![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-10 18:01:44
(#851) beküldve: 2008-04-10 16:36:14
(#850) beküldve: 2008-04-10 15:58:33
(#849) Az ANN inkább azt írja le, hogy kinek ajánlott, nem azt, hogy minek van ténylegesen besorolva műfajilag.
No még két nap. Én már nem vagyok túlzottan izgatott, ennél szebb számomra nem jöhet
No még két nap. Én már nem vagyok túlzottan izgatott, ennél szebb számomra nem jöhet
![](/var/images/emotions/16.png)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azumanga abszolút shounen. De nem nevezném lolinak, mármint csak azért lolinak hívni valamit, mert kislányok játszanak benne... XD Még ha mutatnák a bugyijukat, vagy lenne benne valami fanservice... (akkor már inkább a Lucky Star, ami lolis)
De én bírnám, ha lenne Azumanga Daioh manga. XD Osaka fan vagyok.![](/var/images/emotions/12.png)
De én bírnám, ha lenne Azumanga Daioh manga. XD Osaka fan vagyok.
![](/var/images/emotions/12.png)
Jah, de bocs, elfeledkeztem Kimuráról. XD Akkor tényleg van benne valami.
beküldve: 2008-04-10 08:34:49
(#847) Azumanga abszolút shounen. De nem nevezném lolinak, mármint csak azért lolinak hívni valamit, mert kislányok játszanak benne... XD Még ha mutatnák a bugyijukat, vagy lenne benne valami fanservice... (akkor már inkább a Lucky Star, ami lolis)
De én bírnám, ha lenne Azumanga Daioh manga. XD Osaka fan vagyok.![](/var/images/emotions/12.png)
De én bírnám, ha lenne Azumanga Daioh manga. XD Osaka fan vagyok.
Az Azumanga shounen!
[Link]
Itt tisztán látszik, hogy shounen.
Na, de hogy legyen még egy forrás: [Link]
Older Children, azaz shounen. Az ANN kicsit pontosabb, mint az AniDB.
![](/var/images/emotions/17.png)
Hajszálpontosan így álltam hozzá a dolgokhoz én is 2008-as év áprilisának 7. napján. Aznap este 8 óra óta mindig elröhögöm magam, ha a főoldalra nézek
MI volt? =))))
Kiderült, hogy kiadják magyarul a Hellsinget
![](/var/images/emotions/14.png)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-09 23:04:37
(#844) Hát én leginkáb a Paradise Kissnek örülnék:) Nana oké, de a manga eléggé elszappanosodik a vége felé.
ParaKiss, ParaKiss, ParaKiss...
Fruits Baskettel lehet, hogy teszek egy próbát, aranyosnak tűnik. DNAngelbe belenéznék majd aztán eldöntöm.
A Kamikaze nemkeltette fel eddig az érdeklődésemet, meg a full moon sem.
Tudom, hogy negatívnak hangzik meg finnyás is vagyok, de a NANA volt az első animém a shoujo műfajban amit együltömben végignéztem annyira élveztem. ParaKiss szintúgy és azóta annál a minőségnél nem adok lejjebb ha shoujoról van szó. Mert az nem ilyen agybafőbe csöpögős dráma hanem van benne valami ami jobban megfogja az embert. Csak a rajzolása a mangának....>.>
ParaKiss, ParaKiss, ParaKiss...
Watashe Yuu műveitől rosszul vagyok amióta láttam az Ayashi No Ceres animét. A mangát szerettem két nap alatt kiolvastam a 10. kötetig de utánna már kezdett sablonos lenni... De az anime ráébresztett, hogy Aya egy ritka irritáló kis idióta aki ha vért lát vagy valamit csak áll és les... Fushigi Yuugi meg nem vonzz...
Fruits Baskettel lehet, hogy teszek egy próbát, aranyosnak tűnik. DNAngelbe belenéznék majd aztán eldöntöm.
![](/var/images/emotions/01.png)
Tudom, hogy negatívnak hangzik meg finnyás is vagyok, de a NANA volt az első animém a shoujo műfajban amit együltömben végignéztem annyira élveztem. ParaKiss szintúgy és azóta annál a minőségnél nem adok lejjebb ha shoujoról van szó. Mert az nem ilyen agybafőbe csöpögős dráma hanem van benne valami ami jobban megfogja az embert. Csak a rajzolása a mangának....>.>
INGYEN ÖLELÉS! :)
Egy híres shoujo és egy befejezett? Akkor lehet, hogy 2-t eltaláltam. Shoujo: Azumanga Daioh (ami kimaradt az alábbi felsorolásból. Befejezett: Death Note (ebben nagyon bízom).
Shoujo, és már tippeltek rá, akkor lehet:
Fruits Basket
DNAngel
Fushigi Yuugi
Ayashi no Ceres
Kamikaze Kaitou Jeanne
Fullmoon wo Sagashite
Nana
Paradise Kiss
Volt még valami? Nem ugrik be több. Talán CLAMP úgy általában.
Fruits Basket
DNAngel
Fushigi Yuugi
Ayashi no Ceres
Kamikaze Kaitou Jeanne
Fullmoon wo Sagashite
Nana
Paradise Kiss
Volt még valami? Nem ugrik be több. Talán CLAMP úgy általában.
hát azért a Sailor Moon is elég híres...
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-09 21:40:59
(#842) Jó kérdés, végül is Chiyo-chan. De nem én mondtam >)
//update: jaigen, a lolis postomat úgy nagy általánosságban értettem, ha már Riku úgyis felhozta a témát. Egyébként valóban nem az a kifejezetten lolicon anime.
//update: jaigen, a lolis postomat úgy nagy általánosságban értettem, ha már Riku úgyis felhozta a témát. Egyébként valóban nem az a kifejezetten lolicon anime.
beküldve: 2008-04-09 21:08:21
(#840) az azumanga neked mióta lolis?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem kell ennyire keményen behatárolni. Mindenki azt néz, amit akar. De az efféle seinenekben (általában) csak a 20 év körüli férfiak találják meg a...nem tudom mit :'3. Lényeg, hogy sok-sok hentai flash született az Azumanga kislányokkal. Számomra az Azumanga nem több egy epizódikus hatalmas baromságnál, sablonos karakterekkel és néha-néha tűrhető poénokkal.
beküldve: 2008-04-09 20:55:11
(#838) Ezt nem is tudtam, mindenestre én is elvagyok az Azumangával 13 évesen.
![](/var/images/emotions/22.png)
![](/var/images/emotions/14.png)