Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-09 20:44:48
(#836) Az Azumanga Daioh shoujo...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-09 20:44:02
(#835) A fenébe. Én egy pár részt láttam az animéből, és azt szűrtem le belőle a lolik többségéből, hogy shoujo. De rajtad látszik, hogy jóval informáltabb vagy nálam, ezért seinen. Bár még mindig nehezen hiszem el, mint a hellsing bejelentést.
Az Azumanga shoujo? Nem shounen vagy seinen? Mármint... mintha az lenne... de nem belekötni akarok Ha az jön ki annak csak örülni tudok
szerk: Lassú vok
szerk: Lassú vok
lumana.wordpress.com
Shoujo: Azumanga Daioh (ami kimaradt az alábbi felsorolásból.
Az Azumanga nagyon nem shoujo, hanem seinen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egy híres shoujo és egy befejezett? Akkor lehet, hogy 2-t eltaláltam. Shoujo: Azumanga Daioh (ami kimaradt az alábbi felsorolásból. Befejezett: Death Note (ebben nagyon bízom).
Shoujo, és már tippeltek rá, akkor lehet:
Fruits Basket
DNAngel
Fushigi Yuugi
Ayashi no Ceres
Kamikaze Kaitou Jeanne
Fullmoon wo Sagashite
Nana
Paradise Kiss
Volt még valami? Nem ugrik be több. Talán CLAMP úgy általában.
Fruits Basket
DNAngel
Fushigi Yuugi
Ayashi no Ceres
Kamikaze Kaitou Jeanne
Fullmoon wo Sagashite
Nana
Paradise Kiss
Volt még valami? Nem ugrik be több. Talán CLAMP úgy általában.
beküldve: 2008-04-09 19:34:31
(#831) Én addig nem merem elhinni,hogy nem lesz Death note,amíg nem látom...
De ha már shoujo akkor a Kamikaze Kaito Jeanne tényleg esélyes lehetne...^^Nem?!
De ha már shoujo akkor a Kamikaze Kaito Jeanne tényleg esélyes lehetne...^^Nem?!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2008-04-09 19:28:19
(#830) Szerintem Vampire Knight már tuti nem lesz(bár szeretem de az egész rajzolás meg minden)
Shounen ...reménykedik...
Shounen ...reménykedik...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-09 19:26:57
(#829) Densha Otoko?
Shojo Eve?
Vampire Knight?
... még mindig a Lovely Complexnek és a Kamikaze Kaito Jeanne-nek drukkolok shojo kategóriában.
a shounen meg lehet, hogy Love Hina?
Shojo Eve?
Vampire Knight?
... még mindig a Lovely Complexnek és a Kamikaze Kaito Jeanne-nek drukkolok shojo kategóriában.
a shounen meg lehet, hogy Love Hina?
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Csaba!!!!Ugye a Naruto extra részeit is szándékoztok majd kiadni?
Mármint pl. azt,amelyikben kiderül,hogy Kakashi senseinek honnan van sharinganja meg a többi...
Hm?
Mármint pl. azt,amelyikben kiderül,hogy Kakashi senseinek honnan van sharinganja meg a többi...
Hm?
Bár nem Csabának hívnak (LOL, vicces is lenne), azért elmondom, hogy mivel a Kakashi Gaiden a manga szerves része (függetlenül adtól, hogy az animébe beletették-e), ezért elég nagy a valószínűsége, hogy kiadják. Főleg, hogy a 27. kötet felét képezi, és nem hinném, hogy fél kötetet kiadnának. Bár nem holnap lesz, az tuti, de remélem megéli a kiadó azt a nemes napot. ^^
GomenGomen!!^^
A mangában még csak az elején tartok úgyhogy ez szóljon mentségemre!^^
(Miután az anime részeket eddig mind láttam és tetszettek is persze-!!!!nem kicsit!!! -megvettem a mangákat...^^És csak hírből hallottam,hogy a mangában olyanok is kiderültek,amiket az animébe nem dolgoztak fel.. )
So:várom a folytatást!!!
És igen,jussanak el jó messzire a Naruto kiadásában (IS)!!!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2008-04-09 19:03:32
(#827) Mondják már meg mi lesz az!!!!!! Nem bírok magammal brihihihiXD
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-09 18:46:01
(#826) beküldve: 2008-04-09 17:32:38
(#825) Az már tuti, hogy ideszokok, hátha egyszer az én kedvemre is adnak ki valamit, mint ahogy neked, Hanon. Mondjuk imádom az Árnybírót, és a Kensin is egyre jobban tetszik... De remélem a shoujo tényleg olyan lesz, amitől visítok. Pedig én nem vagyok kifejezetten shoujofan, de szívesen vennék kézbe már olyat is, a változatosság kedvéért.
Jah, a listába:
volt még
Lovely Complex (ez is elég népszerű), meg
Yamato Nadeshiko Shichi Henge (ez meg tök poén, pedig még csak vagy két kötetet olvastam )
Tehát ez volt még, amire tippeltek. De szerintem visszanézek.
Jah, a listába:
volt még
Lovely Complex (ez is elég népszerű), meg
Yamato Nadeshiko Shichi Henge (ez meg tök poén, pedig még csak vagy két kötetet olvastam )
Tehát ez volt még, amire tippeltek. De szerintem visszanézek.
Hajszálpontosan így álltam hozzá a dolgokhoz én is 2008-as év áprilisának 7. napján. Aznap este 8 óra óta mindig elröhögöm magam, ha a főoldalra nézek
MI volt? =))))
MIANEVED?!
Hajszálpontosan így álltam hozzá a dolgokhoz én is 2008-as év áprilisának 7. napján. Aznap este 8 óra óta mindig elröhögöm magam, ha a főoldalra nézek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-09 17:19:32
(#822) Miért? Death Note még lehet =)
Igaz, Bleach is, de nem valószínű.
Igaz, Bleach is, de nem valószínű.
MIANEVED?!