![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Bejelentés-visszaszámláló II.
Bocs, hogy élünk, de szted mennyi időm van visszaolvasni az összes üzit?!
![](/var/images/emotions/30.png)
csak egyetlen egy oldalt kellett volna visszaolvasni! abból már ki lehetett volna következtetni h mi van! úgyhogy nekem ne mondd h nincs időd... XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
nem hiszem, hogy Death Note lenne, hisz az még mindig fenn van a Mangazin-on...
![](/var/images/emotions/01.png)
kétszer leírta Meglivorn és egyszer én h a NANA manga miért került le előbb, mint a bejelentése! kérlek olvassatok vissza mielőtt hülyeségeket írtok! ne már h ezt is ki kelljen a főoldalra írni manga.hu-n h azért szedték le mert a fordítója ezt kérte kb 2 héttel ezelőtt!!!
Bocs, hogy élünk, de szted mennyi időm van visszaolvasni az összes üzit?!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-15 18:57:24
(#1028) Mi a fene ez ha olyan jó mangának mondják mi nem tesznek be valamilyen jobb képet!Lehetne inkább bleach a fenébe is!
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/28.png)
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-15 18:54:59
(#1027)
Szerk: NortonGirl 2008-04-15 18:55:33
hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
No comment.
Helyesírás: 1
Ráadásul megint elhangzott az a nonszensz marhaság hogy Bleach lesz. Ráadásul honnan jutott eszedbe pont a FMA dvd és a Hellsing/Nana manga? Én sose gondolnék rá...
Ez valami negyszerű poén akart lenni?
ez tényleg érdekes.
![](/var/images/emotions/02.png)
leírtad azokat amiket már mi is tudunk
![](/var/images/emotions/14.png)
nekem ezek után már tippem sincs harmadik mangára
de jo lenne death note >_<
愛が生まれるのは、想像するだけ...
Szerk: Kenny Catastrophe 2008-04-15 17:55:15
hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
No comment.
Helyesírás: 1
Ráadásul megint elhangzott az a nonszensz marhaság hogy Bleach lesz. Ráadásul honnan jutott eszedbe pont a FMA dvd és a Hellsing/Nana manga? Én sose gondolnék rá...
Ez valami negyszerű poén akart lenni?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-15 17:10:10
(#1024) Legjobban egy Shaman King-nek vagy egy Love Hina-nak örülnék, de ha Death Note lesz az sem baj, mert aztis mindenképp megvenném (eddig csak a Hellsing ami érdekel).
![](/var/images/emotions/14.png)
kétszer leírta Meglivorn és egyszer én h a NANA manga miért került le előbb, mint a bejelentése! kérlek olvassatok vissza mielőtt hülyeségeket írtok! ne már h ezt is ki kelljen a főoldalra írni manga.hu-n h azért szedték le mert a fordítója ezt kérte kb 2 héttel ezelőtt!!!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-15 16:46:44
(#1022) hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
hovi!
Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
![](/var/images/emotions/26.png)
Tényleg befejezett lesz?
![](/var/images/emotions/09.png)
És Death Note?
Jippí
![](/var/images/emotions/03.png)
Amúgy már szombaton kapható lesz?
Attól még lehet Death Note.
Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
Tényleg befejezett lesz?
És Death Note?
Jippí
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Tényleg befejezett lesz?
És Death Note?
Jippí
beküldve: 2008-04-15 15:58:38
(#1018) Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
no pussy, just the dicks
Xpressen 1000Ft a postaköltség, ehez képest a 300 FT megéri.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
A CC-nek én is nagyon örülnék
beküldve: 2008-04-15 12:25:34
(#1016)