Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Ja csak a legfontosabbat hagytam ki. Nevezetesen azt, hogy a 10. lesz a befejező kötet (és már nincs sok hátra belőle). :'(
Ennyit még én is felfogtam a csökött agyammal, de ismét köszönöm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-04-08 18:24:49
(#790) Ja csak a legfontosabbat hagytam ki. Nevezetesen azt, hogy a 10. lesz a befejező kötet (és már nincs sok hátra belőle). :'(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Énénén!! *kiesik a padból*
Köszi szépen az infót!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Énénén!! *kiesik a padból*
Eddig 9 kötet jelent meg, a 10. kötet fejezetei jelenleg is jönnek szépen kifelé a Young King Ours nevet viselő havimagazinban, csak épp a mangaka nem a legszorgosabb ember és így előfordulnak 2 hónapos csúszások.
Én úgy tudom, hogy Hellsing egy befejezett manga, mindössze 8 kötet.
Vagy rosszul tudom?
Vagy rosszul tudom?
Eddig 9 kötet jelent meg, a 10. kötet fejezetei jelenleg is jönnek szépen kifelé a Young King Ours nevet viselő havimagazinban, csak épp a mangaka nem a legszorgosabb ember és így előfordulnak 2 hónapos csúszások.
beküldve: 2008-04-08 18:07:52
(#787) Hali!
Vagy rosszul tudom?
Csaba?
Vagy rosszul tudom?
Csaba?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-04-08 18:09:06
Az jóvan má hogy Hellsing jön, de bocs má de én le....om! Mé nem Bleach vagy Inuyasha vagy valami???
Gondolom azért, mert a MangaFan nem képes minden egyes mangát pikk-pakk lefordítani, másrészt vannak olyan mangák, amikre elég húzós megszerezni a jogot, hogy ők is kiadhassák... szóval ezer + egy tényező befolyásolja, mit fordítanak és mit nem, mit fognak és mit nem. Legalábbis szerintem, aztán majd szól valaki, ha nem így van ^_^"
Ha elég türelmes vagy, egyszer talán azok is kijönnek Addig pedig itt van a Hellsing (még ha nem is erre számított mindenki), a Kensin, az Árnybíró és egyebek...
"Runaway, runaway, runaway...!"
még 4 napot kell várni a következőre... egész örökkévalósáááágg
4 nap? Örökkévalóság 2 hónapig várni a folytatásra! Szóval annyira szeretném, hogy ha normális tempóban jönnének ki a kötetek. Pl: most jött ki az Árnybíró 9, és ha a conra tényleg jön a 10. akkor talán még túlzottan szorgalmasak is voltatok.
Jó, tudom, nem rajtatok múlik, hanem a nyomdán. Remélem, hogy ez a mostani már az ideális nyomda számotokra és számunkra is.
//update: Az ördögbe... nem lehetne valamiféle törlés nevezetű gombot is bezsúfolni a postok alá esetleg? ^^°
beküldve: 2008-04-08 15:56:37
(#783) Az jóvan má hogy Hellsing jön, de bocs má de én le....om! Mé nem Bleach vagy Inuyasha vagy valami???
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-08 15:49:00
(#782) Mostmár végülis tuti nem lesz Bleach, gondolom ennyi még futó sorozatot nem válaltok be, bár a Hellsinget csak vigyázva merném még futónak nevezni.
no pussy, just the dicks
még 4 napot kell várni a következőre... egész örökkévalósáááágg
Hogy egy klasszikust idézzek: Szú-szá!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-08 10:10:44
(#780) beküldve: 2008-04-08 09:57:47
(#779) Mindkettőt bebuktam, de mindkettő olyan, amibe nagy eséllyel beruházok. Az elsőbe biztos.
Mivel játékom oda, tehetek egy olyan tippet, mely pusztán leghőbb vágyaimat tükrözi, semmi mást. Eszerint az utolsó bejelentés, hogy áprilistól minden hónapban biztosan kijön két kötet.
Mivel játékom oda, tehetek egy olyan tippet, mely pusztán leghőbb vágyaimat tükrözi, semmi mást. Eszerint az utolsó bejelentés, hogy áprilistól minden hónapban biztosan kijön két kötet.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-04-08 09:58:41
beküldve: 2008-04-07 21:06:34
(#778) Wow! Ezaz Mangafan! Imádlak titeket!
És ki fog jönni a Conra?! Ez télleg jobb mint a Karácsony!
És ki fog jönni a Conra?! Ez télleg jobb mint a Karácsony!
lumana.wordpress.com
Igensis: Hahaha... nincs is annál jobb, amikor egy kényelmes fotelben hátradőlve rágyútasz egy cigire, kezedben a kedvenc mangáddal... lol
Ill. van... csak az nem fórumtéma... ^^'
Ill. van... csak az nem fórumtéma... ^^'
Képes lennél összefüstölni a drága szép mangát!? Nekem lett már füstös egy könyvem, elég randa látvány.
Csaba: a többi cím között is van futó sorozat?
Sőt, fontosabb kérdés, vagy inkább kérés: ugye nem fog emiatt lassabban kijönni a többi sorozat? Egy emberke egy másik fórumon kiszámolta, hogy ilyen tempóval 6 év múlva vehetjük kézbe a Kensin utolsó kötetét.
Szerk: A mordályos nyul 2008-04-07 21:08:12