Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-15 11:28:02
(#1015) Xpressen 1000Ft a postaköltség, ehez képest a 300 FT megéri.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Lehet, hogy már meg kérdezték de, annyi a hozzászólás hogy nem böngészem végig az egészet. A kérdés a következő: a dvd-ét csak tőletek lehet majd beszerezni vagy mástól is?
Lesz mindenhol, xpress, tesco, szokásos dvd-terjesztők
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Lehet, hogy már meg kérdezték de, annyi a hozzászólás hogy nem böngészem végig az egészet. A kérdés a következő: a dvd-ét csak tőletek lehet majd beszerezni vagy mástól is?
Mert ugye 13+1 dvd-ről van szó (legalábbis ha követitek a külföldi kiadást, ahol 1dvd/4rész )
Ami a 300Ft-os postaköltséggel számolva 4200Ft a semmiért, azaz majdnem 3 dvd ára.
És hogy ne legyen off: a harmadik Bleach lesz
Mert ugye 13+1 dvd-ről van szó (legalábbis ha követitek a külföldi kiadást, ahol 1dvd/4rész )
Ami a 300Ft-os postaköltséggel számolva 4200Ft a semmiért, azaz majdnem 3 dvd ára.
1. elfelejtetted h a mangáknál is úgy van ha 2őt v többet rendelsz akkor nincs postaköltség. persze gondolom neked rögtön azonnal kell minden...
2. xpress.hu oldalon is meg lehet rendelni, de ha jól tudom ott és általában máshol is 300ft postaköltségről csak álmodozni lehet! magyarul mégdrágább a postaköltség. =P
pl az xpress gls-el küldi a csomagot. náluk nem találtam meg az árlistát, de egy másik oldal ami szintúgy gls-el küldi annak itt az árlistája:
Árak Magyarország területén
Xs-pack max 35 cm 1320Ft
S-Pack max 50 cm 1848Ft
M-pack max 65 cm 2772Ft
L-pack max 80 cm 3564Ft
Xl-pack max körméret (200 cm) 4356Ft
ezek után vkinek vmi baja van a 300ft-os postaköltséggel???
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-15 10:11:15
(#1012) Lehet, hogy már meg kérdezték de, annyi a hozzászólás hogy nem böngészem végig az egészet. A kérdés a következő: a dvd-ét csak tőletek lehet majd beszerezni vagy mástól is?
Könyörgöm a harmadik legyen valami jó!!!!PL:-Sinshi Doumei Cross,Sola,Suzumiya Haruhi,COUPLE,SHOUJO EVE,Full moon vagy valami Tanemura Aria-s!!! Lécci (ha így nézek akkor igen?)
Én Bleachet szeretnék. De azonnal a harmadik kötetet
Vagy Death Noteot.
beküldve: 2008-04-14 21:35:24
(#1010) Könyörgöm a harmadik legyen valami jó!!!!PL:-Sinshi Doumei Cross,Sola,Suzumiya Haruhi,COUPLE,SHOUJO EVE,Full moon vagy valami Tanemura Aria-s!!! Lécci (ha így nézek akkor igen?)
Laine Shoujo Suki
A manga.hu-n nincs fenn Yazawa Ai Gokinjo Monogatari-ja (Neigboor Story-ja). Vagy eddig sem volt fenn, vagy most leszedték. És már befejezett manga.
Valamint még további 330 istertető mellett nincs fordítás. Ezek szerint azt mind kiadja a Mangafan? Vicces lenne...
Megható és megtisztelő, hogy az oldalt ennyire figyelitek, de azért túlkombinálni a dolgokat nem kell
Jól van, nem mászkálok sokat a manga.hu-n, ezért nem figyelem, hogy hol nincsenek magyar fejezetek. Megnyugtató, hogy van még esély a Death Note-ra.
beküldve: 2008-04-14 17:27:11
(#1008) beküldve: 2008-04-14 15:28:50
(#1007) Nem is gondoltam hogy ilyen sokan szeretik a Lovelesst!^^
Most vettem tudomásúl hogy az Angel Sancuarityt is majd hónapokig kell vadásznom mivel a DeltaVision adja ki!
*Reménykedik még hogy kapható lesz a nagy könyves boltban is nem úgy mint a Makrancos-.-*
Amúgy még nem tudom mire tippelhetnék manga kiadásról talán Death Note!:/
Most vettem tudomásúl hogy az Angel Sancuarityt is majd hónapokig kell vadásznom mivel a DeltaVision adja ki!
*Reménykedik még hogy kapható lesz a nagy könyves boltban is nem úgy mint a Makrancos-.-*
Amúgy még nem tudom mire tippelhetnék manga kiadásról talán Death Note!:/
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Valamint még további 330 istertető mellett nincs fordítás. Ezek szerint azt mind kiadja a Mangafan?
PSSZT!!! Jajmár, Meglivorn!!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A manga.hu-n nincs fenn Yazawa Ai Gokinjo Monogatari-ja (Neigboor Story-ja). Vagy eddig sem volt fenn, vagy most leszedték. És már befejezett manga.
Valamint még további 330 istertető mellett nincs fordítás. Ezek szerint azt mind kiadja a Mangafan? Vicces lenne...
Megható és megtisztelő, hogy az oldalt ennyire figyelitek, de azért túlkombinálni a dolgokat nem kell
Meglivorn már leírta h teljesen véletlen egybeesés h előre le lett szedve a NANA fordítása. aki fordította annak a kérésére lett leszedve, mivel úgy látta h nagyon sok benne a hiba. aztán gondolom ki akarta javítani, de így már felesleges is...
am megy kétlem h ugyanattól a szerzőtől kiadnának több művet is egyszerre, ráadásul ugyanaz a kiadó.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-14 07:05:02
(#1003) Mi van? Olyan megrettentő dolgot írtam, hogy azárt nem írtok ide? Csak mert furcsának találtam, hogy nem írtatok ebbe a topicba, pedig elég népszerű.
beküldve: 2008-04-13 21:42:39
(#1002) A manga.hu-n nincs fenn Yazawa Ai Gokinjo Monogatari-ja (Neigboor Story-ja). Vagy eddig sem volt fenn, vagy most leszedték. És már befejezett manga.
vagy Samurai Champloo elég jól lenne, bár utóbbira inkább Mangattacknál van esély
Érdekes, mivel az egyik kedvenc anime srozatom, kíváncsi lennék rá, de nem tudom mennyire lenne nyerő a zene és a hangok nélkül... félek kicsit úgy járna, mint a Cowboy Bebop, hogy papíron nem üt akkorát, mint a képernyőn.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.