásban...
Először azt hittem csak bedumáltam magamnak, de a kedves fórumozók hozzászólásaiból ítélve azt hiszem hihetek végre könnybe lábadt szemeimnek.
De én annyira szeretlek titeket, köszönöm Mangafan *______*
Hanon újra köztünk.