Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-visszaszámláló II.
beküldve: 2008-04-18 19:10:00
(#1092) MONDOban elolvastam első fejezetet, nem nyerte el nagyon a tetszésemet, de nem a történet vagy Seras mellei rettentettek el (amúgy nem értem, miért káros a "kisebbekre", Orikimének is van bőven ekkora, sőt még nagyobb is xD), hanem a rajzolása. Valahogy fura. Mondjuk nem egyszer voltam úgy, hogy egy manga rajzolása furának tűnt, aztán megtetszett.
Seras melei hát őő izé, azt uygebár tudjuk, h. kedves Kohta Hirano előtte nem ám iyleneket rajzolgatott
Hentait is illetve azt.
Legalábbis úgy hallottam... szóljatok ha tév hitben élek :P
Hentait is illetve azt.
Egen, azt :3 És a legszebb, hogy egyik (általam ismert) hentai mangájában sem voltak eltúlozva a hölgyek méretei, mindenki olyan természetes testfelépítéssel rendelkezett. És a Coyotenak még jó története is lett volna, csak ugye el lett kapkodva, akkoriban még kezdő volt; ha több kötetesre tervezi talán még el is ért volna vele valamit ^_^
Amúgy sajna mostanság nem tudtam jobban beleolvasni a kommentekbe, árult el vki vmit h mi felé hajlik az utolsó manga?
Idézném magam: valószínűleg már volt említve a Mondoban, elméletileg befejezett és szinte biztos, hogy nem shoujo.
No, valahol errefelé kéne szerintem keresgélni, többet nem tudok. x) Jaéshogy talán ütős. Vagy ponthogy nem. Passz na x'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-18 19:00:38
(#1090) Amúgy sajna mostanság nem tudtam jobban beleolvasni a kommentekbe, árult el vki vmit h mi felé hajlik az utolsó manga?
én nem tudok róla h lett volna vmi kis infó elszórva...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-18 18:28:19
(#1088) Naná -Nana ! :P LOL
Ehhe asszem egy pöppet félreértettétek ^^' ( a csuda miért nincs pont itt iylen szmájli xD)
Semmi bajomNa nanával és ki mondta h nem fogom venni?
Csak Hellsing nem szar:P(még kicsit sem)
Seras melei hát őő izé, azt uygebár tudjuk, h. kedves Kohta Hirano előtte nem ám iyleneket rajzolgatott
Hentait is illetve azt.
Amúgy sajna mostanság nem tudtam jobban beleolvasni a kommentekbe, árult el vki vmit h mi felé hajlik az utolsó manga?
Ehhe asszem egy pöppet félreértettétek ^^' ( a csuda miért nincs pont itt iylen szmájli xD)
Semmi bajomNa nanával és ki mondta h nem fogom venni?
Csak Hellsing nem szar:P(még kicsit sem)
Hentait is illetve azt.
Ráadásul akkor mivel drága Csabánk is szereti a Nanát ő is limonádés?XD
Naná!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-18 18:03:19
(#1086) na akkor engem most meg fogtok kövezni. én a Hellsinget és a NANA-t is szeretem és venni is fogom. =P na most akkor olyan menő vagyok aki szereti a Hellsinget, de közben a limonádés, nyálcsorgatósok közé is tartozok mert szeretem a NANA-t... XD wow. mit ki nem találnak egyesek. XD muszáj minden embert besorolni vhova? ennyire leegyszerűsítitek az embert, mint élőlényt? am meg ha már vki annyira besorolgat akkor csinálja jól! és ne keverje össze a josei-t a tipikus shoujo-val!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Gondolom te neked mivel a Nana tetszik ezért te szereted a limonádés cuccokat:P
hát erre azért reagálnom kell (nem azért mert a Hellsing-et védted sztem tök jogos mert bár én nem vagyok oda érte nem mondom rá hogy szar :))
De aki a nana-t szereti nem feltétlenül szereti a "limonádés cuccokat" mert a Nana elég sok minden de nem az.
A Josei felnőtteknek szól nem egy egyszerű kis Shoujoról beszélünk.
Ráadásul akkor mivel drága Csabánk is szereti a Nanát ő is limonádés?XD
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
beküldve: 2008-04-18 17:36:31
(#1084) beküldve: 2008-04-18 17:16:37
(#1083) Én remélem, hogy a kötetszámok nem növekvő sorrendbe vannak rakva, mert akkor Death Note nyista.
Hanon, köszönjük, hogy nem pusztítod el az emberiséget.
Hanon, köszönjük, hogy nem pusztítod el az emberiséget.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-18 17:17:39
amúgy szvsz nem korosztályos ill. nem kéne annak lenni egy manga nem tud olyan ilyesztő lenni mint egy film és a vértőlsem lehet rosszul lenni:P
Én sem így értettem, magára az alaphelyzetre, cselekményre, főleg a végén itt már kvantummechanikálnak meg anyámkínja x) Szóval nem minden korosztálynak ajánlott. Meg azért Seras mellei se biztos, hogy túl jó hatással vannak a fiatalabbakra x'))
Szerintem pont hogy jó, hogy egy icipici romantika is belecsúszott. Igaz azt nem túlozták el x)
beküldve: 2008-04-18 16:50:17
(#1081) Annak aki leszólta a Hellsinget:P :
"sőőt! az FMA dvdre se! de remélem mostmár lesz egy olyan cím, amit ISMEREK és SZERETEK, mert az FMA-t nem szeretem, a Hellsinget és a NANA-t nem ismerem, de a NANA a leírás alapján cool, a Hellsing kissé sz*r! "
Hát ezért a mondatért én viszont harapnék
Hellsing favorit én spec. nem szoktam leszólni a mangákat (izlések és pofonok) főleg ami jó!! Hellsing szvsz akciódús fordulatos izgalmas miegymás...nekem bejönnek a szerelmes mangák, de spec ebbe Isten őrizz, h. ilyet rakjanak bele
SZal Hellsingért harapok
Sztem pont hogy nagyon egyedi... nem nagyon tudnék még 1 ilyet mondani és rengeteg manga van ami azon az alaphelyzeten kezdődik , h van egy fiú van egy lány és egyiknek meg kell szereznie a másikat... azok között is van jó félre ne értsd
Szal HEllsing igenis jó! amúgy szvsz nem korosztályos ill. nem kéne annak lenni egy manga nem tud olyan ilyesztő lenni mint egy film és a vértőlsem lehet rosszul lenni:P
"sőőt! az FMA dvdre se! de remélem mostmár lesz egy olyan cím, amit ISMEREK és SZERETEK, mert az FMA-t nem szeretem, a Hellsinget és a NANA-t nem ismerem, de a NANA a leírás alapján cool, a Hellsing kissé sz*r! "
Hát ezért a mondatért én viszont harapnék
Hellsing favorit én spec. nem szoktam leszólni a mangákat (izlések és pofonok) főleg ami jó!! Hellsing szvsz akciódús fordulatos izgalmas miegymás...nekem bejönnek a szerelmes mangák, de spec ebbe Isten őrizz, h. ilyet rakjanak bele
SZal Hellsingért harapok
Sztem pont hogy nagyon egyedi... nem nagyon tudnék még 1 ilyet mondani és rengeteg manga van ami azon az alaphelyzeten kezdődik , h van egy fiú van egy lány és egyiknek meg kell szereznie a másikat... azok között is van jó félre ne értsd
Szal HEllsing igenis jó! amúgy szvsz nem korosztályos ill. nem kéne annak lenni egy manga nem tud olyan ilyesztő lenni mint egy film és a vértőlsem lehet rosszul lenni:P
sőőt! az FMA dvdre se! de remélem mostmár lesz egy olyan cím, amit ISMEREK és SZERETEK, mert az FMA-t nem szeretem, a Hellsinget és a NANA-t nem ismerem, de a NANA a leírás alapján cool, a Hellsing kissé sz*r!
Az emberiség fennmaradása érdekében remélem, hogy ezt Hanon nem olvassa el!
Jaja
Csúf halálod lesz, máskülönben
Ez van, a Hellsing nem való minden korosztálynak, nem mindenki tudja értékelni. Ilyenekért nem harapok [még x)]
beküldve: 2008-04-18 15:47:32
(#1079) én naon..anc-nek örülnék..vagy gravi.-nek.*nagyon szépen néz a kiadóra..*és..hát amilyen szerencsém van úgysem lesz egyik sem..de növelem a tagok számát.. D.N.-t a népnek...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-18 14:26:56
(#1078) Van eddig valaki aki nyert? Lusta voltam visszaolvasni ezt a nemtomhánymillió kommentet , de nem nagyon rémlik, hogy bárki is tippelt volna erre a 3asra..
Amúgy sztem nem a Death Note lesz a 3. manga ... valahogy annyira egyszerű lenne. És bár a Mondo miatt meg most az FMA miatt nagyon össze van kapcsolva a kiadó az Animaxal, de sztem ennyire azért nem.
Valami teljesen új cím kéne hogy legyen sztem. Bár nekem semmi bajom nincs a DNel, tuti venném , de jobban örülnék egy Love Hinának, vagy Chobitsnak
Amúgy sztem nem a Death Note lesz a 3. manga ... valahogy annyira egyszerű lenne. És bár a Mondo miatt meg most az FMA miatt nagyon össze van kapcsolva a kiadó az Animaxal, de sztem ennyire azért nem.
Valami teljesen új cím kéne hogy legyen sztem. Bár nekem semmi bajom nincs a DNel, tuti venném , de jobban örülnék egy Love Hinának, vagy Chobitsnak
lumana.wordpress.com