Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Nekem is így rémlik (Alive -> Kenshin -> Naruto). Ezeknél nagyobb cím, valószínűleg már volt említve a Mondoban, elméletileg befejezett és szinte biztos, hogy nem shoujo. Naháthogy.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-17 17:53:03
(#1061) Ha a legutóbbi visszaszámlálós mókát nézzük, ez lesz a legnagyobb cím. Akkor a Naruto volt az utolsó cím ha jól emlékszem...
Még hosszú ez az 1 nap
Most már tényleg csak 1 nap.
Ha befejezett sorozat lesz akkor a One Piece, és a FAiry Tail, kilőve, Nanát csak hírekből olvastam, látni sem láttam, majd egyszer belenézek, viszont az eddígi Mangafan kiadványok, mind királyak voltak, úgyhogy pozítívan bizakodom.
Ja és titkon remélem, hogy vagy a CC, vagy az EF lesz , bár utóbbit nem hiszem, azért fő a
Mekkorát röhögnék, kijönnének egy Astro Boy-jal és jól begurulnátok az asztal alá!
Tényleg! A csoport egyik fele Bleach-ért szurkol, a másik Death Note-ért (vannak biztos akik másért, de kevesebben), milyen poén lenne már egy totál váratlan cím.
Nem lenne annyira vicces sztem...én totál imádnám ha Death Note lenne, bár más is jó lenne, de az a legtutibb :)
Én is nagyon örülnék a DN-nak, és szorkolok neki, de nevetnék, ha valami egészen más lenne, amire csak nagyon kevesek számítanak.
csak utána néztem és a negyvenvalahanyadikat írta legutóbbinak.
42 kötet van kint (390 fejezet) és most járnak a 397. fejezetnél, hamarosan jön ki a Tankōbon. Lassan be kell hozni egy retekfalvai José Manuel Cesariót, mert úgyanúgy sosincs vége, mint egy brazil sorozatnak.
A Naruto egyátalán nem hosszú! Sok nála hosszabb manga is van. Pl.: Kochikame (158 kötet), Golgo 13 (148), JoJo's Bizarre Adventure (92), Hajime no Ippo (84), MAJOR-Dramatic Baseball Comic (66), Detective Conan (61), InuYasha (55), One Piece (49). És csak a még most is futó sorozatokat, azokból is csak a népszerűbbeket írtam le, ettől azért jóval több van.
Amúgy tavaly év végén belevágtak a franciák a Hajime no Ippo (84 kötet) kiadásába, szóval ebből is látszik, hogy nem minden a kötetszám. Havi 1-et adnak ki belőle amúgy...
Az se lenne hülyeség, ha a 4. meglepetés nem új cím lenne, hanem a Naruto felgyorsítása (havonta egy kötet). Sok külföldi (német, francia, de néha még amcsi is) kiadó is alkalmazza ezt, hogy felzárkózzanak a japán kiadáshoz. Aztán az emberkék úgyis megveszik a saját tempójukban.
Ha az Árnybíró (is) átváltana havi kiadásra, novemberben vége lehetne, így utána jöhetne valami helyette.
szerintem a 7edik lesz kb az utolsó szám, melynél még meg fogják páran fontolni, hogy na most mégis elkezdek Narutó-t venni.
Nekem teljesen ad hoc hirtelen felindulásból az Árnybíró 7. volt az első valamikor ősszel, aztán feltöltöttem elé. De talán már a 8. is kint volt belőle.
Laissez faire, laissez passer.
Mekkorát röhögnék, kijönnének egy Astro Boy-jal és jól begurulnátok az asztal alá!
Tényleg! A csoport egyik fele Bleach-ért szurkol, a másik Death Note-ért (vannak biztos akik másért, de kevesebben), milyen poén lenne már egy totál váratlan cím.
Nem lenne annyira vicces sztem...én totál imádnám ha Death Note lenne, bár más is jó lenne, de az a legtutibb :)
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-17 14:21:16
(#1055) Sajnos akkor is hihetetlenül sok idő, amire beérjük, akárcsak a mostanit is :( Mondjuk évi 7-8 számmal már nagyon jók lennének az esélyek, de nemhiszem, hogy képesek a mostani dupláját produkálni, pedig félő, hogy sokan "megunják" közbe vagy ilyesmi , így a vevők csak fogyatkozni fognak, hiszen utólag nem biztos hogy valaki a 9-10. számnál becsatlakozna, főleg, hogyha akkor sem lehet majd látni a végét szerintem a 7edik lesz kb az utolsó szám, melynél még meg fogják páran fontolni, hogy na most mégis elkezdek Narutó-t venni.
Ezt csak a marketing, piackutatás és termékéletgörbe ismereteim alapján mondtam, szóval lehet, hogy erre a mangára, ennél a kiadónal, ebben az országban, nem jön majd be a számítás. (én is ezt remélem, de leginkább, hogy gyorsítani tudnak még)
Ezt csak a marketing, piackutatás és termékéletgörbe ismereteim alapján mondtam, szóval lehet, hogy erre a mangára, ennél a kiadónal, ebben az országban, nem jön majd be a számítás. (én is ezt remélem, de leginkább, hogy gyorsítani tudnak még)
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-04-17 14:22:10
csak utána néztem és a negyvenvalahanyadikat írta legutóbbinak.
42 kötet van kint (390 fejezet) és most járnak a 397. fejezetnél, hamarosan jön ki a Tankōbon. Lassan be kell hozni egy retekfalvai José Manuel Cesariót, mert úgyanúgy sosincs vége, mint egy brazil sorozatnak.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-17 12:28:21
(#1053) One piece lesz,biza!!! Én 100000000000000000% ot adok réjá!!!
Télen telelek; nyáron nyaralok
Még hosszú ez az 1 nap
Ez inkább még 2, mint 1. De kiegyezhetünk másfélben is
de attól is közelebb van a kettőhöz ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-16 23:15:42
(#1051) Csaba! A negyedik (és most már utolsó) meglepetés mikor jön majd ki?
Alister, ez hülye kérdés volt.
Választ lásd lentebb
Amúgy akinek szólt, az rögtön értette, sőt, válaszolt is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Riku, szerintem ezt egy kicsit félreértetted. Alister arra volt kíváncsi, hogy mikor jelenik meg, mikor lehet megvenni. Így pedig nem hülye kérdés.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."