Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-12 16:35:19
(#896) úúúúúúúúúúúú, remélem, h a mai bejelentés a shoujo manga lesz!
az eddigi bejelentéseket MIND utákom! (FMA, Hellsing)
私は日本のファンです。
Jaj téllg Csaba én azt akartak kérdezni h ti csak a Shounen Jump-tól vesztek mangát?
Shonen Jump = Shueisha, és nem. Az Árnybíró a Shogakukantól van, a Hellsing Shonengahoshától.
Köszi a választ!(a Hellsinget tudtam h más )
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Jaj téllg Csaba én azt akartak kérdezni h ti csak a Shounen Jump-tól vesztek mangát?
Shonen Jump = Shueisha, és nem. Az Árnybíró a Shogakukantól van, a Hellsing Shonengahoshától.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-12 14:06:49
(#893) Oké a Berserk kilőve, mert azt a Delta Vision adja ki majd, akkor marad a várakozás , ez a néhány óra pokoli hosszú
beküldve: 2008-04-12 14:01:13
(#892) Jaj téllg Csaba én azt akartak kérdezni h ti csak a Shounen Jump-tól vesztek mangát?
(bár a Hellsing nem is az )
/mert ha igen módosítani szeretnék Bleachre )
(bár a Hellsing nem is az )
/mert ha igen módosítani szeretnék Bleachre )
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Addigra már úgyis meglesz mind a 14 kötet angolul plusz a két regény meg a japán bónusz-kiadások is.
A Love Hina teljesen független a Tokyopop-tól. A licenszet akár az eredeti japán kiadótól is meg lehet vásárolni. (Én is örülnék az LH-nak, de hát... Majd egyszer.)
Értem. Akkor mindegy melyik Kiadó fordítja le, de Love Hina mindenképp legyen magyarul (egyszer).
Szerk: Matilda Mattise 2008-04-12 12:57:08
A Love Hina teljesen független a Tokyopop-tól. A licenszet akár az eredeti japán kiadótól is meg lehet vásárolni. (Én is örülnék az LH-nak, de hát... Majd egyszer.)
beküldve: 2008-04-12 12:50:55
(#888) Csaba, ti fogtok majd Tokyopop-os címeket fordítani vagy azt ráhagyjátok a Mangattack-ra?
(Csak azért kérdem mert nagyon örülnék egy Love Hina-nak )
(Csak azért kérdem mert nagyon örülnék egy Love Hina-nak )
beküldve: 2008-04-12 12:10:24
(#887) Nekem meg már mindegy mi jön :3 *elégedett Hellsing-addict*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De ha lesz Death Note, és egy őrült kinézetű egyén csűnyán néz Csabára, akkor az vajon ki lehet?
Az nem én leszek. Az őrült stimmelni fog, de a csúnya nézés akkor elmarad.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:31:57
(#885) De ha lesz Death Note, és egy őrült kinézetű egyén csűnyán néz Csabára, akkor az vajon ki lehet?
(Viki pedig kikotyogta, hogy Con-on nagyon csúnyán fog Csabára nézni. )
Azért ne lődd le a poént! Mos nem lesz olyan váratlan. De bízom benne, hogy azért így is hatásos lesz.
Szóval, ha egy őrült kinézetű egyén csúnyán néz Csabára, az én leszek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:24:03
(#883) Még 9 óra és 37 perc, aztán örülhetünk/bosszankodhatunk. Remélem ez vagy a következő a Death Note lesz, mert ha nem, akkor csúnya világot rendezek. (Viki pedig kikotyogta, hogy Con-on nagyon csúnyán fog Csabára nézni. )
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-12 10:24:38
beküldve: 2008-04-12 08:06:16
(#882) Még fél nap ( 12 óra) és kirderül