Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-13 02:28:30
(#985) Én ismételten nem csalódtam a Mangafanban. A Nana nagyon jó választás egy újabb műfaj felé nyitáshoz. Szinte biztos vagyok benne, hogy Bleach lesz a harmadik manga, ami nem is baj, hiszen sokan szeretik. Viszont remélem a Death Note DVD változatát is Ti adjátok ki extra szép kivitelben, eredeti hanggal, felirattal. Arra beneveznék, mert az a sorozat megérdemli.
beküldve: 2008-04-12 23:58:17
(#983) beküldve: 2008-04-12 23:44:29
(#982) Sose jutott volna eszembe, hogy a Nanát adják ki és nem is örülök neki. Death note-ot akarok
beküldve: 2008-04-12 23:28:55
(#981) Én a Death Note-ot akarom!
És, ha nem az lesz, áll, amit korábban mondtam.
És, ha nem az lesz, áll, amit korábban mondtam.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 23:23:25
(#980) ÓÓ most nálam nagy a para hogy vajon a Bleach vagy a Death Note lesz a 4.manga de persze az se biztos h a 2 közül valamelyik de én mindkettőnek nagyon örülnék!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 23:21:16
(#979) Na eddig háromból érdekel...
a FMA dvdhez nem vagyok elég krőzus
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azért majd Conon belekukkantok^^
Csak nem a mostanin, mert addig nem adják ki.
Igen, olvastam.. Hát így jártunk, akkor majd később kukkantok bele valahol máshol =)
MIANEVED?!
Azért majd Conon belekukkantok^^
Csak nem a mostanin, mert addig nem adják ki.
beküldve: 2008-04-12 20:59:51
(#976) Komolyan imádlak titeket,istenek vagytok,hát ezt nem hiszem el de tényleg!!Még most sem tértem magamhoz!!
Imádom mind az animét és a filmeket is,és most kezembe is foghatom ez egyszerűen isteni érzés lesz majd. Nem tudok észhez térni,remélem hamarosan a boltokba kerül a manga és ott akkor örület lesz ez tuti!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek!!
Imádom mind az animét és a filmeket is,és most kezembe is foghatom ez egyszerűen isteni érzés lesz majd. Nem tudok észhez térni,remélem hamarosan a boltokba kerül a manga és ott akkor örület lesz ez tuti!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek!!
nem lehetne, hogy esetleg, talán-talán egy kicsi, ici-pici infót adsz róla?? Műfaj, enni vagy inni kell, vagy valami
Műfaj: manga. Olvasni kell
Ejnye, a manga nem műfaj.
Lehet, hogy ugrálnék, de jelenleg azon vagyok kiakadva, hogy pont akkor akadozott a netem, újra kellett indítanom a gépet, meg egy kicsit fenyegetni, mire bő 20 perc után végre hajlandó volt behozni az oldalt. Első reakció: rózsaszínt is beengedtek az oldalra? Pedig már néztük, hogy milyen piros shoujo van. Még nem tudom, hogy megveszem-e, de elképzelhető, mivel már egy ideje letöltöttem és kiírtam a mangát (az akkor elérhető összes fejezetét), csak nem volt azóta lehetőségem elkezdeni. Az ajánlója alapján érdekelt.
Abból is gondoltam, hogy egyelőre nem jelenik meg, hogy az új Mondo-ban nem volt szó róla, még olyan szinten sem, hogy "TITOK!"
akkor még van esély a death note mangára. mondjuk az aztán már tényleg túlzás lenne számomra ill a pénztárcámnak...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
De jó!!!!!!!!! Hát ezért vették le a mangazin oldaláról a magyar fejezetet.
Nem. Bármilyen hihetetlen is, Mako, a fordítója kért meg hogy vegyem le mert most átolvasva túl sok benne a hiba és nem tetszik neki.
Különben is, hetekkel ezelőtt eltűnt.
Bátor lépés volt a NANA. Remélem nem ez fog csődbe vinni titeket.
áhh. engem fog csődbe vinni. sürgősen kell találnom új munkahelyet. asszem megyek gyárba háromműszakozni. XD vagy pedig két állást vállalok el. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Sajnos nem, ezeket most vettük, a legutóbbi könyves jogi vásáron. Épp csak megérkeztek a nyersanyagok.
Nem is baj, a végén a fél ballagási pénzem a mangákra menne el, meg kell vegyek még 7 kötet árnybírót is...