Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Márpedig a harmadik egy befejezett cím.
attól függ hogy vesszük. a Hellsingről tudjuk h a 10. kötet lesz az utolsó. tehát ha úgy vesszük az már befejezett mű, attól függetlenül h nincs még kinnt a 10. kötet...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
főleg ha azt vesszük h itt is a többsége "leszólta"/sajnálta h a nana az a bizonyos shoujo
Azért nem mondanám, hogy a többség. Van, aki csak simán nem ismeri, de reménykedését fejezte ki a címmel kapcsolatban, aki meg ki van tőle akadva, az szemellenzős shounentard, vagy nagyon kényes ízlésű, így akármilyen mesterművet behoznatnak, ha nekik nincs benne a "Kedvencek" listában, akkor rá se néznek. Nem is érdemes velük foglalkozni.
Megígértem öcsémnek, hogy ha Loveless lesz, én falnak megyek. Hogy miért? Mert pont most érkeztek meg a hiányzó kötetek angolul. De nem kell félnem, mert ez sem befejezett. Márpedig a harmadik egy befejezett cím. Bár ha csak annyira befejezett, amennyire a NANA shoujo, akkor még aggódom.
beküldve: 2008-04-13 18:07:19
(#998) Azért kicsit sajnálom hogy nem lesz bleach..majd legközelebb...
Mellesleg az Elfen Lied vagy Samurai Champloo elég jól lenne, bár utóbbira inkább Mangattacknál van esély
Mellesleg az Elfen Lied vagy Samurai Champloo elég jól lenne, bár utóbbira inkább Mangattacknál van esély
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-13 18:02:58
(#997) No én csak most láttam az új versenyző érkezését, már mindenki elmondott hideget, meleget. Én örülök, hogy lesz lehetőségem más stíusba és tartalomba is belepilantani. Remélem már az első kötetekben megmutatja az erősségeit és nem kell átesni az első X-en, hogy kiderüljön miért is oly népszerű... (ugye Kensin?! )
Én kipróbálom! Köfi MF!
Én kipróbálom! Köfi MF!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-13 14:36:42
(#996) Én is örülnék a Loveless-nek.
De a Loveless egy befejezetlen manga. (vagyis egyenlőre ^^)
De attól függetlenül nagyon sokan örülnek majd neki ha kiadják.
De a Loveless egy befejezetlen manga. (vagyis egyenlőre ^^)
De attól függetlenül nagyon sokan örülnek majd neki ha kiadják.
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
Én a Lovelessnek örülnék!^^
De tuti nem az lesz!T_T
De tuti nem az lesz!T_T
szerintem a loveless a mangattack profiljába illene bele. =) és én is örülnék neki.
beküldve: 2008-04-13 13:48:58
(#994) Én a Lovelessnek örülnék!^^
De tuti nem az lesz!T_T
De tuti nem az lesz!T_T
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-04-13 12:44:16
(#993) Gondoltam, hogy a Nana lesz, elég sokszor megvolt említve az új Mondoban.
Várom mi az utolsó manga. Remélem DN, mert akkor nagyon fogok örülni.
Mondoban még az One Piece volt sokszor megemlítve, remélem nem az lesz.
Várom mi az utolsó manga. Remélem DN, mert akkor nagyon fogok örülni.
Mondoban még az One Piece volt sokszor megemlítve, remélem nem az lesz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
de ha állítólag tényleg olyan hiperszuper, akkor muszáj lesz...
hidd el télleg az ^.^
Hála Yuminak az én kezemben volt már az eredeti japán változat ugyhogy szúrós szemmel fogok nézni ha elrontjátok a(z egyik) kedvenc mangám
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-13 11:29:53
(#991) Egy Ykk-t vagy I's-t vagy DN-ot
(amíg élek, remélek ------- bár attól tartok az uccso one shot lesz )
Ezt a Nanát becsekkelem majd, annak ellenére, hogy amikor anno az első részt elolvastam nem nagyon jött át semmi, de ha állítólag tényleg olyan hiperszuper, akkor muszáj lesz...
(amíg élek, remélek ------- bár attól tartok az uccso one shot lesz )
Ezt a Nanát becsekkelem majd, annak ellenére, hogy amikor anno az első részt elolvastam nem nagyon jött át semmi, de ha állítólag tényleg olyan hiperszuper, akkor muszáj lesz...
Someday the Dream will End
Valamikor (hamar) legyen már Bleach is
Teljes mértékben támogatom =)
A Narutot úgysem veszem kéne vmi NAGY projekt XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-13 11:04:58
(#989) Hmm..nem is olyan bugyuta mint először gondoltam, de lánymanga lévén valszeg engem hidegen fog hagyni
Bátor lépés volt a NANA. Remélem nem ez fog csődbe vinni titeket.
Ez lehetetlen. Japánban a legnépszerűbb shoujo manga, nem hinném, hogy a kiadóját kis hazánkban a csőd felé taszítaná.
az nem jelent semmit h mi van Japánban. lehet h kis hazánk még nem képes befogadni egy josei mangát. főleg ha azt vesszük h itt is a többsége "leszólta"/sajnálta h a nana az a bizonyos shoujo, hiszen az itteni társaság többsége is fiatal (ne érts félre, nem mintha én "öreg" lennék). de tény h az idősebbeknek szól a történet (állítólag). és azért gondoljunk bele h Japánban nem csak a fiatal korosztály olvas mangákat, nem úgy mint itt magyarban.
Ajánljuk jó sokan, hogy a 3. manga a Death Note legyen. Ugye? Ha most nem is, max. egy éven belül bele kell fogni a kiadásába.
ezzel egyetértek.
Bátor lépés volt a NANA. Remélem nem ez fog csődbe vinni titeket.
Ez lehetetlen. Japánban a legnépszerűbb shoujo manga, nem hinném, hogy a kiadóját kis hazánkban a csőd felé taszítaná.
Ajánljuk jó sokan, hogy a 3. manga a Death Note legyen. Ugye? Ha most nem is, max. egy éven belül bele kell fogni a kiadásába.