Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-08 23:17:24
(#806) És tényleg basszus, már ott gyanús volt, hogy "de Csaba tulajdonképpen honnan tud ennyit a Hellsingről és Hiranoról?.." Ehehe, fenébe :'D
Én mindenről sokat tudok (najó, nem )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Shoujo??? Remélem, ez lesz igaz Sónen keeelllll!!!!
El___tam... NE LEGYEN SHOUJO AZ A LÉNYEG!
ツハベエカフ
beküldve: 2008-04-08 23:14:36
(#803) nemisojrág monta Csaba h lesz 1 híres shojo és 1 befejezett vmi még
remlem az má a desznót lesz
BANSAI!!:) Nana jó lene bár azzal az a bajom, hogy Yazawa Ai nagyon tud storyt csinálni, de a rajzolásátólkibukok... Meg a NANA az is inkább a zenéjével együtt jó amit ugye egy fekete-fehér pepitafüzetben nem lehet megkapni:)
Húha mi lehet az a népszerű shoujo... NANA, ParaKiss, öööö Peach girlt könyörgöm ne mert attól herótom van...
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-08 21:53:36
(#801) híres shoujo meg befejezett???
viszlát Bleach !!!
viszlát Bleach !!!
no pussy, just the dicks
D.N.-re én is beneveznék szívesen!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-08 21:39:11
(#799) nemisojrág monta Csaba h lesz 1 híres shojo és 1 befejezett vmi még
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-08 20:55:33
(#798) Tudom, hogy most ez egy leányálom lesz, de én örülnék valamo shoujo mangának is akár Vagy olyannak aminek érdekes a sztorija... Mondjuk A Kanojyo Tachi No X-Day[Link]
Nagyon jó manga de ez TokyoPop és a Mnagfan nemigazán a Tokyopoptól veszi át... Vagy mit tom én:( Ezért a mangáért már sokat sírtam, hogy lyegyen meg erre leállították a nyomtatását.
Nagyon jó manga de ez TokyoPop és a Mnagfan nemigazán a Tokyopoptól veszi át... Vagy mit tom én:( Ezért a mangáért már sokat sírtam, hogy lyegyen meg erre leállították a nyomtatását.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Tudtam, hogy megint kell a link. x')
Igen, YKOs-ék élnek még, egy darabig. Aztán hogy a Hellsing befejeztével mihez kezdenek, az kérdéses. Ez teljesen Hiranotól függ, elvileg már elkezdte/tudja mikor hol mennyi miről fog szólni az új sorozata, de hogy a Shounengahoshánál marad-é az nem lehessen tudni. De erről már beszélgettünk egyet a Dumaládában, ha jól emlékszem.
És tényleg basszus, már ott gyanús volt, hogy "de Csaba tulajdonképpen honnan tud ennyit a Hellsingről és Hiranoról?.." Ehehe, fenébe :'D
Igen, YKOs-ék élnek még, egy darabig. Aztán hogy a Hellsing befejeztével mihez kezdenek, az kérdéses. Ez teljesen Hiranotól függ, elvileg már elkezdte/tudja mikor hol mennyi miről fog szólni az új sorozata, de hogy a Shounengahoshánál marad-é az nem lehessen tudni. De erről már beszélgettünk egyet a Dumaládában, ha jól emlékszem.
És tényleg basszus, már ott gyanús volt, hogy "de Csaba tulajdonképpen honnan tud ennyit a Hellsingről és Hiranoról?.." Ehehe, fenébe :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Eddig 9 kötet jelent meg, a 10. kötet fejezetei jelenleg is jönnek szépen kifelé a Young King Ours nevet viselő havimagazinban
A YKO mintha megszűnt volna nemrég, legalábbis valami ilyesmit olvastam egy Kadokawás sajtótájékoztatóban.
Edit: egyrészt nyilván Shonengahosha, másrészt májusi száma még van, szóval valamit félreolvastam...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-08 19:01:22
(#795) Simán lehet még neverending a másik kettő. Több országban is egyszerre fut 5-10 neverending sorozat, mellette kisebbek. Nálunk egyelőre a Mangafan és a Delta Vision vállalt be hosszabb címeket. Illetve a D is hosszú lesz, mert állítólag mind a 17 regényt át akarják ültetni mangába.
Én a "MAJOR(メジャー)"- nak örülnék (Mitsuda Takuya munkája) meg a Slam Dunk-nak vagy a Vagabondnak (ezek pedig Inoue Takehiko-é) és mind elég hosszú.
Én a "MAJOR(メジャー)"- nak örülnék (Mitsuda Takuya munkája) meg a Slam Dunk-nak vagy a Vagabondnak (ezek pedig Inoue Takehiko-é) és mind elég hosszú.
beküldve: 2008-04-08 18:49:13
(#794) Na, most pár nap nyugi... de... áááá... most jut eszembe... a kövi leleplezésnél nem leszek gépközelbe!!!!! *zokog*
Csak vasárnap fogom megtudni, h bejött-e, amire tippelek, meg amit a fülesem elhintett....
Csak vasárnap fogom megtudni, h bejött-e, amire tippelek, meg amit a fülesem elhintett....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ha a DN-t,FMA-t és a Bleacht adják ki jó sok ajándékot kell szétosztaniuk... ezért gondolom h nem ezek lesznek. Amugy nem muszály olyan sorozatot kiadni ami most megy aTVben mert ember ugy is gondolkodhat minek olvassam el hamár láttam?
Egyetértek. Mi a francnak adnának ki olyat, amit már amúgy is láttam???
Sztem nincs igazatok némelyik anime messze elmarad a mangától és simán venném ha kiadnák.
Nocsak O.o Erre nem gondoltam volna, mert még régebben olvastam, hogy nehéz tárgyalni a kiadóval. Ezek szerint sikerült ^.^/
Most végre eltudom olvasni. Eddig mindig odáig juttotam, hogy Serasból vámpír lesz.
Most végre eltudom olvasni. Eddig mindig odáig juttotam, hogy Serasból vámpír lesz.
Másrészt, Hanon: ez szinte ajándék neked a kiadótól, az egyik "veterán fórumozónak":)
Mé nem Bleach vagy Inuyasha vagy valami???
Vagy még valami tucat shonen esetleg ami az 5000. fejezet után sem ér végett? Má' bocs >)