Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-12 19:57:36
(#926) csak 2 perc...
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-12 19:56:57
(#925) Én a Death Note-ban reménykedek.De nem sok reményt láttok hozzá, hogy ez lesz. Na mindegy.Már csak pár perc!!!!!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-12 19:55:38
(#924) DETTO... Én szeretném nagyon...
a Narutot nem veszem.. (még)
Lehet nemis fogom
a Narutot nem veszem.. (még)
Lehet nemis fogom
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-12 19:53:47
(#923) Na nemsokára kiderül...és tuti h shoujo lesz...de azért reménykedem a bleachben =(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 19:53:44
(#922) Már csak 7 perc...ááááááááá
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-12 19:52:07
(#921) én elfen lied-nek örülnék a legjobban, de sajna ez lehetetlennek tűnik...
de vampire knight is jó lenne
de vampire knight is jó lenne
Hát jahh.Szerintem jobban is jártunk így
Szerintem is... Meg ott van még, hogy az Inuyashát is nem gyerekbarát animének nyílvánították. Megjelent volna a manga biztosan kerestek volna valamit, hogy betiltsák. De ami jó volt, hogy Győrött egy nagy könyvesboltban barátommal kerestük a Pirotan mangát és barátom volt olyan merész és megkérdezte, hogy hol találja. Az eladó azt mondta, hogy visszaküldték mert hogy... "Tudom mire gondol..." Eladó: "Akor gondolom megérti:)" XDDDDD
ez komoly?? XD csak azért mert hentai visszaküldték? nem hiszem el h nincs egy "nagy" könyvesboltban kialakítva felnőtteknek polc v részleg (mégha nem is látható helyen v nincsenek azok a könyvek kitéve hanem csak a raktárban v ilyesmi...)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerintem is... Meg ott van még, hogy az Inuyashát is nem gyerekbarát animének nyílvánították. Megjelent volna a manga biztosan kerestek volna valamit, hogy betiltsák. De ami jó volt, hogy Győrött egy nagy könyvesboltban barátommal kerestük a Pirotan mangát és barátom volt olyan merész és megkérdezte, hogy hol találja. Az eladó azt mondta, hogy visszaküldték mert hogy... "Tudom mire gondol..." Eladó: "Akor gondolom megérti:)" XDDDDD
Tiszta szánalmas...Főleg,hogy főműsorídőben ment anno ahogy nők szűlnek.(tv2)
De nem maradtatok le sok mindenről.Nekem megvan és hááát nem a legjobb.De legalább valaki kimerte adni.És ez jó pont
INGYEN ÖLELÉS! :)
Boku!
Énis nagyon örülnék neki, mert akkor lenne olyan, amit énis szeretek!
Ahogy én is.
Ha valami csoda folytán DN lenne akkor teljes lenne az örömöm FMA DVD után. *néhány gyors ima*
Énis nagyon örülnék neki, mert akkor lenne olyan, amit énis szeretek!
Én még mindig a Death note-nak drukkolok,akárki akármit mond...
Ahogy én is.
Ha valami csoda folytán DN lenne akkor teljes lenne az örömöm FMA DVD után. *néhány gyors ima*
私は日本のファンです。
Én még mindig a Death note-nak drukkolok,akárki akármit mond...
Ahogy én is.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
És pont nem elérhető. Hát ez készXD
Már elérhető és még fentvan.
De ez már régi dolog.Sztem semmi sansz,hogy Inuyasha legyen.
Habár a nem kiforrott piac miatt nem kapták meg a jogot anno.És az már megvan :)
viszont szerintem amit az IY-vel akartak elérni, azt már elérték a Narutoval. szal nem hiszem h sok értelme lenne kiadni az IY mangát. dehát ők tudják h mit akarnak....
Tényleg, az Ouran is jó lehet:) Bár engem az anime jobban megfogott:)
Animet is imádom, az is egy remekmű, iszonyat jó szinkronokkal, de mangában az a jó, hogy haladnak tovább az események. Mivel jelenleg is fut még.
Habár a nem kiforrott piac miatt nem kapták meg a jogot anno.És az már megvan :)
viszont szerintem amit az IY-vel akartak elérni, azt már elérték a Narutoval. szal nem hiszem h sok értelme lenne kiadni az IY mangát. dehát ők tudják h mit akarnak....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~