Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-07 20:59:42
(#776) hm, hát részemről ezek eddig pénztárcakímélő címek... FMA-val semmi baj, csak most mangára költenék, nem animére, a Hellsing viszont nem érdekel (ellenben húgom azt hiszem oda lesz, ha ezt elmondom neki...)
na sebaj, még a fele hátravan, hátha jön egy Lyra-kedvenc is. ha meg nem, akkoris itt van az Árnybíró és a Kenshin ^.^
na sebaj, még a fele hátravan, hátha jön egy Lyra-kedvenc is. ha meg nem, akkoris itt van az Árnybíró és a Kenshin ^.^
beküldve: 2008-04-07 20:59:25
(#775) IMÁDOM A MANGANFANT KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM *eddig 3x ugrálta körbe a szobát*
Hellsing manga magyarul isteneeeeeeeeeeem
Hellsing manga magyarul isteneeeeeeeeeeem
beküldve: 2008-04-07 20:59:19
(#774) Chika, a cigiről igazán leszokhatnál te is...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 20:54:26
(#773) beküldve: 2008-04-07 20:49:28
(#772) Igensis: Hahaha... nincs is annál jobb, amikor egy kényelmes fotelben hátradőlve rágyútasz egy cigire, kezedben a kedvenc mangáddal... lol
Ill. van... csak az nem fórumtéma... ^^'
Ill. van... csak az nem fórumtéma... ^^'
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-07 20:51:23
beküldve: 2008-04-07 20:47:11
(#771) DE legalább a szülők örülhetnek, h a gyerek nem piára, cigire és drogokra költi a pénzét
3doboz cigi már 1manga
3doboz cigi már 1manga
én mangára ÉS cigire is költök.akkor ez most jó vagy rossz?
Hellsing-et annyira nem szeretem,de legalább színvonalas manga.Mondjuk nem is vártam mást.:)
Milyen igaz xD
DE legalább a szülők örülhetnek, h a gyerek nem piára, cigire és drogokra költi a pénzét
3doboz cigi már 1manga
DE legalább a szülők örülhetnek, h a gyerek nem piára, cigire és drogokra költi a pénzét
3doboz cigi már 1manga
1 manga számomra egyenlő
vagy egy heti teljes koplalással.
vagy két napos megfeszített munkával.
vagy a tankönyvlistán szereplő könyvek kihúzásával.
vagy valami extrém zsarolással a családon bellül.
vagy egy félévi matek ötös.
Az évvéginél már komoly esélyem van kettőre.
vagy az osztálykirándulásra szánt pénzzel.
vagy egy grafikusok által használt karctűvel, aminek gyártásába kezdek belejönni.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-07 20:34:36
(#768) Ezer köszönet a Hellsing mangáért.
Már alig várom, hogy mengvehesem.
Már alig várom, hogy mengvehesem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-04-07 20:33:41
(#767) Milyen igaz xD
3doboz cigi már 1manga
3doboz cigi már 1manga
MIANEVED?!
és azért a többi kiadó is szépen belehúzott szerintem. pl DV
Az jó nagyon ^^gartula nekik is de én a mangafanra vagyok szakosodvaXDMegszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
SZERETLEK MANGAFAN!!!
Igény van, pénz nincs. A Mangafan stand egyre nagyobb veszélyben van....
Ám mivel ebben a hónapban ráálltam a fényevésre, még píz is vanik!!!!
Pont a minap állapítottam meg a friss mangazsákmánnyal a kezemben, hogy ez igencsak előnyös fogyókúra anorexiások számára. Természetesen minden pénz a mangákra, semmi pénz kajára.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-07 20:30:42
(#764) Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
Csak aztán vigyázz mert a mangafan ha ilyen jól halad akkor ajjajjj.... nekem is SZERETLEK MANGAFAN!!!
és azért a többi kiadó is szépen belehúzott szerintem. pl DV
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Jajajajajajaj.... pedig még nincs is szülinapom... anyagi csőd most már tuti, de.... KIT ÉRDEKEL????? Már bele sem merek gondolni, mi minden finomság jöhet még... lol
SZERETLEK MANGAFAN!!!
SZERETLEK MANGAFAN!!!
Igény van, pénz nincs. A Mangafan stand egyre nagyobb veszélyben van....
Ám mivel ebben a hónapban ráálltam a fényevésre, még píz is vanik!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3