Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
Bocs, hogy élünk, de szted mennyi időm van visszaolvasni az összes üzit?!
csak egyetlen egy oldalt kellett volna visszaolvasni! abból már ki lehetett volna következtetni h mi van! úgyhogy nekem ne mondd h nincs időd... XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
nem hiszem, hogy Death Note lenne, hisz az még mindig fenn van a Mangazin-on...
kétszer leírta Meglivorn és egyszer én h a NANA manga miért került le előbb, mint a bejelentése! kérlek olvassatok vissza mielőtt hülyeségeket írtok! ne már h ezt is ki kelljen a főoldalra írni manga.hu-n h azért szedték le mert a fordítója ezt kérte kb 2 héttel ezelőtt!!!
Bocs, hogy élünk, de szted mennyi időm van visszaolvasni az összes üzit?!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-15 18:57:24
(#1028) Mi a fene ez ha olyan jó mangának mondják mi nem tesznek be valamilyen jobb képet!Lehetne inkább bleach a fenébe is!
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-15 18:54:59
(#1027)
Szerk: NortonGirl 2008-04-15 18:55:33
hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
No comment.
Helyesírás: 1
Ráadásul megint elhangzott az a nonszensz marhaság hogy Bleach lesz. Ráadásul honnan jutott eszedbe pont a FMA dvd és a Hellsing/Nana manga? Én sose gondolnék rá...
Ez valami negyszerű poén akart lenni?
ez tényleg érdekes.
leírtad azokat amiket már mi is tudunk
nekem ezek után már tippem sincs harmadik mangára
de jo lenne death note >_<
愛が生まれるのは、想像するだけ...
Szerk: Kenny Catastrophe 2008-04-15 17:55:15
hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
No comment.
Helyesírás: 1
Ráadásul megint elhangzott az a nonszensz marhaság hogy Bleach lesz. Ráadásul honnan jutott eszedbe pont a FMA dvd és a Hellsing/Nana manga? Én sose gondolnék rá...
Ez valami negyszerű poén akart lenni?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-15 17:10:10
(#1024) Legjobban egy Shaman King-nek vagy egy Love Hina-nak örülnék, de ha Death Note lesz az sem baj, mert aztis mindenképp megvenném (eddig csak a Hellsing ami érdekel).
kétszer leírta Meglivorn és egyszer én h a NANA manga miért került le előbb, mint a bejelentése! kérlek olvassatok vissza mielőtt hülyeségeket írtok! ne már h ezt is ki kelljen a főoldalra írni manga.hu-n h azért szedték le mert a fordítója ezt kérte kb 2 héttel ezelőtt!!!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-15 16:46:44
(#1022) hello szerintem a helssinmanga lesz fullmetal alchemist dcd és nana manga meg Bleach manga
hovi!
Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
Tényleg befejezett lesz?
És Death Note?
Jippí
Amúgy már szombaton kapható lesz?
Attól még lehet Death Note. Csak azután szedik le, miután megtudták mi lesz.
Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
Tényleg befejezett lesz?
És Death Note?
Jippí
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Tényleg befejezett lesz?
És Death Note?
Jippí
beküldve: 2008-04-15 15:58:38
(#1018) Én örülnék a legjobban, ha Bleach lenne, de -hacsak nem lettünk Csaba gaz fondorlatának áldozatai- mindenbizonnyal nem az lesz, hiszen már csak egy "befejezett" sorozat van hátra, mely jelző nemigazán összeegyeztethető a Bleach-el. Egyébként valószínüleg DeathNote lesz, dehát nemsokára kiderül úgyis
no pussy, just the dicks
Xpressen 1000Ft a postaköltség, ehez képest a 300 FT megéri.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
Én bízom benne, hogy a 3.manga Death Note vagy Chrno crusade lesz. E kettő jó és nem is áll sok kötetből.
A CC-nek én is nagyon örülnék
beküldve: 2008-04-15 12:25:34
(#1016)